The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Vel, nå begynner det å bli en god stund siden jeg oppdaterte denne kjære nettsiden. Det var i overkant av nyttår om jeg husker korrekt. Men hvem bryr seg vel om fortiden, ved mindre man skal ha en THROWBACK for å se hvor morsomt og fint år man har hatt. Da er det godt å sette sammen en video for å få oversikt over hva man har gjort! Ser at det kanskje ble litt mye festing i 2015... Det kan vi ikke ha like mye av dette året.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with m5 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with 1 preset

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with 6 preset

Processed with VSCOcam with 5 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with 7 preset

 

 • 3

  Under mitt siste opphold i hovedstaden var jeg så heldig å få bli fotografert av den profesjonelle fitness-fotografen John Andresen . Dette var en veldig positiv og fin opplevelse. John er en veldig dyktig fotograf, så hvis du har tid og lyst, så anbefaler jeg deg til å ta en tur innom. 

  Hvem vet, hvis det ikke går som det skal med idretten, kanskje jeg skal bli undertøysmodell?  • 2

  Heisann, nå er det på tide å trekke vinneren for konkurransen jeg startet for noen uker siden. Sjekk videoen for å se om du vant! 

  (Se videoen i 1080p)

  Hvis du ikke vant denne gangen, så har du alltid en bedre sjans neste gang!

 • 9

  Nå kan du se dansen vi opptrådte med i NM!  • 2

  I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen, eller Oslo Lufthavn som det nå heter. 

  Jeg hadde en utrolig fin stund i Italia, men jeg klarte ikke helt å være tilstede mentalt siden jeg har hatt så alt for mye å tenke på i det siste. Det var utrolig kjipt siden opplegget og alt var utrolig bra. Men jeg hadde likevel en utrolig fin stund, selv om jeg kanskje kunne ha nytt stunden litt mer. 

     Jeg kjenner allerede et savn til stedet vi var på. Været og omgivelsene var så deilige! 

  Det kommer heldigvis flere turer. Gleder meg allerede! 

   

   

   

   

      

   

  Denne helgen har jeg vært på besøk hos min gode venninne Eira, som er så heldig å ha flyttet til Oslo. Har vært utrolig koselig! Mens jeg har vært i Oslo, har det føltes ut som jeg også bodde der. En veldig rar, men spennende følelse. 

  Jeg fant ikke så mye å bruke pengene på i Italia, bortsett fra mat og godsaker. En god del godsaker, for å si det mildt. Så det var ganske greit å ha en helg i Oslo sånn at jeg fikk svidd kortet litt.

     Må nok leve på havregrøt og sukkererter resten av uken da. Har nok bare godt av det egentlig. 

   

  Men nå skal jeg gå gjennom alle de forskjellige duftene på DutyFree, så skal jeg komme meg på flyet hjem. 

  Skal bli godt å komme hjem til sengen sin. 

   

  Vi snakkes. 

 • 2

  God aften mine kjære. Nå er dagen snart omme her i Italia, men jeg kan ikke akkurat si at temperaturen har planer om å synke av den grunn. 

  Det er utrolig herlig å kunne trene i så godt og varmt vær. I forhold til hvordan tilstanden er hjemme. Det siste jeg hørte var at det hadde kommet en del snø, og det blåste kald vind. 

  Kan ikke akkurat si at jeg savner det.    Som jeg sa så er treningsforholdene her nede helt fantastiske, både ute og inne. 
  Vi har fått innblikk i hvordan man skal kunne trene for å kunne bli best, og selv om øktene var relativ harde, så er det godt å kjenne at det er tungt arbeid som gir resultater. Jeg kan trygt si at denne turen har gitt meg mye motivasjon og pågangsmot til å fortsette treningen, selv hjemme i kulden.

   

  Er utrolig sliten nå, så det eneste jeg har i tankene nå er å komme meg i seng! Ha en videre fin aften.

 • 1

  God ettermiddag, solen skinner og humøret er på topp. Og det med god grunn, siden jeg besøkte mitt andre hjem idag, nemlig Lime Frisør.   Jeg har nå vært stamkunde der i en ganske god stund, og jeg er alltid så fornøyd med resultatene jeg får etter å ha vært der. Så er de heller ikke så overpriset slik som mange andre frisører.

  Det som sto på agendaen idag var å fornye strukturen på håret. Da mener jeg altså permanent sletting. 

  Dette må gjøres hver tredje måned, slik at jeg unngår å få afroen min tilbake. Den har jeg foreløpig lagt på is.

  Men jeg føler alltid det er litt skummelt å gjennomføre slike kjemiske prossesser, med tanke på at jeg har mistet håret mitt to ganger når jeg har lekt for mye med farlige stoffer. Men når jeg lar håret mitt ligge i hendene på profesjonelle, så føler jeg meg alltid litt tryggere.   Bestevennina er alltid på plass!   De flinke frisørene! 

  Hvis du er som meg og mangler fuktighet og glans i håret, fordi du farger og sletter det for mye. Så har jeg en olje jeg virkelig vil anbefale! 

  Joico K-Pak Color Therapy er bra for alt! 
  Denne kan du få kjøpt på tilbud på Lime, for deg som liker å spare litt penger, men fortsatt vil se bra ut! 
  Bare husk jenter og gutter, det har ingenting å si hvor fin kjole eller dress du har, hvis du ikke ser bra ut på håret. 

   

 • 2

  Dette er helt uten tvil det absolutt nydeligste kunsverket jeg har sett i hele mitt liv! 

  Dette ville vært en helt fantastisk opplevelse å se live! Jeg fikk skikkelig inspirsjon til å lage noe kreativ bare ved å se på denne. Den var veldig trist, og den fikk meg til å tenke på hvor grusomt krig og sånt egentlig er. 

  Dying seems less sad than having lived too little.

   

 • 6
  Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen, men uten lykke. Så plutselig i dag kom jeg over noe som heter sponsetblogg.no! Og de har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag. Det var utrolig lett og jeg har troen på at dette kommer til å gå i riktig retning. Blogg er jo ikke noe jeg tar så alt for seriøst, men det er en utrolig morsom hobby. Og da er det litt greit og få litt igjen for det arbeider man legger i bloggen sin! Så sjekk ut sponsetblogg.no, og få igang bloggen din for fult!


  Har du registrert deg på http://sponsetblogg.no?
 • 5

  Min kjære bestevennine hadde bursdag igår, og som en uskreven regel så er jeg nødt til å lage en bursdagsvideo til dem som står meg nærmest!

  Så selvfølgelig måtte jeg jo lage en til henne da! 

  Håper du hadde en fantastisk dag Charlotte!

   The best!

 • 2  Love you honey! 

 • 0

  Hei dere! Nå er jeg nødt til å fortelle om min nye lidenskap, nemlig Streetstars! 

  Streetstars er et helt rått danse crew i Bodø! De er kjempe flinke, og det er så gøy å endelig kunne danse med folk som faktisk kan danse. Dette var nok noe som har manglet i livet mitt, og endelig er det på plass! Det føltes virkelig bra! 

  Streetpussy

   

  Dette blir bra! Skal bli meget godt å få litt variert trening, og ikke bare friidrett og styrke! 

  PS: jeg går ikke på Cheerdance, og holder på ingen måte på med cheerleading! Haha, måtte bare få det helt klarert!

  Håper alle har hatt en helt strålende helg, og er klar for en ny uke!

   

 • 1

  Livet er virkelig herlig etter en time på Shbam! Den følelses man kjenner når man har gjennomført en god treningsøkt, er bare helt formidabel. Var sammen med kjære søte Bettina, og det var virkelig på tide at vi fant på noe sammen. 

  Nå er jeg kommet hjem og det er på tide å sette seg ned å jobbe litt med lekser, skolen kommer alltid først. Så skal jeg jobbe litt med blogg design og "Vårens trender del 2". 

  Nydelige Bettina ♥

 • 0

  Nå er jeg kommet hjem fra en kjempe koselig weekend i Trondheim! Jeg skulle egentlig være med på et stevne i Steinkjer, men jeg måtte stå over øvelsene på grunn av en strekk i låret. Håper virkelig jeg er god igjen til neste helg, da turen går til Haugesund og innendørs Norges Mesterskap. Denne helgen ble bare en kosetur for meg da, men det var egentlig like greit.


  Kommer video senere, men er så trøtt og sliten nå! 

  Ser deg senere, vakre menneske.

 • 0

  ...se mer av? • 1

  Kjære gud som jeg elsker skoledagene mine! 

  De er bare så perfekt, fordi jeg har tidenes sykeste klasse. Den er bare helt feilfri! Så er det bare helt fantastisk når noen i klassen får et raserianfall. Det er bare så morsomt!

  Måtte bare ha noe å blogge om idag, så da tenkte jeg at jeg bare like godt kunne blogge om klassen!

  MEN
 • 2

  Nå er sommeren definitivt over, men selv om årets norske sommer har vært mer sjenerøs med regndråpene enn solstrålene, så har sommeren blitt tilbrakt i lykkerus. 

  Vi har selvsagt all grunn til å glede oss over tiden vi går i møte. Vinteren er mystisk og spennende på mange måter, og bloggens ekstentriske produktivitet er bare begynnelsen på et nytt interessant kvartal. 

  Dette skal bli et spennende år. Med både en ørliten presentasjonsangst og noen kilende sommerfugler i magen så skal jeg lage denne bloggen spektakulær. Jeg skal gjøre mitt ypperste for å lage en blogg stappfull av spennende stoff, gode tips, artikler, og inspirerende tekster som skal gi deg ekstra lyst til å stikke innom så ofte som mulig!  Jeg ønsker deg en nydelig vinter. Vi snakkes! 
 • 1

  Hei! Mitt navn er Simone Brattli og jeg har kjent fantastiske Eric siden barnehagen og vi har gått på samme skole i 10år. Jeg er da så heldig å få lov til å gjesteblogge på Eric sin blogg ett parr ganger i uken. Jeg står oppført som "moteredaktør", men siden jeg ikke er noe spesielt god på mote og slikt så tenkte jeg blogge om noe annet. Han har trossalt to andre som blir å gjøre den jobben mye bedre enn meg ;) Uansett, jeg tenkte jeg skulle være "youtube redaktør." Å da tenker du sikkert at jeg blir å poste videoer av folk som driter seg ut... men nei. Skal poste ny musikk, gammel musikk, tutorials, folk med virkelige talent osv. Kommer med et innlegg allerede ikveld, så stay tuned :D

  Et ganske gammelt bilde av meg og Eric!

   

  Noen spørsmål/tips?
 • 2  Kontaktinformasjon for Eric Alberto Marhaug

  Epostadresse: ericmarhaug@hotmail.com 

  Facebook: Eric Marhaug

  Youtube: Eric Marhaug

  Twitter: Eric Marhaug

  Instagram: ericalberto 

  Snapchat: ericalberto

   

 • 0

   

  Det er rart hvor lett det er å slenge dritt.

  Det er rart hvor vanskelig det er å se.

  Der er rart hvor lang tid det tar å skjønne.

  Det er rart hvor ofte det skjer.

  Det er rart hvor godt man kan se på seg selv.

  Det er rart hvor vanskelig det er å unnskylde seg.

  Der er rart hvor lett de godtar unnskyldingen.


  Mobbing... æsj, jeg hater virkelig det ordet!

  Jeg har alltid lurt på hvorfor folk mobber, og hva de skal oppnå med det?

  Er det status? Det må jo være status! Jeg skjønner iallefall ikke den formen for status da!

  Vet dere hva jeg ser på som status? Å ha oppnådd noe i livet! 

  Enten utdanning, idrett eller for de veldig heldige, internasjonal suksess!

  Jeg ser ingen grunn til å få noe status fordi man rakker ned på andre, jeg synes det er mobbeofrene som skulle ha fått status for å holde ut hver eneste dag!

   

  Den absolutt værste formen for mobbing er jo selvfølgelig den fysiske, men den verbale kan nesten såre enda mer!

  Jeg blir bare så irritert på folk som mobber, og spesielt de som mobber på grunn av utseende!

   

  Det er jo ikke deres skyld at de er født som de er, og ikke ligner på deg!

  Vi er 7 milliarder på jordkloden, og hadde det ikke vært utrolig kjedelig hvis alle var helt like?

  Det er det som er så fantastisk med denne planeten, at vi alle er forskjellige!

  Men selv om vi er forskjellige, så synes i hvert fall jeg at alle mennesker er like mye verdt!  

   

   

   

  Det værste med mobbing er jo når det ender opp med selvmord!

   

  Jeg synes vi burde tenke oss om før vi kommenterer hva andre folk gjør eller har gjort, hvordan de ser ut eller går kledd.

  Gi andre mennesker ros, for at de tørr å gå uten sminke på skolen, at de tørr å gå i klesstilen de synes er kul!

  Gi dem ros!


  Jeg pleide ikke å være særlig modig, men noen har gjort meg modig!

  Så nå skal jeg være modig for dere!

   

  Ikveld så vil jeg at du skal glemme alle dine usikkerheter! 

  Jeg vil at du skal avvise alt eller alle som har fått deg til å føle at du ikke passer inn, eller fått deg til å føle at du ikke er god nok, eller pen nok, eller tynn nok, eller at du ikke kan syng eller dans godt nok! 

  Eller fått deg til å føle at du ikke er smart nok, som om du aldri kunne vunnet en Nobelsfredspris!

  Da skal du bare husk at du er en forbanna superstjerne og du var født sånn her!

   

  La denne kvelden bli frigjøringen av alle dine usikkerheter og redsler!

   

  Jeg drømmer fortsatt om at iallefall én person kan ha troen på meg.

   

  Så når du forlater denne bloggen, så skal du vite at iallefall én person har troen på deg! 

   
   

   

 • 3