The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Jeg er så stolt over å ha blitt tilgodesett med årets moter innen solbriller, av byens beste optiker, med sommerens servicehelt Hege Pedersen i spissen. Gjennom førstegangstjenesten min har de også hjulpet meg med linser slik at jeg faktisk fikk med meg hva som foregikk gjennom året. Derfor vil jeg gi dem en stor takk for støtten og anbefaler dem på det varmeste, da de er veldig profesjonelle og hyggelig. 


 

 • 2

  Joico K-Pak Smoothing Balm er din bestevenn når du drar fram rettetangen og skal gjøre deg klar til dagens utfordringer. Ved både å beskytte mot varme og miljøet rundt deg er dette et produkt som tar ting på alvor. Ved bruk av keratin og silikon vil denne balmen etterlate håret ditt mykt og fuktighetsbestandig. 

  Bruk: Ha en jevn mengde i håndkletørt hår. Gre gjennom for en jevn fordeling, og legg spesielt vekt på områder meg skadet hår. Siden det er midten av hårfestet og tuppene som er de vanskligste delene å rette ut er det greit å ha mest fokus på dem når du fordeler ut produktet i håret.

  Dette produktet vet hvordan det skal tilfredsstille deg, og er for kvinner som tar håret sitt på alvor. 

   

  Takk til nydelige Charlotte som var modell.

 • 1

  Selv den mest kresne mann vet at når håret er slitt, er det kunn én ting å gjøre. Klippe det. Men før du finner frem saksen, la meg presentere Joico K-Pak Split End Mender!

  Med fokus på skadet og kjemisk behandlet hår vil dette herlige serumet redusere slitte tupper og unngå at nye oppstår. Håret ditt vil få den fuktigheten det fortjener og vil etterlates vakkert og glatt. 

  (Modell: Sigve Steensen)

  Bruk: Ha Split End Mender i håret etter sjamponering og tørking med håndkle. Arbeid deg gjennom håret, med fokus på tuppene. Style som vanlig. 

  Hvis du sliter med veldig skadet hår, anbefaler jeg å bruke hele serien fra Joico K-Pak. Du kan lese om de produktene i dette innlegget HER.  Dette produktet kan du få kjøpt på Lime Frisør!

  //Annonse

 • 3

  Piskende vindkast og skremmende minusgrader kan være utfordrene for håret ditt. 

  I vintertiden er det viktig å passe på at håret får nok fuktighet. Slik at du har håret i behold når sommer solen kommer tilbake. 

  Dette er de fire produktene jeg anbefaler: 

  Joico Smooth Cure Shampoo

  Joico Smooth Cure Conditioner

  Joico Moisture Recovery Treatment Balm

  Joico Smooth Cure Leave-In Rescue Treatment

  1. Først vasker du håret med Joico Smooth Cure Shampoo som er en sulfatfri shampoo som skånsomt vasker håret og etterlater det sunt, mykt og glansfult. 

  Hvis man bruker en sulfatfri shampoo blir ikke håret strippet for de sunne oljene, og det er mye mildere mot både hår og hodebunn. Hvis du farger håret mye, kan en sulfatfri shampoo bevare fargen lengre. 

  Dersom du bruker en god mengde stylingprodukter i håret, anbefaler jeg å bruke en shampoo som rengjør håret skikkelig. Og heller bruke en sulfatfri shampoo en til to ganger i uken. 

  Bruk: Ha shampoo i vått hår. Masser til det skummer. Skyll godt ut. Gjenta om nødvendig. 

  2. Så er det over til balsam. Dette trinnet kan man velge å hoppe over hvis man bruker en hårkur etter shampoo. Siden både balsam og hårkuren lukker skjellagene. 

  Joico Smooth Cure Conditioner er en balsam som i likhet med shampooen er sulfatfri. Balsamen gir håret fuktighet og gjør det krusfritt, den gir også håret mindre volum og glatter ut håret. 

  Bruk: Påfør i nyvasket hår. La virke i 1 minutt. Skyll grundig. 

  3. Den intense kulden som vi kan oppleve i vårt hellige land, kan trekke ut alt av fuktighet som er i håret. Derfor må vi trosse naturkreftene og gi håret den pleien det fortjener. 

  Nøkkelen til dette er å ta seg tid til å bruke de riktige produktene. Min favoritt er Joico Moisture Recovery Treatment Balm. Denne hårkuren er en fuktighetskur for deg med tykt og massivt hår. Kuren både beskytter og gir elastisitet til håret, som etterlater håret mykt og gir liv til tørt og uregjerlig vinterhår. Kuren består av fettsyrer som omega-6, omega-9 og andre fettsyrer. Den mykgjør håret og gir glans.

  Bruk: Ha i nyvasket og håndkle-tørket hår. La virke i 3-5 minutter. Gre gjennom håret og skyll grundig. 

  3. Det siste du gjør før du begynner med varmebehandlinger som føning og sletting er å bruke Joico Smooth Cure Leave-In Treatment. 

  Denne behandlingen er varmeaktiverende som beskytter håret, motvirker krusete hår og tilfører rikelig med fuktighet. Håret er beskyttet gjennom hele dagen, og det føles pleiet og deilig å gre fingrene gjennom.

  Den lukter forresten helt himmelsk!

  Bruk: Påfør i fuktig hår. Føn tørt.  

  Nå er både du og håret ditt klar for å nyte de kalde vinterstundene. 

  Image and video hosting by TinyPic

  Tusentakk til min nydelige bestevenninne Charlotte som var modell! 

  Alle produktene kan du få kjøpt hos Lime Frisør til en god pris! 

 • 9

  Er du lei av å betale mye penger på å reparere ditt slitte hår? 

  Er du lei av å bruke 20 minutter eller mer på å føne håret tørt? 

  Vel, det er vel alle. 

  Men her er løsningene jeg anbefaler. 

   

  1. Først begynner du med en shampo fra Redken All Soft, den vasker vekk alt av oljerester og andre styling produkter. Samt at den gir håret fuktighet siden den inneholder både olje fra avokado og oliven.

  Bruk: Ha sjampoen i vått hår. Så masserer til det skummer. Skyll godt ut. Gjennta om nødvendig.    2. Etter sjampoen bruker du en hårkur fra Joico som heter Joico K-Pak Intense Hydraton Treatment som gir en super boost når det kommer til fuktighet. K-Pak er til farget og kjemisk behandlet hår. Det ytterste skjellag kontrolleres og dermed forsegles hårfargen lengre. Kult ikke sant? 

  Bruk: Begynn med å massere inn kuren helt ut i tuppene. La den virke i 3 minutter. Skyll godt ut. 

  3. Etter den første kuren begynner du på kur nummer 2. Dette er en kur som faktisk er blitt kåret til den beste kuren 13 år på rad! Da må den jo være bra! Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment er fantastisk for skadet hår. Jeg føler iallfall at håret blir mye enklere å style, det blir mer glansfult, sterkt og sunt. Frisørene sier også at det er K-Pak Reconstructor som har det høyeste innholdet av Quadrimine-komplekset av alle produktene i Joico familien. Ikke det at jeg forstår hva det betyr, men hvis du vet det så kan du fortelle meg det, sånn at jeg kan elske dette produktet enda litt mer! 

  Bruk: Først masserer du kuren inn i håret helt ut i tuppene. La virke i 5 minutter. Skyll nøye. Tørk med håndduk. Avslutt med balsam for å lukke skjellagene, siden proteinkuren åpner skjellagene. Det er veldig viktig at du bruker balsam etter proteinkuren. 

  4. Hvis du er som Mathilde som får et eksemplarisk volum når du føner håret, og kanskje ikke har den beste tiden om morgenen siden du har en buss å rekke. La meg presentere løsningen, nemlig KMS Free Shape Quick Blow Dry! Denne sprayen reduserer tørketiden med opptil 50%, og den kontrollerer frizz og beskytter håret mot varmebehandling. Etterlater håret sunt og glansfult. Så denne bør du investere i om du har en hektisk morgen, men likevel vil ha rent hår. 

  Bruk: Spray i vått hår. Gre gjennom. Skal ikke skylles ut.   5. Når du har fønet håret ferdig kan du enten slette det eller la det være. Det er opp til deg! Vi valgte å slette det, siden Mathilde har så mye volum. 

  6. Som avsluttning bruker vi håroljen fra Joico, siden den passer like godt som stylingprodukt som olje. Den gir håret vitalitet og et flott, glansfult hår.   Tusentakk til nydelige Mathilde som var modell! Alle produktene kan du få kjøpt på Lime Frisør til en god pris! 

   

 • 8

  Jeg har fått smaken på det fruktelige liv. Jeg hadde en periode der jeg spiste cupcakes og iskrem nesten hver dag! Dette har jeg lagt bak meg. Fordi det rett og slett la seg på baken. See what I did there? Men helt alvorlig, så føler jeg meg utrolig mye bedre nå. Unødvendig sukker er ikke noe jeg trenger i min hverdag, og det er vel egentlig svært få som trenger det. Hvis vi tenker oss litt om. Frukt har en deilig naturlig søt smak, som er mye bedre enn alle de kunstige stoffene som godteri er laget av. Utfordringen med dette er å klare og holde seg til dette over en lengre periode. Men hvis du først er igang, så merker du fort at det ikke er noe vanskelig å holde seg unna søtsakene.   En herlig fruktsalat er én av mange varianter man kan finne på å lage med frukt. Det er så utrolig lett og alt du trenger er:

  ♣1 banan

  ♣En håndfull med blåbær

  ♣Noen få jordbær

  ♣Litt drikkeyoghurt

  Så enkelt er det å lage en sunn variant av en iskrem skål.

  Δ Dette er selvfølgelig min mening, har kanskje du en annen? Δ

 • 2

  Nå har jeg vært å kjøpt meg det største fremskrittet siden vaffeljernet, nemlig MUFFINSJERN! Det er bare tidenes genistrek! Det passer helt perfekt til meg som lager muffins så utrolig ofte, og det tar mye mindre tid. Ikke bare tar det mindre tid, men muffinsene blir akkurat like pene, kanskje enda litt penere. 

  Utrolig morsomt å finne sånt på butikken. Den er kjøpt på Elkjøp! 

  Hvis du liker å bake muffins like mye som jeg gjør, løp og kjøp denne fantastiske oppfinnelsen! • 6  Diorshow New Look Gift Set

  Julens mascarasett fra Dior inneholder nyheten Diorshow New Look Mascara og en Mini 5 Couleurs New Look 734 "Grège". 

  Kan kjøpes på Kicks. Pris kr. 290,- 

  DIESEL, Loverdose

  Bli overøst av kjærlighet med denne lidenskapelige, hjerteformede dameduften som har noter av mandarin, sjasmin, amber, stjerneanis og lakrislikør. Gavesett med Eeu de Parfume 30ml, bodylotion 50ml og showergel 50ml.

  Kan kjøpes på Kicks, kr. 340 (verdi kr 495)


  DKNY, Be Delicious 

  En frisk og saftig duft med unike epletoner. Duften er energisk, forfriskende, spontan og naturlig tiltrekkende. 

  Gavesett med EdP 30ml og bodylotion 100ml. 

  Kan kjøpes på Kicks, Kr 395 (verdi kr 658)


  Marc Jacobs, Dot

  En blomsterduft med sprudlende noter av kjærlighetsfrukt, røde bær og blomster. Dot er leken, lett og elegant.

  Gavesett med EdP 100ml og bodylotion 75ml. 

  Kan kjøpes på Kicks, kr 765 (verdi kr 1060)


  LADY GAGA, Fame

  Superstjernens duft er tidenes første svarte Eau de Parfume, den er overraskende fruktig og blomsterpreget. Den starter med en mild intens duft, men blir forvandlet til en deilig og ung lukt.

  Gavesett med EdP 30ml og showergel 200ml.

  Kan kjøpes på Kicks, Kr 299 (verdi kr 499)


  Estée Lauder, Beauty Box Gavesett

  Dette er nok den beste julegaven du kan gi til din kone eller din kjæreste. Dette er alt en jente kan ønske seg av makeup til ansikt, øyne og lepper. Julens flotte beauty bag fra Estée Lauder er full av lekker makeup til øyne, lepper og kinn, samt makeupfjerner og supergode makeuppensler.

  Nå kommer det sykeste, den koster bare kr 895, men har en verdi på kr 4600!!

  Gi din elskede noe hun kommer til å elske, gi henne Beauty Box fra Estée Lauder! 

  Kjøpes hos Kicks! • 1


  Ifølge David W. Cannell, senior visepresident for forskning og utvikling hos Redken Laboratories, ble pomade opprinnelig laget av mineralolje og ble brukt til å stelle håret og formidle glans. I dag har mange typer pomade en vann base for enklere distribusjon og fjerning. Vannbasert pomade er en av mine favoritt produkter. Det er mykere, det ikke fettete, og det gir håret definisjon og glatthet. Pomade er mye mer kremaktig enn voks, så det kan være veien å gå hvis du har krøllete eller tykt hår.

   

  Joico Brilliantine Pomade

  Ikke et så meget populært valg hos menn, det er en grunn til at hårskum er knyttet til kjøpesenter-rotte Valley Girl utseendet på 80-tallet. Det er skummende og omslutter hårstrået med kjemiske forbindelser kalt polymerer, noe som resulterer i et fyldigere utseende. Selv om menn ikke er på jakt etter at håret skal se så mye tykkere ut, er noen hårskum spesielt formulert for å tykne fint hår med virkemidler som ris protein og rosmarin-gjør den perfekt for hårstrå som har begynt å tynne seg opp på toppen.

   

  Joico Body Luxe

  Også kalt glans, lakk eller utjevnings væske, den har en glatt konsistens og brukes til å redusere krøll og statiskhår, og gi mykhet og glans med silikon og ulike oljer. Det anbefales å bruke serum på lange, krøllete eller sprø hår- mekanismene kan myke opp håret. For en rask shine fix, ha noen dråper i vått sjamponert hår og deretter skyll det ut.

   

  Fremfor alt, husk alltid: Den typen produkt du velger bør bestemmes av hårets lengde og tekstur. Hvis du har kort, fint hår og vil ha det til å stå opp, bruke voks eller sterke geler. Lengre hår gir deg flere alternativer, avhengig av hvor fyldig du vil at den skal se ut. For tynt hår, unngå tyngre produkter, som kremer og ikke-vannbaserte pomades, som da vil tynge håret. Aldri bare klaps produkt i håret, ha litt i håndflaten og gni hendene sammen, og ta gjerne fra baksiden av hodet og fremover. Og hvis du skru opp kunstverkt, ikke hold deg selv tilbake, det er et vaskbart lerret.

   

  Joico Silk Results

   

   


 • 0

  BØR den tjueførste-århundrets gentleman ha en signatur duft? Det er et åpenbart argument mot det: Hvis du må begrense deg til ett, hvordan kan du velge mellom Jean Paul Gaultier, Terre d´Hermès eller Burberry Brit? Men på en annen side, hvis du har en hverdags duft, vil folk begynne å registrere når du er borte, men enda viktigere, de vil huske deg. Duften selv er utgangspunktet, selvfølgelig.


  Din nye signatur duft bør være noe du føler deg komfortabel i, og noe som gir deg positive reaksjoner. Få et par prøver og prøvekjør dem for en dag, den rette vil gjøre at folk liker å være i nærheten av deg og du bør få kommentarer til den effekten. Prøv Rêve en Cuir av Scent Bar for eleganse, Monsieur de Givenchy for retro storhet, eller Thierry Mugler sin B * Men for noe som er moderne kult.

  Når du har avgjort én, så må du mestre påførningen. Du vil kun ha en kort spray på toppen av hver underarm, en på halsen, og en ned på baksiden av skjorten (før du knappen opp, trekker kragen tilbake og tar sikte nedover). Spill med volumet til du får det riktig, og husk at duften verken skal være kvelende eller umulig å oppdage. Med tiden vil du ha din egen usynlig ID og en ting mindre å tenke på.