Tiden går så vanvittig fort (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Tiden går så vanvittig fort

Wow, tiden har virkelig gått fort i det siste. For knappe 3 uker siden satt jeg på en solseng og lot kroppen suge til seg litt ekstra vitamin D. Men nå må jeg ta til takke med norsk vår sol, noe som egentlig ikke er så ille. Må vel komme meg ut å ta noen vårbilder snart. 

Spaniaturen var noe jeg hadde sett fram til veldig lenge, og det ble en kanon bra tur. Vi var kjempe heldig med været og vi var en flott gjeng med sunne og friske friidrettsungdom. Dette var da altså en treningsleir som skulle gjøre oss klar til ungdomsmesterskapet i friidrett. Forfulgt av uhell som jeg er i friidretten, fikk jeg dessverre ikke vist meg fram i Ulsteinvik. (Plassen der UM befant seg i år.) Dette er nå tilbakelagt og jeg ser kun fremover. Og denne gangen mener jeg alvor! 

På samme linje som i fjor så var fjellturen et av høydepunktene. Ellers er dette totaltsett et veldig bra opplegg for friidrettsungdommer i nord. Noe vi kan se frem til gjennom en lang høst og treningsvinter. En av de store motivasjonene er at under oppholdet så er man sammen med ungdom som deler samme lidenskap og interesse. 

Videre kan jeg se fram til norgesmesterskap i Cheer-HipHop som går av stabelen allerede førstkommende helg i Tønsberg. Det gledes! 

Gleder meg til flere opplevelser med disse herlige folkene. #fiesta


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta