Vinterkrise (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

3

Vinterkrise

Piskende vindkast og skremmende minusgrader kan være utfordrene for håret ditt. 

I vintertiden er det viktig å passe på at håret får nok fuktighet. Slik at du har håret i behold når sommer solen kommer tilbake. 

Dette er de fire produktene jeg anbefaler: 

Joico Smooth Cure Shampoo

Joico Smooth Cure Conditioner

Joico Moisture Recovery Treatment Balm

Joico Smooth Cure Leave-In Rescue Treatment

1. Først vasker du håret med Joico Smooth Cure Shampoo som er en sulfatfri shampoo som skånsomt vasker håret og etterlater det sunt, mykt og glansfult. 

Hvis man bruker en sulfatfri shampoo blir ikke håret strippet for de sunne oljene, og det er mye mildere mot både hår og hodebunn. Hvis du farger håret mye, kan en sulfatfri shampoo bevare fargen lengre. 

Dersom du bruker en god mengde stylingprodukter i håret, anbefaler jeg å bruke en shampoo som rengjør håret skikkelig. Og heller bruke en sulfatfri shampoo en til to ganger i uken. 

Bruk: Ha shampoo i vått hår. Masser til det skummer. Skyll godt ut. Gjenta om nødvendig. 

2. Så er det over til balsam. Dette trinnet kan man velge å hoppe over hvis man bruker en hårkur etter shampoo. Siden både balsam og hårkuren lukker skjellagene. 

Joico Smooth Cure Conditioner er en balsam som i likhet med shampooen er sulfatfri. Balsamen gir håret fuktighet og gjør det krusfritt, den gir også håret mindre volum og glatter ut håret. 

Bruk: Påfør i nyvasket hår. La virke i 1 minutt. Skyll grundig. 

3. Den intense kulden som vi kan oppleve i vårt hellige land, kan trekke ut alt av fuktighet som er i håret. Derfor må vi trosse naturkreftene og gi håret den pleien det fortjener. 

Nøkkelen til dette er å ta seg tid til å bruke de riktige produktene. Min favoritt er Joico Moisture Recovery Treatment Balm. Denne hårkuren er en fuktighetskur for deg med tykt og massivt hår. Kuren både beskytter og gir elastisitet til håret, som etterlater håret mykt og gir liv til tørt og uregjerlig vinterhår. Kuren består av fettsyrer som omega-6, omega-9 og andre fettsyrer. Den mykgjør håret og gir glans.

Bruk: Ha i nyvasket og håndkle-tørket hår. La virke i 3-5 minutter. Gre gjennom håret og skyll grundig. 

3. Det siste du gjør før du begynner med varmebehandlinger som føning og sletting er å bruke Joico Smooth Cure Leave-In Treatment. 

Denne behandlingen er varmeaktiverende som beskytter håret, motvirker krusete hår og tilfører rikelig med fuktighet. Håret er beskyttet gjennom hele dagen, og det føles pleiet og deilig å gre fingrene gjennom.

Den lukter forresten helt himmelsk!

Bruk: Påfør i fuktig hår. Føn tørt.  

Nå er både du og håret ditt klar for å nyte de kalde vinterstundene. 

Image and video hosting by TinyPic

Tusentakk til min nydelige bestevenninne Charlotte som var modell! 

Alle produktene kan du få kjøpt hos Lime Frisør til en god pris!  • 13.01.2014 kl.20:44
  Fine og inspirerende bilder :D legg meg til som venn så kan jeg følge deg :)
  13.01.2014 kl.21:03
  kul sminke! :p
  16.01.2014 kl.15:40
  Så fine bilder! Sykt kreativ idé og sminke! Likte veldig godt et av de bildene i gif'en :))  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta