Just missing my horse (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Just missing my horse

Hei dere.

Nå er det år og dag siden jeg blogget sist, og det er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye i det siste. Ikke misforstå, det har bare skjedd fantastiske ting som jeg har hatt lyst til å bloggen om, men har bare ikke hatt tid. Jeg vil gjerne oppsummere sommeren, men det tror jeg må bli i et annet innlegg.

 

I skrivende stund sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på at vi skal dra videre til Haugesund. Hva skjer i Haugesund tenker du? Jo, det er duket for Norges ungdomsmesterskap denne helgen og Haugesund er destinasjonen det avholdes i år.

Jeg gleder meg utrolig mye, men har ingen forventninger til prestasjonene mine. I og med at jeg nylig er blitt erklært skadefri, vil jeg ikke akkurat satse på noe norgesrekord for å si det sånn. Dette blir mer en tur for å sjekke formen og legge grunnlag for hva som skal være fokus i vintertidens treningsperiode. Treningene fremover vil nå bli utført med en tvist av «American Style».

Jeg har nemlig fått meg en ny trener fra Amerika som virkelig vet hva han holder på med. Det er helt underbart. Så dette kan bli riktig så bra. 

 

Har dere forresten fått med dere at det er VM i hestesport? I den anledning valgte jeg å la dagens antrekk bli inspirert av hestesportens ryttere.
 

 Viktig å hente inspirasjon der man kan finne det. 
  • John
    05.09.2014 kl.01:50
    Fine bilder av deg. Jeg visste ikke at du var så glad i å ri? :)    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta