DRILLGARDIST! (The Foundation of Alberto) hits
Hjem Om meg Kontakt

1

DRILLGARDIST!

Wow, nå kan jeg endelig melde meg som drillgardist! Vel, det har jeg kunnet i en uke snart.

Vårt lueløp, eller NK's Velferds Aften som det så pent omtales her, var virkelig mye hardere enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Det gikk kraftig ut på det fysiske, men kanskje enda mer på det psykiske og hvordan du mentalt skulle komme deg gjennom timene. Her ble vi testet hvordan vi fungerer som et lag og som enkelt individ. Den desidert værste følelsen var at du ikke hadde noen tidsoppfatning overhode. Noen ting kunne kjennes som én time, men var i virkeligheten 4 timer og noen ting som føltes som 8 timer var bare 2. Dermed måtte vi bare gå inn oss selv og ta en ting av gangen, steg for steg. Jeg kan ærlig innrømme at det var flere ganger jeg hadde lyst til å gi opp, men befalets harde ord fikk meg til å jobbe enda mer. Hele mestringstesten pågikk i 38 timer. Da kan du tenke deg til hvor godt det var å få beskjed 19.30 på lørdagskvelden at vi nå hadde fått plass i Drilltroppen 2016, og var drillgardister! For en følelse.

Med en slik trykklettelse var det mange av oss som lot tårene trille av glede. Mangelen på mat og drikke var også en faktor som gjorde at dette var et såkalt "helvete". Derfor var gleden stor når befalet entret rommet bærende med pizza og brus. Så glad har jeg aldri vært for å se en brun pappeske.

På bloggen til musikk og drill kan du lese mer om hvordan vi opplevde det.

Musikk hadde forøvrig sin første debut konsert forrige fredag som også gjorde dem til fullverdige gardister! Så nå kan vi kjenne på følelsen av å bli en familie. 3.Gardekompani er endelig samlet ❤  • 27.11.2015 kl.19:54
    Gratulerer Eric! <3    Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta