Er du lei av dette? (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

9

Er du lei av dette?

Er du lei av å betale mye penger på å reparere ditt slitte hår? 

Er du lei av å bruke 20 minutter eller mer på å føne håret tørt? 

Vel, det er vel alle. 

Men her er løsningene jeg anbefaler. 

 

1. Først begynner du med en shampo fra Redken All Soft, den vasker vekk alt av oljerester og andre styling produkter. Samt at den gir håret fuktighet siden den inneholder både olje fra avokado og oliven.

Bruk: Ha sjampoen i vått hår. Så masserer til det skummer. Skyll godt ut. Gjennta om nødvendig.  2. Etter sjampoen bruker du en hårkur fra Joico som heter Joico K-Pak Intense Hydraton Treatment som gir en super boost når det kommer til fuktighet. K-Pak er til farget og kjemisk behandlet hår. Det ytterste skjellag kontrolleres og dermed forsegles hårfargen lengre. Kult ikke sant? 

Bruk: Begynn med å massere inn kuren helt ut i tuppene. La den virke i 3 minutter. Skyll godt ut. 

3. Etter den første kuren begynner du på kur nummer 2. Dette er en kur som faktisk er blitt kåret til den beste kuren 13 år på rad! Da må den jo være bra! Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment er fantastisk for skadet hår. Jeg føler iallfall at håret blir mye enklere å style, det blir mer glansfult, sterkt og sunt. Frisørene sier også at det er K-Pak Reconstructor som har det høyeste innholdet av Quadrimine-komplekset av alle produktene i Joico familien. Ikke det at jeg forstår hva det betyr, men hvis du vet det så kan du fortelle meg det, sånn at jeg kan elske dette produktet enda litt mer! 

Bruk: Først masserer du kuren inn i håret helt ut i tuppene. La virke i 5 minutter. Skyll nøye. Tørk med håndduk. Avslutt med balsam for å lukke skjellagene, siden proteinkuren åpner skjellagene. Det er veldig viktig at du bruker balsam etter proteinkuren. 

4. Hvis du er som Mathilde som får et eksemplarisk volum når du føner håret, og kanskje ikke har den beste tiden om morgenen siden du har en buss å rekke. La meg presentere løsningen, nemlig KMS Free Shape Quick Blow Dry! Denne sprayen reduserer tørketiden med opptil 50%, og den kontrollerer frizz og beskytter håret mot varmebehandling. Etterlater håret sunt og glansfult. Så denne bør du investere i om du har en hektisk morgen, men likevel vil ha rent hår. 

Bruk: Spray i vått hår. Gre gjennom. Skal ikke skylles ut. 5. Når du har fønet håret ferdig kan du enten slette det eller la det være. Det er opp til deg! Vi valgte å slette det, siden Mathilde har så mye volum. 

6. Som avsluttning bruker vi håroljen fra Joico, siden den passer like godt som stylingprodukt som olje. Den gir håret vitalitet og et flott, glansfult hår. Tusentakk til nydelige Mathilde som var modell! Alle produktene kan du få kjøpt på Lime Frisør til en god pris! 

  • Sofie
  03.10.2013 kl.21:21
  Fordi balsam lukker igjen det ytterste skjellaget vil æ anbefal og bruk den etter du har brukt kuren hvis ikke e det så og si unødvendig og bruk hårkur, for hvis du tar i hårkuren etter og ha brukt balsam vil ikke hårkuren treng inn i håret og dermed ikke ha noe nytte. I tillegg e det viktig og bruk balsam etter du har brukt kur fordi kuren treng dypt inn i håret og åpna skjellaget og derme vil skjellaget vær åpent når du e ferdig i dusjen hvis du ikke bruka balsam , noe som kan skad håret . Et tips e også og skyll ut ballsamen med kaldt vann!

  Et tips for og få volum i hodebunnen e og fhøn håret oppned og hold hodet oppnet til håret i hodebunnen e tørt og avkjølt etter fhøninga. Etter det kan du slett håret med fhøneren og en hårbørst.

  Fin blogg og brae produkta, bare husk rekkefølgen.
  03.10.2013 kl.21:25
  Sofie: Tusentakk Sofie! Dette visste jeg faktisk ikke! Veldig bra med tilbakemelding!
  Vibeke
  03.10.2013 kl.21:26
  Olje i tørt hår? Skal ikke oljen i vått hår? Det må da bli fryktelig fett på 1-2-3 i tørt hår.
  03.10.2013 kl.21:34
  Vibeke: Du kan både bruke den i vått og tørt hår. Når du bruker den i tørt hår, så trenger du ikke så mye siden da bruker du det mer som et stylingsprodukt. Men for å opprettholde mer fukt, så tar du det i vått hår, og da kan du gjerne da en litt større mengde.
  04.10.2013 kl.15:47
  Hei!! Førsst av alt må jeg fortellle deg at dennne siden er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen????? ;-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer drit ofte fremover!!!!
  04.10.2013 kl.23:35
  Hallo!!!!! Helt først vil jeg baree fortellle deg at siden din er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen????? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger drit ofte fremover!!!
  05.10.2013 kl.10:51
  Halloi! Må bare starte meed si at dennne siden er til drit stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de søteste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være vennlig å dele den på bloggen?? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger drit masse fremover!!!!
  12.10.2013 kl.22:52
  åhh, herlig innlegg! digga bloggen din!
  Julie Elida Åsli
  21.10.2013 kl.21:13
  Må du oppdatere bloggen litt oftere, ellers må vi finne på noe snart så jeg får finne ut hva som foregår i livet ditt, vil jo vite hva sim skjer i livet ditt :D Savner deg masse  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta