Signatur duft (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Signatur duft

BØR den tjueførste-århundrets gentleman ha en signatur duft? Det er et åpenbart argument mot det: Hvis du må begrense deg til ett, hvordan kan du velge mellom Jean Paul Gaultier, Terre d´Hermès eller Burberry Brit? Men på en annen side, hvis du har en hverdags duft, vil folk begynne å registrere når du er borte, men enda viktigere, de vil huske deg. Duften selv er utgangspunktet, selvfølgelig.


Din nye signatur duft bør være noe du føler deg komfortabel i, og noe som gir deg positive reaksjoner. Få et par prøver og prøvekjør dem for en dag, den rette vil gjøre at folk liker å være i nærheten av deg og du bør få kommentarer til den effekten. Prøv Rêve en Cuir av Scent Bar for eleganse, Monsieur de Givenchy for retro storhet, eller Thierry Mugler sin B * Men for noe som er moderne kult.

Når du har avgjort én, så må du mestre påførningen. Du vil kun ha en kort spray på toppen av hver underarm, en på halsen, og en ned på baksiden av skjorten (før du knappen opp, trekker kragen tilbake og tar sikte nedover). Spill med volumet til du får det riktig, og husk at duften verken skal være kvelende eller umulig å oppdage. Med tiden vil du ha din egen usynlig ID og en ting mindre å tenke på.


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta