Finalerunden (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Finalerunden

November ja. Juletid, kulde og snø er vel det vi har i vente. Tjenestedagene går stadig fortere og fortere, og fremdriften innad i troppen er positiv. Både når det kommer til trening og sosialt. Etter hver endt trening sitter vi stadig igjen med en mestringsfølelse, selv om vi enda strever etter perfeksjon.

Denne uken mistet vi to flotte gutter. Vi mistet dem selvsagt ikke i strid, selv om det godt kunne vært mulig med tanke på omstendighetene omkring i verden, men de ble derimot sendt tilbake til Terningmoen. Det var et tap for troppen fordi det var to gutter som lagde liv og røre, og ikke minst latter. Med dette merker vi at vi enda ikke er helt trygge, og må kjempe enda hardere for å klare å sikre oss en plass i Drilltroppen 2016! Så nå kan det hende vi står ovenfor den siste finale uken, før troppen blir satt. Så her er det bare å gi jernet og håpe på det beste.

Forresten så skriver jeg også innlegg på bloggen til musikk og drill, så sjekk ut den også! HER  • 19.11.2015 kl.08:39
    Så gøy at du e i Forsvaret, Eric! Selv e æ snart ferdig på befalsskola, og det har virkelig vært det fineste halvåret i mitt liv. Håpa du har det like fint der du e, og masse masse lykke til videre i kampen :D    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta