Oulu2015 (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Oulu2015

Jeg husker enda det første året jeg ble ringt opp for å delta i Barents kampen. Det var et spennende øyeblikk, men jeg takket likevel nei. Årsaken til det var at jeg var alt for ung. Synes jeg selv da. I de senere årene har disse konkurransene vært høydepunktet i sommerferien og det er alltid like euforisk å konkurrere som et lag. I år, som for tre år siden, ble stevne lagt til Oulu i Finland. Arenaen er spektakulær og løpe-dekket er 10/10. Dessverre ble vi plaget med kraftige regnbyger og særdeles variabel vind. Så det var ikke optimalt for noen nye personlige rekorder.

Iår tok Barents kampen en ny twist og inviterte flere idretter. Så hele konkurransen ble som ett mini OL. Her stilte ungdommer opp både i bueskyting, svømming, bowling, volleyball osv. Derfor var det en god blanding av forskjellige mennesker å se.

Jeg har i det siste begynt å sette mer pris på ting jeg opplever, og av en eller annen grunn ga denne turen meg en ekstra liten gnist. Jeg var glad i flere dager etter jeg var kommet hjem!

Er ikke så mye mer å skrive, så jeg slenger bare inn noen bilder.

Landene som konkurrerte mot hverandre var Finland, Norge, Sverige og Russland.

En flott gjeng med spreke ungdommer.  • Iver
    23.08.2015 kl.19:39
    Fine bilda!    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta