Hurra, glede 😄 😍 (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Hurra, glede 😄 😍

Jeg vil bare starte dette innlegget med å takke alle de fantastiske menneskene som har stemt på meg i kampen om idrettsstipendet. Det resulterte i at jeg gikk av med seieren sammen med 3 andre og vant et stipend på 25.000 kroner! Så tusentakk for det. Det kommer til å komme godt med gjennom resten av sesongen da jeg skal reise en god del. Så med disse pengene vil det lette litt på ungdoms økonomien. 

Videre er jeg ferdig med mine 3 år på videregående og enda en epoke har nådd sitt endepunkt, men dette tar jeg med et smil. Nå har jeg mulighet til å vokse frem på min egen måte uten å være bundet til faste skoleregler og en standar skolehverdag. Det kommer derimot til å bli følelsesmessig å ta farvel med alle de flotte ungdommene jeg har fått gleden av å bli kjent med. Men sitter med en følelse av at vi kommer til å klare å holde kontakten uansett. 

Nå i helgen deltar jeg i mitt første stevne i år og det finner sted i Oslo, eller mer presist Nadderud. I går løp jeg en 200m, og jeg kan dessverre ikke si meg fornøyd med tiden. Heldigvis er det enda tidlig i sesongen, så jeg har enda god tid til å forbedre meg og jeg ser frem til de neste stevnene nå i sommer. 


Nå skal jeg komme meg ut og nyte det fine været som er her nede i hovedstaden.  • Frida Agathe
    13.06.2015 kl.13:47
    Så utrolig stolt av dæ!!!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta