3 VIDUNDERE (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

3 VIDUNDERE


Ifølge David W. Cannell, senior visepresident for forskning og utvikling hos Redken Laboratories, ble pomade opprinnelig laget av mineralolje og ble brukt til å stelle håret og formidle glans. I dag har mange typer pomade en vann base for enklere distribusjon og fjerning. Vannbasert pomade er en av mine favoritt produkter. Det er mykere, det ikke fettete, og det gir håret definisjon og glatthet. Pomade er mye mer kremaktig enn voks, så det kan være veien å gå hvis du har krøllete eller tykt hår.

 

Joico Brilliantine Pomade

Ikke et så meget populært valg hos menn, det er en grunn til at hårskum er knyttet til kjøpesenter-rotte Valley Girl utseendet på 80-tallet. Det er skummende og omslutter hårstrået med kjemiske forbindelser kalt polymerer, noe som resulterer i et fyldigere utseende. Selv om menn ikke er på jakt etter at håret skal se så mye tykkere ut, er noen hårskum spesielt formulert for å tykne fint hår med virkemidler som ris protein og rosmarin-gjør den perfekt for hårstrå som har begynt å tynne seg opp på toppen.

 

Joico Body Luxe

Også kalt glans, lakk eller utjevnings væske, den har en glatt konsistens og brukes til å redusere krøll og statiskhår, og gi mykhet og glans med silikon og ulike oljer. Det anbefales å bruke serum på lange, krøllete eller sprø hår- mekanismene kan myke opp håret. For en rask shine fix, ha noen dråper i vått sjamponert hår og deretter skyll det ut.

 

Fremfor alt, husk alltid: Den typen produkt du velger bør bestemmes av hårets lengde og tekstur. Hvis du har kort, fint hår og vil ha det til å stå opp, bruke voks eller sterke geler. Lengre hår gir deg flere alternativer, avhengig av hvor fyldig du vil at den skal se ut. For tynt hår, unngå tyngre produkter, som kremer og ikke-vannbaserte pomades, som da vil tynge håret. Aldri bare klaps produkt i håret, ha litt i håndflaten og gni hendene sammen, og ta gjerne fra baksiden av hodet og fremover. Og hvis du skru opp kunstverkt, ikke hold deg selv tilbake, det er et vaskbart lerret.

 

Joico Silk Results

 

 
  • Karline
    16.10.2012 kl.23:07
    du skriver så bra Eric!! elsker å lese bloggen din!!!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta