NM gikk ikke helt vår vei (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

NM gikk ikke helt vår vei

Lørdagen startet veldig bra. Når vi hadde fått i oss frokost var det sminking og hår (mest for jentene) som stod for tur. Cheer-NM er virkelig et stort arrangement, og det er så mange mennesker overalt. Flere av oss ble ganske overveldet av alle cheerleaderne som sprang rundt. 

 

Vi som alle de andre utøverne måtte gjennom akkreditering først med oppvarming og gjennomgang av dansen, nervene var virkelig i høyspenn da vi gikk ut. Følelsen av å stå på matta var virkelig magisk, og så mye adrenalin som gikk gjennom kroppen. Idet man går på er det nesten som du går av med engang, alt skjer så fort, men samtidig i slow motion. 

Men etter en utrolig bra utført dans var vi alle utslitte og kunne virkelig ikke vente til å få vite resultatet. Så mange timer med trening måtte jo virkelig gi oss muligheten til å kjempe om en pallplass! 

 

Vi var alle i god stemning, pyntet og pene da vi fikk middag på en fantastisk cheergalla, og endelig skulle vi få vite resultatene. 

Vi selv følte, og hadde hørt av andre deltakere at vi hadde gjort en utrolig bra jobb. Det kom derfor som et sjokk da vi var ett av de første navnene som ble ropt opp, og derav ikke ble kvalifisert videre til dag 2. 

Etter nøye lesing av score-sheetene kom det da frem at to av våre kuleste triks ikke var lov og trakk oss ganske langt ned. 

Det var en god del tårer iløpet av den kvelden, men samtidig kunne vi ikke være så skuffet heller. Vi deltok i kategorien cheer hiphop, mens vår stil er ren hiphop. Da vi fikk sett de andre lagene danse forstod vi at vi rett og slett ikke var på rett arena. Disse danserne var fantastisk flinke til å lage show, men det var ganske lite fokus på selve hiphop'en, noe vi hadde som hovedfokus. 

 

Men herlighet for en helg! Selv om resultatet ikke ble som ønsket så har vi virkelig storkoset oss! Vi har virkelig vokst på denne opplevelsen, hele crewet. Selv om vi kom langt ned på resultatlista, så var dette en av de største opplevelsene vi har hatt som et crew. 

 

Vi går videre etter denne helga med hodet hevet og masse ny erfaring og inspirasjon. Og kjempe mye stort i vente! Pluss at jeg må gratulere så mye til North Nova som stakk av med hele to førsteplasser. Både junior og senior! Gratulerer!

Videoen av dansen vår kommer imorgen 😍 

 
 

   • Sandra
    23.03.2015 kl.22:11
    Dere gjorde det ganske bra uansett , og i mine øyner så vant dere gull!!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta