The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Nå er det alt for lenge siden sist. Tiden flyr virkelig forbi når man ikke engang kan sette seg ned og verdsetter en brødskive med sukkersøt Nutella, og smør. Det har verdt noen hektiske måneder det siste halvåret, men endelig begynner ting å komme seg på plass. Jeg har brukt mye av tiden min til å virkelig sette meg inn i den nye rollen min som "storbygutt", både fordelene og ulempene med å bo i en storby. Nå er jeg på plass som personlig trener på Sats (Schous plass) og trives virkelig med det. Det har vært et veldig fint studie og jeg har møtt noen fantastiske nye mennesker, samt at jeg har lært utrolig mye nytt både om meg selv og kroppen generelt. Studie jeg gikk heter Safe Education og jeg anbefaler dem virkelig til alle som vil prøve seg som personlig trener. Veien videre nå kommer til å bli veldig spennende og jeg gleder meg helt ekstremt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 • 0

  Jeg kan nesten ikke beskrive hvor utrolig bra denne uken har vært! Det har vørt tilreisende fra Tromsø, Bodø og Bergen her nede, og vi har hatt litt av en 17.mai feiring 🎉 Kan virkelig si at det er noe annet å feire nasjonaldagen i hovedstaden enn i lille Bodø. Så det var et høydepunkt! Så var jeg så heldig å få besøk av mine to bestevenner fra hjembyen, så vi fikk feiret litt bursdag og fikk litt etterlengtet kvalitetstid sammen. For å avslutte denne utrolige uken var jeg på Hans Zimmer konsert på lørdag og det er en musikals opplevelse jeg aldri har vært vitne til. Helt amazing! Så det satt punktum på denne månedens beste uke.

   

  Så denne uken blir å ta igjen litt tapt trening og litt rensing av systemet. God plan 👌 Håper dere alle hadde en fin 17.mai feiring!

 • 0

  Da var endelig jeg også bosatt i Oslo! Dette har jeg hatt lyst til så alt for lenge, så det er godt at det endelig har blitt en realitet. Tiden fremover vil gå til ekstremt mye trening og jobb, da jeg har et sterkt ønske om å komme meg tilbake til friidrettsbanen og gjøre det bra! Mange tunge timer i vente, men jeg ser virkelig fram mot det.

   

  Har mye morsomt i vente, så denne tiden skal jeg ta imot med åpne armer!

 • 1

  Hei dere! Nå er det (bokstavelig talt) år og dag siden jeg blogget sist altså. Tenkte jeg skulle ta opp denne fantastiske nettsiden og dele med dere mine gode oppfatninger om livet. Neida. 

  Må nok sette meg ned og lage en samlevideo fra året som er gått, men det er et års-prosjekt i seg selv. Iallfall så skulle jeg bare slenge inn noen bilder fra den siste tiden. Jeg kan ærlig si at jeg har hatt en super start på året 👌🏼 og det er jeg veldig takknemlig for! 

  Det er flere godbiter i vente, så stay tuned! Dette blir ett godt år 😄 

      

 • 0

  Jeg kan virkelig si at julen ble mer verdsatt i år enn tidligere år. Vel, i hvert fall i mine ungdomsår. Mye skyldes at en litt lengre ferie var særdeles etterlengtet og følelsen av å kunne senke skuldrene en stund var godt for kropp og sjel. Militæret krever mye psykisk og fysisk tilstedeværelse, noe som kan bli litt tungt i lengden. Derfor er det bra vi har hatt en såpass lang ferie, og nå kan jeg returnere med ett åpent sinn og mer energi som skal brukes i all hovedsak på sluttet orden. Dette med tanke på at det er kun en måned igjen til avreisen til Australia og vår første store opptreden! Det skal bli spennende! Denne julen var jeg så heldig å få besøk fra Stockholm, så tiden sammen med han var utrolig fin. Det var utrolig mye jeg egentlig skulle ha fått gjort denne lille tiden jeg var hjemme, men man rekker ikke alt og alle. Nå blir det litt godt å komme seg tilbake til hverdagen, men hadde vært godt å ligge hjemme i sengen en uke til. Og ja, god nyttår! Må dette bli ditt år med nye mål og nye muligheter. Sett deg et nytt mål hver dag og du skal se at hverdagen blir litt mer variert. Lykke til i 2016, jeg har troen på deg ❤️   Processed with VSCOcam with 3 preset

  Processed with VSCOcam with 4 preset

  Processed with VSCOcam with a6 preset

  Processed with VSCOcam with p5 preset

  Processed with VSCOcam with acg preset  Processed with VSCOcam with 5 preset  Processed with VSCOcam with a6 preset

 • 0

  Da var det nok slutt på sommeren for oss her oppe i nord, men jammen har det vært deilig. Gleden av å omringes så mange herlige mennesker gjør noe spesielt med sjelen. Nå som regnet og skyene ankommer, blir det vel spørsmål om hva man skal fylle hverdagen med. Kanskje jeg skal ha en countdown til jeg skal inn i militæret? Det kunne vært gøy. Jeg tror jeg skal gjøre det. Nå skal jeg dra og spise møsbrømlefse.  • 1

  Nok en herlig sommerdag her oppe i nord er brukt til å steke de vitamin-D fattige kroppene våre. Når man bor så langt nord må man utnytte hver dag solen skinner gjennom skyene og når graderstokken viser et tosifret tall. Ja, det er ikke mange dager i året, men jammen er det fint å bo her oppe på de dagene! Hvis du ikke har opplevd nord-norge på sommerstid, så er det bare å kladde det ned på en "bucket-list". Jeg kan være din guide da 😎 Just let me know.

 • 1

  Ikveld feirer vi min flotte venninne Silje Antonsen aka Clueless og det er ladet for en finfin kveld med gode folk.

  Ha en fin lørdag alle sammen ❤

 • 0

  Vel, nå er det vel både uker og måneder siden jeg har oppdatert bloggen sist, og det er rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å fokusere på. Men jeg kan meddele at alt er helt topp og livet smiler. Siden jeg ikke går skole nå, så nyter jeg en ekstra lang sommerferie før det bærer inn i militæret i oktober! Så dagene her oppe i nord nytes godt for tiden. Jeg tenker at jeg bare legger ut noen innlegg om hva som har skjedd i det siste siden sist jeg oppdaterte. 

 • 0

  Hei du! Jeg er så heldig å være med videre i en konkurranse om et idrettsstipend og nå trenger jeg din hjelp på veien videre, og avstemingen avsluttes imorgen!

  Dette er begrunnelsen for nominsjonen: "Eric Alberto Marhaug - Norsk friidrettstalent fra Bodø. Har vært i norgestoppen fra han var 13 år. Alene på tronen i Nord-Norge må reise sørover for å konkurrere. Gull for jr. i stille lengde NM inne i vinter. Satser på sprint og en god og skadefri sesong. Karismatisk utøver som fortjener en nominasjon og et stipend." 

  TRYKK PÅ BILDET FOR Å KOMME TIL AVSTEMNINGEN ?? 

  Håper du tar deg tid til å stemme på meg ❤  

 • 0

  Da skal vi snart ut på matten igjen. Representanter fra Latin-Amerika, Asia og Europa er alle samlet i dansecrewet Crystal Crush Crew! Nå er vi flere enn noen gang og rutinen vår sitter som ett skudd. Vi er vanvittig gira og håper vi får en fantastisk tur til Tønsberg! 

  I fjor stakk vi av med en tredjeplass med bare 4 stykker, så blir spennende å se hva vi kan klare i år. Men ingenting er sikkert. Man skal aldri ta ting på forskudd.

  Men send oss gjerne noen gode vibber på lørdags ettermiddag, og sjekk ut teaseren vår!    Oh yeah!

  #Crystalcrushcrew

 • 2

  (Videoen må ses i full HD)

  Wow. 2014 har virkelig vært et vanvittig helskrudd år! Jeg kan ærlig innrømme at dette har vært det beste året mitt som ungdom. Det er nok mest grunnet at jeg fylte 18 år, har skaffet meg sertifikatet og rett og slett bare er mer fri. Dette året har vært fylt med mennekser og opplevelser jeg vil ta med meg resten av livet. Dessverre var nok ikke 2014 mitt beste idrettsår og det skyldes dårlig trening/skader og lite motivasjon gjennom vinteren 2013. Men det ble fort endret da en helt ny trener stappet med motivasjon og treningsglede dukket opp. Selv om friidretten ikke gikk som planlagt, fikk jeg tross alt oppleve å ta bronse i Cheer-Hiphop sammen med Crystal Crush Crew. Konserter har også vært en stor del av dette året. Artister som Miley Cyrus og Lady Gaga var kanskje de som satte mest preg på musikkøret mitt. Særlig siden disse konsertene innebar reise og opphold i Oslo sammen med gode venner. 


   

  Jeg håper av hele mitt hjerte at 2015 blir tilnærmet like bra som 2014!

  Håper du har hatt et like fint år som meg. 

  Og før jeg glemmer det; GODT NYTTÅR! 😄 😍 

   

   

 • 0

  Etter gårdagens russe-kickoff kan jeg virkelig si at jeg gleder meg til russetiden! Jeg tror det kommer til å bli mye morsomt fremover. Men som en satsende toppidrettsutøver, så må jeg være litt tilbakeholden når det kommer til fyll og lange netter. Men jeg føler allerede at vi som ungdomsgruppe kommer til å få et mye bedre samhold enn vi har hatt før. Og at alle er sammen med alle. Derfor er jeg faktisk litt glad for at Bodø er en såpass liten by, det gjør det lettere å kunne bli kjent med alle. 

  Russegruppen min er den kuleste noen gang! 

  #A$$KABAN2015

 • 1

  Endelig åpnes dørene for en ny kultur i lille Bodø. Med de tre nye merkene Njork, Fogg Gildeskål og EBEN i spissen var det igår duket for en herlig motevisning i ekte rå Nord-Norsk stil. Det er særdeles beundringsverdig at noen fra Nord-Norge har organisert dette. Jeg mener at det ikke er noe grunn til å sette drømmene og ambisjonene sine på vent selv om man bor i en liten by. Jeg sitter nå igjen med en lettelse over at ting faktisk er mulig i min egen hjemby. Det er en god følelse, og en god start.  • 4

  Rekruttering: Har du en HipHop-danser inni deg som vil ut? Du kjenner at du har ett begjær etter å røre på kroppen din til forskjellige rytmer, og du føler du har talent! Da er du kanskje den vi ser etter! Vi vil veldig gjerne gjøre gruppen vår større, slik at vi kan ha bedre sjanser på konkurranser. Har du lyst til å prøve deg? Ta kontakt da, vi kommer til å elske deg og ta deg med inn i familien med åpne armer! 

  Det er så fantastisk godt at vi alle er samlet igjen! Vi er som en liten familie, som har det helt magisk sammen. Når jeg våkner på morgenen og vet at jeg skal på trening med denne gjengen, så er det nødt til å bli en bra dag. 

  For deg som vurderer å bli med, ikke la deg skremme av bildene! Vi er egentlig helt normale ♥

 • 2

  Når jeg ser tilbake til når jeg startet på dansing, så kunne jeg ikke akkurat sett for meg at vi skulle bli leid inn til å opptre på åpninger av nye butikker, men det gjorde vi altså idag! CrystalCrush var nemlig så heldig å få danse igang åpningen til butikk-kjeden ONLY. Det er veldig gøy at vi faktisk blir invitert til å gjøre slike ting! 

  Og nå er alle endelig samlet igjen, dette skal bli en kjempe bra dansesesong!
 • 0

   

  Black 

  Glossy

  Minimal • 7

  Vil bare si tusen takk for alle de fine ordene jeg har fått det siste døgnet! Det betyr så utrolig mye for meg og for hvordan jeg har håndtert det som er blitt gjort.

  Det var en stor lettelse å få det sagt, spesielt uten å få noen negative tilbakemeldinger om det!

  Vil også takke den flotte journalisten som skrev et nydelig intervju om meg! Det gjorde dagen helt perfekt! 

  Du kan lese saken HER.

  Alt dette har gitt meg livsgleden tilbake, og jeg er mye mer motivert til å fortsette med det jeg elsker! 

  Igjen, tusen takk! 

  Jeg har troen på menneskeheten! 

 • 20

  Hei nære og fjerne. Nå er det på sin tid at jeg forteller litt om meg selv. 

   

  Jeg har gjennom årene viet mitt liv til friidrett, og det siste året har jeg funnet en ny livsglede innen dans. På friidrettsbanen holder jeg et relativt høyt nasjonalt nivå, mens dansen er noe jeg gjør mest som en hobby. Idretten har tatt meg med til steder jeg aldri ville ha dratt av meg selv, og jeg har møtt forskjellige mennesker som gjennom årene har fått en god plass i hjertet mitt. Jeg kan nå sitte og se tilbake på mange fantastiske minner jeg allerede har opplevd gjennom disse to idrettene, og jeg ser frem til mange fler. Jeg kom til Norge når jeg var 1år gammel, og har levd sammen med min mor og far i den trivelige byen Bodø.

  Jeg har hatt en helt fantastisk oppvekst, og jeg står i evig takknemlighet til mine foreldre som adopterte meg til dette flotte landet med så utrolig mange muligheter.  

  Og før jeg glemmer det, jeg er homofil. 

   

   

  Da var det gjort. Nå vet du det, og du får selv velge hvordan du vil reagere. Men ut fra mitt perspektiv så er ikke dette noe man skal miste nattesøvnen av. Med så mye elendighet og grusomme scenarier som skjer i verden hver dag, så skal det at jeg elsker noen av samme kjønn som meg selv bli sett på som verdens undergang? Nå setter jeg dette helt ut på spissen, men jeg tror du forstår argumentet mitt.
  Gjennom livet mitt har jeg alltid vært annerledes, og jeg har alltid vært vant til å skille meg ut. Men selv om jeg ikke alltid har passet inn så har jeg likevell blitt godt behandlet og respektert for den jeg er. Jeg kan med håndet på hjertet si at jeg aldri har følt at noen har hatt noe i mot den jeg er. I min oppvekst har jeg alltid vært hensynsfull mot andre mennesker, og i den forstand har jeg vært opptatt av hva andre synes om meg. Men det siste halve året har jeg imidlertid lært at man ikke skal bry seg så mye om hva andre mener om deg, eller la meg si det på godt nord-norsk; Æ drit i det, æ gjør som æ vil. 

   
  Hvis du skulle føle at du er i samme situasjon som meg og trenger noen å snakke med, så er det bare å ta kontakt. Det er en stor lettelse å ha noen å snakke med. 

   

  Mitt håp er at dere etter denne siste opplysningen om meg forstatt kan se på meg som den gamle Eric Alberto Marhaug. 

   

  Og med det var katten ute av sekken, og jeg går videre i mitt liv og gleder meg til det. 

   


 • 3

  Nå er vi så sykt gira for NM! Gleder meg veldig til å delta i Norgesmesterskap i dans! Det blir spennende.

  Jeg er så utrolig stolt over crewet mitt, og det skal bli en sann fornøyelse å reise med dem ned til Oslo i helgen!

  ♦ Crystal Crush Crew ♦

  Dette blir bra!

 • 0

  Det var ikke særlig mye spennende som skjedde i januar etter at jeg var på idrettsgallaen. Jeg føler likevel at det var en fin måned, og jeg fikk gjort mine vanlige hverdagslige ting. Jeg velger å slenge inn noen bilder som ble tatt, siden jeg ikke orker å skrive så mye. 

   

  Arbeid til solidaritetsaksjonen

   

  Basic skolehverdag
   

  Jobbet som vanlig med portretter

   

  Avskjed med min gode toppidrettslærer

   

  Ny samarbeidspartner  Er så heldig som har så mye forskjellig å holde på med. 

  Når jeg ser tilbake på januar så er jeg veldig fornøyd. Det er utrolig mye jeg gleder meg til fremover. 

  Februar blir iallfall min måned!

 • 0

  God Jul kjære dere! 

  Nå er jeg endelig ferdig med alt av julebakst som skal stå så fint til pynt resten av julen, siden jeg lever så sunt. Haha, dagens lille vits. I morgen skal jeg ha en velfortjent kveld med kaker og feit mat. Det er jo bare i denne tiden man kan spise så mye man bare orker. Min favoritt tid for å si det mildt. 

     Håper alle har en fantastisk tid med kjente og ukjente. 

  Husk at dette er tiden der alle fortjener kjærlighet og vennlighet. 

 • 2

  //Klikk på bildet for å komme til hjemmesiden//

 • 0

  Igår hadde vi avslutning med klubben, og da var det dansing som var månedens "ukjente sport". Det var veldig gøy å presentere noe nytt for dem, selv om noen av dem hadde gått på dansing før. 

  Men det som var det absolutt morsomste var at de ga alt, selv om ikke koreografien satt helt inne! Helt fantastisk! 

  (Filmen må ses i full HD!)

  Koreografi: Kristine Imingen

  Etter dansingen dro vi og spiste et velfortjent måltid på Orion, der vi feiret Jostein Steffensen som hadde bursdag.   Har hatt et utrolig fint år med friidrett på lik linje som med dansen. Og jeg gleder meg til å gå inn i det nye året som skadefri og full av motivasjon! 

   

 • 2

  Sist tirsdagen var det endelig på tide å vise frem den episke konklusjonen av alt det harde arbeidet frem mot denne dagen. Det har gått mye tid til øving på koreografi, synkronisering og riktig "attitude". 

  Å si at jeg har vært en smule nervøs, er ikke å ta for hardt i. Spesielt siden jeg hadde så mange forskjellige roller, blant annet at jeg skulle være medlem av Spice Girls. Men alt i alt så var det utrolig gøy, og jeg kommer virkelig til å fortsette med dans. 

  Har fått så mange gode venne i løpet av den korte perioden jeg har gått på dans, og det setter jeg utrolig stor pris på! Gleder meg masse til å begynne på et nytt semester etter jul, men nå skal jeg ha fokus på skolen og nyte juletiden.   Det kommer video litt senere! 

   

 • 1

  Hei dere, nå begynner det å bli en stund siden sist. Har hatt så utrolig mye å gjøre disse ukene. Men nå har jeg endelig litt tid til å blogge. 

  I forrige uke var jeg så heldig at jeg ble oppringt av Lime som ville ha meg med på en photoshoot, der vi skulle modellere for forskjellige antrekk til nyttårsaften. Det er så gøy å få være med på slike ting. 

  Var med på noe lignende ifjor også, men denne gangen fikk vi fikset håret og fotograferingen var i et profesjonelt studio. Det var litt slitsomt da, så jeg tror ikke modell yrket er noe for meg.    Kommer et innlegg senere om hvordan jeg tar portrettfoto! 

 • 1

  Etter å ha begynt en helt ny hverdag, har ikke bloggen blitt prioritert og har dermed ikke vært så oppdatert. Har hatt så mye annet å tenke på! 

  Etter sommerferien har det vært veldig travelt både på skolen og på fritiden. For dere som ikke vet det så har jeg byttet skole! Jeg følte ikke for å gå idrett stort lengre, og byttet heller over til studiespesialisering. Føler at det var et riktig valg, og jeg stortrives her! Jeg har en veldig fin klasse med mennesker som er bestemt på å bli noe i livet.

  Jeg blir helt satt ut når jeg sitter og hører dem snakke om fremtiden og de forskjellige politiske partiene, og ting som virkelig er viktig! Det er en av de store forskjellene fra idrett, der virket det ikke som alle var så interresert i samme ting som meg.

  Kort sagt, jeg liker meg veldig godt her! 

     Ser deg snart igjen!

 • 4

  Frappuccino. Den nydelige smaken av en iskald frappuccino servert på Starbucks etter en slitsom helg er alltid himmelsk. 

  Jeg har hatt en kulturrik, spennende og inspirerende helg i Russland. Det er første gangen jeg har vært i Russland, og jeg var så heldig å få reise dit fordi det skulle avholdes et stevne der. 

  Stevne befant seg i en by som heter Vyborg. 

  Det var en veldig fin by, jeg fikk dessverre ikke muligheten til å se så mye av den, fordi det var alltid noe annet som skjedde. Men fikk sett ganske mye. 

  Jeg ble veldig overrasket over den usedvanlige varme temperaturen der borte. Jeg hadde forventet at det skulle være norsk temperatur, men det viste seg å være tilnærmet syden temperatur. Utrolig deilig.

     Veldig flotte landskap. 

  Var så heldig å bli kjent med noen fra Hviterussland. De var utrolig hyggelige, men det var litt vanskelige å kommunisere med dem da.  

  Er så gøy å reise rundt å møte på forskjellige nasjonaliteter. Det er én av mange ting som er fantastisk med idrett. 

  Og ja, mens vi snakker om idrett. Jeg må jo fortelle hvordan det gikk på stevnet. 

  Jeg deltok bare på 100m og 200m. Jeg klarte å vinne 100m, men jeg måtte desssverre stå over finalen på 200m siden jeg kjente noen ulumskheter på baksiden av låret. Men jeg må si meg svært fornøyd med å vinne 100m.   Sexy beast...

  Var en ubeskrivelig følelse å stå på seierspallen og høre nasjonalsangen bli spilt for meg. Da fikk jeg enda mer lyst til å fortsette!   Nå begynner boardingen! Vi snakkes!

 • 3

  Ja, jeg er i live og jeg nyter sommeren helt optimalt! Nå sitter jeg og drikker en smoothie i leiligheten til onkelen min i Sveriges hovedstad. Akkurat nå har jeg ferie, men det å vedlikeholde formen er ikke akkurat noe ferie. Mens andre kan nyte solfylte dager på stranden, så er jeg nødt til å løpe 8x300m. Slitsomt å være idrettsmann. Men det er verdt det! 

  Sommeren startet med Lillehammer for godt over 2 helger siden. Sist helg var jeg i Gøteborg og der konkurrerte jeg i noe som heter Världsungdomsspelen. Der konkurrerte jeg ikke i så mange øvelser som jeg gjorde på Lillehammer, men jeg var med på 200m. Der klarte jeg å kjempe meg til en andreplass og fikk ny pers! -Veldig glad for det! 


   

  Veldig fornøyd med sommeren så langt! 

  Nå til helgen går turen til Russland, der jeg skal konkurrere mot russere. Det skal bli veldig spennende!

 • 2

  Nå har jeg plassert den utmattede rompen min ned på en stol på Gardermoen. Jeg er så usedvanlig sliten etter helgens konkurranse i Lillehammer. Denne helgen klaffet det meste. Kanskje fordi jeg var sammen med klubben denne gangen. Det er alltid mye bedre å reise sammen med klubben, spesielt når man har en så koselig klubb som det jeg har! 

  Denne helgen deltok jeg på høyde, 200m, 400m og 110m hekk! Det var meget morsomt å være med på så mye, men man kjenner i ettertid at det kanskje kan ha blitt litt for mye. Men uansett så fikk jeg gull i høyde (1.87), så fikk jeg fjerdeplass på 200m (22.43), gull på 400m med ny pers (50.08!!) også fikk jeg tredjeplass på 110m hekk (14.99). 

  Jeg vil si meg veldig fornøyd med helgens resultater både for meg og resten av klubben! 

  Det neste som står for tur nå er VU-spelen i Gøteborg nå til helgen. Det blir saker! 

  Søtere jenter skal du lete lenge etter!

 • 2

  Det var virkelig godt å være tilbake på friidrettsbanen etter en lang vinter med mye skade. Det beste med friidretten er jo selvfølgelig folkene, så det føltes veldig godt å møte dem igjen. Hadde heldigvis ingen øvelser idag, så da fikk jeg god tid til å gjøre andre ting! 

  Imorgen så skal jeg delta i 100m og 400m, og jeg er eksepsjonelt spent på hvordan det går i begge øvelsene. Med tanke på at jeg ikke har konkurrert skikkelig etter skaden min. Derfor er det bare å tenke gode tanker og komme seg i seng. God natt kjære menneske!

  Håper du får en fin lørdagskveld!

 • 5

  Jeg er nødt til å ha verdens beste venner! Orket ikke å blogge om dette igår da, men mine kjære klasse venner hadde laget en overraskelses avskjedsfest for meg. Siden jeg skal bytte skole til nesteår. 

  Mathilde hadde fikset sånn at alle var gjemt seg inne på rommet hennes, også sto det bare tre fat der så jeg trodde det bare skulle være meg, Charlotte og Mathilde. Men så kom hele hurven løpene ut av rommet hennes, og jeg ble helt sjokkert! Det var en utrolig opplevelse og jeg kommer til å savne dem kjempe mye. Men den overraskelsen var minneverdig for livet. 

  Lykkelig!

  Tusentakk! Dere er best!

   

 • 3

  Jeg blir så utrolig glad når folk tar seg tid til å kommentere på innleggene mine! Spesielt når det er kommentarer som dette! 

  Det betyr så mye å lese slike ting, da får jeg lyst til å fortsette med det jeg holder på med. 

  Tusentakk Sara!


   

  Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at vi skal stige på flyet. Det er jo selvfølgelig forsinket, men da får jeg god tid til å se Revenge. (Beste serien noen gang!) 

  Orker ikke å kjøre igang en photoshoot på flyplassen når jeg er helt alene...Haha! God helg! 

 • 0

  De fleste har vel tatt sine siste eksamener og er vel egentlig klar for sommerferie. Det er vel også et godt antall som har tatt sommerferie allerede, og da synes jeg det er så utrolig unødvendig at vi må komme på skolen i kanskje 1 time for så å dra hjem igjen, fordi vi ikke har mer å gå gjennom. Jeg som bor så langt unna skolen må jo opp halv syv hver dag for å rekke skolen, og da er det litt irriterende at vi da drar hjem igjen 1 time etter at vi har begynt. Da synes jeg heller bare vi kan få lov til å være hjemme. Dette ble et sutrete innlegg, men jeg er så sliten og trett. 

  Men så er det jo alltid noe morsomt som ligger rett rundt hjørnet. I helgen skal jeg ned til Oslo for å delta på et stevne, og jeg gleder meg utrolig mye til å møte alle de herlige folkene igjen!   (Dette bildet beskriver veldig godt hvordan det er i hodet mitt nå...Helt skurrete.)

   

 • 3

  Det var jeg ferdig med norsken for dette året. Vi hadde vår absolutt siste fremføring i norsk. Jeg og Charlotte avsluttet  med et smell! Haha, bokstavelig talt. Vi gjennomførte fremføringen veldig bra og vi fikk en 6´er! Vi ble utrolig glad for det. Vi hadde jobbet veldig hardt på denne oppgaven, så det føltes godt å få igjen for det!   Feirer med litt frosten yoghurt! Livet er på topp!

 • 17

  Dette er det absolutt pinligste jeg vet om. 

  Klarte jo selvfølgelig å sprekke buksen på skolen. Det er så grusomt å gå med et stort hull mitt i skrevet. Karma altså. Karma.

  FML

 • 3

  Alt for lite å gjøre på en søndagskveld.

  Er så utrolig glad på søndager...

 • 0

  Nå er jeg svært nylig kommet hjem fra Amalie! Vi hadde en kjempe koselig liten fajitas aften, og avsluttet kvelden med å se The Grudge. Herrefred for en dårlig film det er! Men man får opp pulsen iallfall. 

  Det var veldig trivelig, jeg fikk møtt noen jeg ikke har vært sammen med før, og det er jo alltid like gøy! Sliter dessverre med utslitthet og er derfor veldig vanskelig å være i supergodt humør hele tiden, og da er det ikke alltid like fornøyelig å være sammen med meg. Derfor blir jeg så glad når jeg blir invitert på slike ting som dette.   Kjempe nydelige jenter! 

  God natt!

   

 • 1

  Da var det endelig over. 48 timer med hard jobbing fram mot denne viktige dagen. Søvnløsheten har virkelig tatt knekken på meg denne gangen. Men det får så være. Jeg er bare utrolig glad for at 11 års studie med engelsk  faktisk har lønt seg for meg. I dette øyeblikk sitter jeg å venter på karakteren som skal summere alle disse årene med engelsk. Siden dette i mitt tilfelle er et avgangsfag. Dette var 1 av 3 trekning, og jeg kom opp i engelsk muntlig. Jeg håper nå på at jeg ikke kommer opp i enten naturfag eller matte.   Charlottes lykkebamse var selvfølgelig med på denne dagen. Bambus har i mange år hjulpet Charlotte på tunge veier. 

 • 6

  Beste crewet!

  Det var helt utrolig morsomt at vi fikk så mye applaus! Var virkelig inspirerende til å fortsette med nye koreografier og finne på masse nytt! Gleder meg til å fortsette! 

   

 • 1

  Nå ligger jeg godt og komfortabelt i sengen min og tenker på hvor god denne dagen faktisk har vært! Skoledagen var helt grei, skjedde ikke noe spesielt. Orker ikke å snakke om den! 

  Men etter skolen var det rett til Stordalen for å ha en forestilling sammen med mine kjære dansere i StreetstarsCrew! Jeg har vært ganske så nervøs for denne dagen ganske lenge, men det viste seg å være forgjeves. Fordi det gikk mye bedre enn jeg kunne ha drømt om! Vi utførte rutinen vår helt perfekt, og til publikums ekstase! Det var helt rått! 

  Det kommer en video imorgen! Nå er jeg bare nødt til å legge meg!   ♥God natt♥

 • 0

  Nå er det vel ca 68 fahrenheit her i Bodø og livet kunne ikke blitt bedre. (Selvfølgelig kunne det det. Jeg kunne eid en stor yacht og stekt meg på dekk utenfor en karibisk øy, sammen med mine kjære. Mens vi ble servert eksotiske drinker og eksklusiv mat.) Men jeg får la drømmer være drømmer. 

  God Sommer!
 • 1

  If you are catching the sun

  You are permitted to have fun • 1

  Det var ikke mye denne helgen som klarte å slå det øyeblikket Pink tok meg i hånden og så meg i øynene! Det var magisk! Både jeg og Mathilde var så heldig å få ta på henne! Det var en eventyrlig helg, men det ble dessverre ganske mye stress for å rekke alle plassene vi skulle i tide. Så jeg fikk ikke mye tid til blogging heller, men det er jo minnene oppe i hodet som gjelder. 

     Jeg hadde en utrolig fin helg sammen med Mathilde! 

  Tenkte jeg skulle lage en liten film, men nå er jeg så utslitt etter alle dagens gjøremål. Så det får heller bli imorgen! 

   

 • 0

  God morgen alle sammen!

  Nå sitter jeg og Mathilde å spiser en herlig frokost på United Bakeries!

  Etter frokosten skal vi ta oss en liten tur til Karl Johan for en liten shoppingtur, før vi tar turen videre til Tusenfryd! Det blir herlig!

 • 0

  God ettermiddag i stuen! Har du hatt en fin dag? -Jeg håper på det! 

  Nå er jeg akkurat ankommet Oslo. I skrivende stund sitter jeg å drikker en iskald frappuccino med herlig karamell smak, mens jeg venter på at flyet til Mathilde skal lande. Får lykkerus bare over å tenke på hvor fornøyelig denne helgen kommer til å bli!

  I Bodø har temperaturen falt litt og det ble litt dårlig vær, men da er det bare å rømme til der varmen er. Her nede er det strålende sol og en deilig temperatur. 

  //VougeMan// //FrappuccinoCaramel//

  #Pumped

 • 1

  Fjerde skoledag med herlig sommervær og lite teori. Det var en liten volleyball turnering som stod for tur idag, og det passet jo bra med tanke på det fine været. 

  Herlig!

 • 0

  Nå er det vel en god stund siden Twitter ble inn, men som vanlig var jeg visst den tregeste av alle. Men nå har jeg endelig fått meg Twitter. Jeg hadde blitt veldig glad hvis du kunne følge meg! 

  Jeg heter Eric Marhaug. 

  Takk for det. 

 • 1

  Denne naturfagstimen var annerledes og veldig fornøyelig. Det var en konkurranse om å få vannets temperatur til å stige. Dette ble utført ved hjelp av en solfanger. Det var atskillig bedre å gjøre noe praktisk istedenfor å jobbe teoretisk på klasserommet. Jeg og min gruppe var dyktig nok til å vinne. Vi vant én kjeks. Men nok om det. Her er noen av de praktfulle bildene fra vår naturfagstime.    
  Ha en videre solfylt og strålende dag.

   

 • 1

  Nå er den skikkelige varmen truffet Bodø. Den følelsen når solen steker på kroppen er dessverre ikke noe vi får mye av oppe i nord, så når vi har sjansen er vi nødt til utnytte den til det maksimale. 

  Hvis du er så heldig og har like fint vær som oss, så er det veldig viktig at du får i deg rikelig med væske! Det beste er å drikke vann! Det både renser og er godt! 

  Ha en videre fin sommerdag!

 • 0

  You know

  When you feel happy

  Appreciate it 

  And show others that you are 

  Happy

   

  Du vet de dagene du kjenner at du er i lykkerus fra du våkner til du legger deg. De er de beste dagene uten tvil! Først ble jeg vekt av en nydelig frokost. Så tok vi turen til Fauske, der vi var invitert i en konfirmasjon. Det er veldig godt å få møte hele familien på ett og samme sted. Det var nydelige Cathrine Skår som ble konfirmert. Synes det er så fantastisk med konfirmasjon siden det er så utrolig mye kake! Kake er himmel på et fat. 


  Etter konfirmasjonen hadde jeg bare noen få minutter på meg til å rekke bursdagen til kjære Pernille! Det var veldig godt å være med folk jeg ikke er så ofte sammen med! Stemingnen var veldig fin og rolig! Det var veldig godt å bare ta det rolig.  For noen nydelige jenter! 

   

 • 0

  Da var det luket for å feire Norges nasjonaldag! Dette er en dag jeg liker veldig godt, men den er selvfølgelig fylt med mye stress og mye som skal skje. Det er utrolig godt at alle blir så samlet og alle kan gratulerer hverandre med dagen. 

  Dette året var Bodø ekstremt heldig med været, og det sies at klokken fire idag så skal det faktisk være helt vindstille. Når man bor i Bodø er dette nesten et mirakel. 

  Gleder meg masse til å fortsette feiringen sammen med mine kjære. Nå skal jeg skifte til konkurranse drakten min, så skal jeg vise meg litt fram i borgertoget. Du får ha en videre fin dag! 

  Gratulerer med dagen! 

   

 • 3

  CAT

  Har du hatt en fin langhelg? 

  Det har iallefall jeg! 

  Ser ikke at jeg orker å skrive noe menigsfylt og dypt innlegg ikveld. Nå skal jeg legge meg! 

 • 1

  Hva er vel bedre enn en varm solskinnsdag? 

  Finnes det virkelig noe bedre? 

  Ja, å tilbringe den sammen med din bestevenn!   Nå er jeg klar for en herlig langhelg, har mange fine planer. Gleder meg stort!

 • 0

  "Kulde må være noe av det værste som finnes! Å dø en kald vinternatt, må være den værste måten å dø på."

  Men nok om det! Nå er jeg kommet hjem fra frøken Amalie som feiret bursdagen sin igår! Det var utrolig koselig. Det er så godt å være sammen med folk man kan være seg selv med 100%! 

  Amalie hadde laget en nydelig Mexicans rett. Den var himmelsk! Hun er skikkelig flink på kjøkkenet. 

  Elsker smeltet ost på mat! Det må være det beste som finnes! 

  Etter en ganske lang natt med mye dansing, utrolig mye snakking og god steming, fikk vi oss en god natts søvn. 

  Så våknet vi til et dekt frokostbord. Da hadde Mathilde ryddet så og si hele stuen, og Amalie hadde satt ut mat og laget rundstykker. Hun er en kjempe flink vertinne.    Etter en herlig frokost så var det rett på trening. Det var den regelmessige søndagstreningen som er så sinnsykt tung! Var ikke helt i form idag, så klarte ikke å gi hundre prosent. Men ja,ja. 

  Tilfeldigvis var det en fotball kamp rett rundt hjørnet som vi måtte få med oss. Når det er kjenninger på banen, synes jeg at fotball faktisk er litt interessant. Men det å sitte ute i flere timer når man bor i nord, når det er kaldt og rått er helt grusomt. Er enda litt forfrossen.   Men jeg ser på helgen som vellykket, og nå skal jeg avslutte den med å være med min kjære Pernille og bake litt cupcakes! 

  Ha en videre fin søndag! 

   

 • 0

  You know

  Even if the whole world turns their back on you

  You will always have yourself  Seul.

 • 2

  Etter gårdagens grusomme kveld, har denne dagen bare gitt meg gode vibber! Dagen begynte med et herlig besøk av Pernille, som fortalte fine historier om hvordan gårdagen var. Etter det var det bare å løpe for livet, med tanke på at vi hadde 10x300m! Det er en sykt tung trening, og når man er ferdig kjennes det ut som man skal dø. Deretter hadde jeg en kort visitt innom Stamina, der jeg trente sammen med Charlotte. Det var ikke særlig mye trening, siden hun også fortalte om alt hun hadde opplevd igår. (Blir nesten litt deprimert igjen av å skrive dette.) Etter den lille treningsøkten dro jeg for å trene sammen med Streetstars! Vi holder på med en så sykt kul dans! Det blir kjempe bra. 

  Nå skal jeg vandre opp til Stordalen og se på en håndballkamp!

  Idag er livet herlig! 

 • 5

  Til alle som føler seg utrolig ensom idag, dere er ikke alene! Jeg tror aldri jeg har hatt en så kjedelig og ensom lørdag som dette noen gang! De fleste er ute og har det kjempe gøy, mens jeg ligger inne på rommet mitt og råtner! Herlig liv tenker jeg. 

  Jeg tror jeg er nødt til å komme meg litt mer ut og møte nye mennesker, og få meg litt flere venner! Uff, nå føler jeg meg som tidenes taper... 

  Sykt kjedelig liv, så surleppa er på plass! 

  Prøver å finne på noe å gjøre... (tenker hardt)

  Men det er absolutt ingenting å finne på! All kreativitetet og idéene mine er brukt opp! 

  Fuck dette, jeg gjør lekser! 

  Eneste fine med dette er at jeg slipper å ha tidenes hangover imorgen, og da kan jeg gi 100% på alle treningene mine! Jaja, da kommer det sikkert noe godt ut av dette...

  Har du hatt en fin lørdagskveld? 

   

 • 2

  Heisann! 

  Nå er vi så mett at vi kunne spydd tacoboller hele gjengen.

  Etter skolen kom Eric og Amalie til meg siden vi skulle lage middag å slappe av. 

  Selvfølgelig måtte jeg stå for matlagingen siden både Amalie og Eric er udugelige når det kommer til akkurat det. Eric skulle skjære opp salat, men det endte med at han la hele salathodet i en bolle. 

  Nå ligger Amalie å ruller på gulvet mens Eric sover, fint selskap..

  Det er så vanskelig å få tid til å være sammen med venner på hverdager, fordi alle har forskjellige timeplaner og treninger osv. Derfor er det alltid koselig å få gjort slike ting i en så stressende hverdag.  Utrolig koselig. Takk for meg!

  -Pernille Stensland 

   

 • 0

  @ericalberto

 • 4

  Grå og trist dag. Jeg vil ha helg. 

     Gi meg sommer og ferie!

 • 6

  Nå er jeg nødt til å fortelle om noe utrolig koselig som skjedde på skolen idag! Det var en helt vanlig dag. Jeg gikk rundt å var på utkikk etter dagens fineste antrekk og sånt, har forresten fått kjempe mange fine bilder av folk som sender bilder av andre med kjempe fine antrekk. Det er utrolig morsomt! Så kom jeg ned tilbake til klasserommet, så var det noen som hadde kommet med et utrolig koselig dikt til meg! Jeg ble utrolig overrasket, og jeg trodde det skulle stå masse rart, men det var kjempe bra skrevet. Og det var veldig koselig å få et sånt brev helt uten videre.  Tusentakk til Edvard og Brynjar! 

 • 1

  TFA

  Nå er jeg klar for en produktiv dag! Jeg føler at jeg er i et skikkelig jobb og studie humør. Kom nylig hjem fra skolen der vi hadde tentamen i Norsk hovedmål, og det gikk kjempe bra! Føltes det ut som iallefall. 

  Så dagen blir sammensatt av jobbing med fransk, treningslære, engelsk og selvfølgelig trening! Dette blir bra. Er sykt godt med dager som dette! Der du føler at du har plass til masse ny kunnskap, og er motivert til å jobbe litt. Slenger med et bilde jeg lagde etter jeg var ferdig med dagens skriveøkt! 

  Skal prøve å få igang mitt nye treningsprosjekt som jeg skal kalle "Lets get fit!". Det kommer nok til å ta en liten stund, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. For oss alle! 

  Nå er det bare å begynne på studiene. Vi snakkes!

 • 1

  Da var jeg kommet hjem til min kjære seng! Det har vært en veldig hard og tung helg i Oslo. Jeg glemte å blogge om hvor jeg skulle i helgen, men jeg dro på en Satsingssamling for friidretten! Det var en kjempe fin opplevelse å være sammen med så mange som er så god. Det var utrolig morsomt å bli invitert på noe sånt. Veldig inspirerende! 

  Råeste Andreas Thorkildsen! 

  Var så heldig å møte på Kristin Gjelsvik! Hun er bare så nydelig! Hun har bare så vakker personlighet! 

  Det har vært en kjempe fin helg, og jeg har fått mange nye impulser! Så får vi se videre hvordan ting skal gjøre og blir gjort! 

  God natt! 
 • 4

  Jeg trenger din hjelp til noe! Jeg har ikke vært så veldig god til å blogge i det siste, og det beklager jeg og alt det der! Men jeg har virkelig ikke følt at jeg har hatt noe å blogge om. Så får å få igang litt skikkelig blogging, så trenger jeg litt hjelp fra dere!

  Da setter jeg størst press på "Dagens fineste antrekk"! Det er ikke alltid jeg ser hvem som skiller seg ut, fordi jeg klarer dessverre ikke å være overalt til enhver tid. Så om dere kunne ha sendt meg et lite snapchat bilde med engang dere ser noen som skiller seg ut, så skal jeg prøve å være der på sekundet. (Det kommer nok ikke til å skje, ved mindre det faktisk er i nærheten. Haha.) Men jeg vet hvor viktig det er å gi mennesker komplimenter, og jeg føler at "Dagens fineste antrekk" gjør akkurat det!

  Så hver så snill å hjelp meg med å gjøre noen andres dag enda litt bedre!   Hadde satt stor pris på om du kunne hjelpe meg! 
 • 1

  Nå var det virkelig på tide at solen og varmen kom til Bodø! Etter den grusomme teltturen som var på mandag til tirsdagen, så trodde jeg at alt om sol og sommer aldri ville komme! Men nå som det er kommet litt varme, så ser jeg litt lysere på det! 

  Dagen så langt har stort sett bestått av skole, cupcakes baking og nå skal jeg ta meg en liten høneblund før jeg drar på trening!   Jeg er så fornøyd med den nye linsen min! Synes kvaliteten på bildene mine ble sykt mye bedre! 

 • 5

  Nå er det snart på tide og komme seg i loppekassa, men før den tid så må man jo ha litt kveldsmat. Samtidig som vi studerer litt psykologi og leser litt fransk! Koselig å studere med noen som satser så mye på skole som Pernille. Hun er så inspirerende! Jeg prøver iallefall å holde følge med henne, men det er litt vanskelig. Hun må jo bare være den beste skole eleven i verden!  

  Mmm, masse kaviar! 

 • 1

  Denne helgen har vært en av be beste på lenge. Den begynte med at jeg fylte 17år på fredagen og fikk kaker og godsaker servert på skolen. Det er så fantstisk ha så gode venner som jeg har! Jeg er så glad i dem!  Videre så måtte jeg jo feire den, da var det en liten bursdages feiring med mine aller nærmeste. Det var utrolig koselig! 

  Nå må jeg pakke til en telt tur vi skal ha med klassen. Det gledes...

  Vi snakkes! 

 • 1

  Høhø, nå får du igjen for at du dreit meg ut på bussen!  Jeg er en liten snik fotograf, watch out!    Don´t mess with me! 

 • 1

  Det er faktisk helt greit å komme seg hjem til kjente trakter igjen, etter et ganske så langt treningsopphold i Spania. Og en heftig avsluttning med UM i Steinkjer i helgen. Hadde det som sagt veldig fint i Spania og jeg har mange morsomme og gode minner fra oppholdet. 

  Den dumme skaden i sprint musklene, satte en kraftig stopper for prestasjonene jeg kunne ha fått under årets innendørs UM, men jeg måtte bare være med på høyden. Der hoppet jeg meg til en bronse, og er veldig fornøyd med det! Jeg risikerte ikke å ta sjansen på å hoppe maks, så jeg satte skoene til side når bronsen var i boks. Men nok om det. 

  Her har dere en (meget dårlig redigert) video fra Spania oppholdet mitt! 

  Lovely! 

  Håper det ikke blir alt for lenge til jeg møter mine kjære friidrettsvenner igjen! 

   

 • 6

  Nå nyter jeg virkelig de siste timene av mitt nok så lange Spania opphold, det har vært en helt fantastisk opplevelse. Har hatt det kjempe hyggelig hver eneste dag. Jeg kommer virkelig til å savne alle de herlige folkene, og den gode stemningen. Har fått trent ganske så godt, men tror nok jeg har hatt litt for mye ferie. Jeg tror egentlig det var like greit, hadde trent veldig mye før jeg dro. Er så glad for at jeg endelig fikk prøvd go-kart, det tror jeg var feriens høydepunkt! Det var så utrolig morsomt. Forstår ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før (?).

  Så nå sitter jeg å sjabber med noen engelskmenn! De er så ekstremt morsomme!  Gud som jeg elsker å reise. 

  Gud som jeg elsker katter! De må være ett av verdens fineste skapninger! 

  Snakkes!

 • 0

  Livet er virkelig herlig når man menger seg med fantastiske mennesker!
  Nå er vi kommet til den sjette dagen av treningsleiren, og nå har jeg endelig fått meg nett. Jeg som hadde tenkt til å ha videoer hver dag og masse treningstips, men sånn skulle det altså ikke gå.

  Jeg har det veldig fint her nede, vi har vært litt uheldig med været da. Men alt er bedre enn været i Bodø, så jeg skal ikke klage. Igår og idag har været vært veldig stabilt og fint. Skal prøve å sette sammen en liten video, men kan ikke love noe. Er helt forferdelig tregt nett her! Men jeg skal prøve så godt jeg kan.  Nå skal jeg gjøre litt lekser og skolearbeid sånn at jeg ikke blir hengende så langt etter! 

 • 1

  Nå er jeg endelig ferdig å pakke, er første gangen jeg har pakket så mye MED meg at jeg nesten ikke fikk den igjen... Kommer nok sannsynligvis ikke til å bli mye plass til noe storhandling der nede! 

  Det får nå bare være, jeg er der for å trene ikke for å handle. Eller hva? 

  Føles veldig godt å reise bort en liten stund, er så ekstremt lei av Bodø! Det er så utrolig lite som skjer her. 

  Skal prøve å få blogget hver dag, men kan ikke love noe som helst! Er der som sagt for å trene! ♥

  Nå skal jeg spise opp restene av noen cupcakes, blir nok ikke mye søtsaker på meg på lenge nå, så skal jeg spille litt Tekken også må jeg hoppe i loppekassen.

  Håper dere har hatt en fin helg, og en super vinterferie! ♥

  God natt!

   

 • 0

  Nå kjenner jeg at det er godt med vinterferie! Selv om det bare er helg, så er det godt å vite at man ikke trenger å gå på skolen på mandagen! 

  Det kommer ikke til å bli mye blogging i vinterferien, fordi jeg tenkte jeg skulle finne litt inspirasjon frem til jeg reiser til Alicante. Jeg kommer til å reise den 25.februar. Da tenkte jeg at jeg skulle blogge litt om oppholdet mitt der nede og hva jeg gjør. Det er en treningsleir, så for dere som er treningsinteresserte, følg med!

  Forrige uke var jeg og noen fra klassen på en herlig skitur! Det var så utrolig godt å komme seg ut i skogen og gå på ski! Jeg tror faktisk ikke jeg har gått på ski siden 2011! Det er ille... 


  (Sett kvaliteten til 720p)

   

  Håper dere som har vinterferie får det helt fantastisk sammen med venner og familie! 

  Så ses vi den 25.februar! 

 • 0

  Nå har nettopp Nora og Bettina dratt fra House of Alberto! Haha. Det var så koselig, de er så koselige! Vi lagde cupcakes, som jeg alltid skriver at jeg lager, også freset vi opp litt bær til en smoothie. 

  Det var veldig behagelig å møte dem igjen, er utrolig lenge siden jeg har vært sammen med med noen av dem. Spesielt Nora. Så det var meget gøy. Veldig godt å være sammen med folk man ikke ser hver eneste dag.

  Nei, nå får jeg komme meg på trening og få brent bort litt unødvendige kalorier.

  Vi snakkes senere! 

 • 1

  Jeg orker ikke å beklage meg for dårlig blogging. Jeg har så mye annet å tenke på enn å oppdatere en nettside hver dag... Men siden jeg tenkte jeg skulle blogge litt idag, så skulle jeg bare fortelle hva jeg gjorde igår. 

  Vel, igår var jeg sammen med den beste gjengen! (Merker at ganske mange av innleggene mine går ut på at jeg har vært sammen med "den beste gjengen".) Vi hadde en kjempe koselig stund sammen på Bjørk, der vi spiste oss god å mett. Jeg gjorde iallefall det, tror ikke jeg har spist så mye mat på lenge... Alle de andre ble jo så mett etter bare noen få biter av pizzaen de hadde bestilt. Så jeg endte jo opp med å spise restene til alle de andre, pluss at jeg spiste min egen sushi. Så jeg kan trygt si at jeg fikk mye for pengene! 

  Var en helt vidunderlig aften! 

  Nå skal jeg lage cupcakes sammen med selveste Mathilde! Vi må lage en god del til imorgen som vi skal ha med på skolen! 

  Ønsk oss lykke til, det trenger vi! ♥

 • 5

  Nå kjenner jeg at julestemningen smyger seg innpå! Spesielt når man lager pepperkakehus. Det er så gøy! 

  Iår var alle "de beste" samlet sammen, og vil prøvde iallefall å lage et fint hus. Men jeg hadde ikke forventet noe bedre enn det resultatet vi fikk.   Jaa... Kreativt....

   

  Nå er det bare 2 uker til jul! Gleder meg kjempe mye!

 • 1

  Med tanake på at jeg ikke tenkte på bloggen i det hele tatt under konserten, så har jeg faktisk ikke tatt noen videoer! Så jeg kommer bare til å legge ut videoer andre har tatt!

   

  Government Hooker 

  Bad Romance 

  Americano 

  Marry The Night 

  The Edge of Glory 

  Scheiße

  Hun er bare best! Så herlig stemme og så sykt show! 

 • 0

  Hjemme bra, men borte best. I mange tilfeller er det kanskje andre veien, men når jeg er sammen med mine kjære friidrettsvenner så ønsker jeg at det aldri tar slutt! Det er så herlig å være sammen med dem. Det er så flott å kan ta et avbrekk fra Bodø engang iblant. Spesielt når jeg drar ned til østlandet og får høre den nydelige dialektet der, nydelig! Må virkelig få flyttet til Oslo snart, det hadde vært så bra! Men nå reiser jeg hjem fra Oslo for denne gang! 

  Kommer virkelig til å savne både Juliane, Lilliane og Ingrid kjempe mye! Love you guys ♥

  Kommer videoer fra konserten, og en video fra helgen snart!

   

 • 2

  Nå har jeg endelig kommet til kjære hjemmet til Ingrid Nicolaisen. Er helt utslitt i beina etter all gåingen i byen både idag og igår, så det er godt å komme til et hjem med en god sofa! 

  Dagen idag var egentlig helt rolig, var på shopping på Grünerløkka og fant så mange fine vintage klær på Fretex! Det er faktisk så mye fint på Fretex, det er utrolig morsomt! 

  Etterhvert måtte vi ta farvel til Juliane, som selvfølgelig var meget trist. Men så møtte vi på Ingrid da, og det var kjempe koselig! 

   
 • 0

  Nå har jeg fått meg en god shoppingsrunde i storbyen etter den råeste konserten jeg noengang har vært på! Det var helt og holdent magisk! Hun vet virkelig hvordan man lager et show, det skal hun ha! Det morsomste var nok å være sammen med Lilliane og Juliane! Juliane tok helt av, med skriking og roping! Det var helt konge altså! Først så sto vi faktisk helt fremst, men så måtte vi flytte oss veldig langt bak fordi det kom så mange høye mennesker 

  Nå har jeg tidens gangsperre fra all hoppingen, og jeg har sykt vondt i halsen på grunn av all syngingen og ropingen! Men det er sånn det skal være! Åh, jeg er så lykkelig! 
  Sykeset avsluttningen! Scheiße tok kaken altså, det var helt rått! 

  Det kommer mer om konserten og om dagene i Oslo etterhvert, men nå er jeg så sliten at jeg bare må legge meg! 
 • 4
  Nå er det like før jeg kreperer! Klarer nesten ikke å vente til imorgen! 

  Imorgen er dagen jeg har ventet på i mange måneder! Da er nemelig tiden kommet for å reise ned til Oslo å se verdens beste kvinnelige skikkelse, Lady Gaga! 

  Kommer til å bli en helt fantastisk helg sammen med to helt fantastiske mennesker! Kommer til å blogge kjempe mye fra hovedstaten, om konserten og kanskje om alle de ville kostymene folkene har tatt på seg! 

  Blir så bra!

  Stay tuned!

 • 3

  Kjære vene, jeg har blitt helt hekta på å lage og spise muffins! Det er så utrolig godt og så ekstremt gøy å lage! Vet jo selvfølgelig at det ikke er det lureste jeg burde spise, iforhold til kosthold og sånt! Men hvem bryr seg, #YOLO liksom. 

  Kleint ass. 

  Nam... Nå skal jeg rulle meg til sengs. 

  Skjer ikke at jeg får sove, har jo tidenes sukkerkick nå...Men jeg får prøve! 


 • 1

  Nå er det virkelig på tide å få i seg litt god gammeldags lørdags snacks! Etter en nok så krevende uke, synes jeg virkelig at det var passende!

  Dagen idag har blitt brukt til en god del forskjellige aktiviteter, men det som var høydepuntet var når jeg fikk meg et nytt kamera! Det er så bra, men er fortsatt litt usikker på om jeg skal beholde det eller om jeg heller skal kjøpe Canon EOS 600D...(?)

     Nå skal jeg kose meg skikkelig og se Sherlock Holmes! 

  Ha en fin lørdagskveld!

 • 2
 • 2

  Haha, nå er jeg ganske så sikkert på at du tenker: "Hva i alle dager Eric?".

  La meg forklare, idag hadde vi verksted på skolen og det ble laget kjempe mange fine fuglekasser. Vi på idrettsfag var faktisk overraskende kreative! Det er så utrolig morsomt å arbeide med hendene, spesielt når det settes karakter. Kanskje jeg heller skulle ha gått formgiving?...Neh! 

  Men tilbake til tema, Dagens fineste fuglekasse!

  Marie hadde desidert den fineste fuglekassen!

  Men det var mange andre meget interessante varianter.

  Kjempe produktiv dag! 

 • 2

  For en stund siden fikk jeg billetter av min kjære storesøster, til premieren av Breaking dawn part 2! Hun hadde stått ute i 1 time i kulden bare for min skyld! Jeg fikk ta med meg en venninne og jeg valgte Julie Amundsen Wik.

  Jeg og Julie fløy til Oslo rett etter skolen på torsdag og landet i Oslo o 1800 tiden. På torsdags kvelden dro jeg og Julie lenge før filmen begynte, fordi to av skuespillerne kom! Jackson Rathbon og Nikki Reed (Roaslie og Jasper)!! Vi kom 2 timer for tidlig og vi frøs kjempe mye, men det var verdt det, fordi vi var nesten fremst og fikk  autograf fra begge to!!! Jeg ble over lykkelig!
  På den røde løperen inn til kinoen.


  Toji ønsket Twilight-stjernene velkommen til premieren.


  Nikki Reed!  Jackson Rathbon!


  Filmen var helt sykt bra! For de som har lest boka er det noen endringer du kommer til å legge merke til, men du vil bli fornøyd! Jeg synes absolutt dette var den beste filmen hitti, og skal se den igjen på tirsdag! Kommer en video en gang i neste uka! 

  -Mathilde Hultgreen

 • 2

  Endelig er det EMA 2012! Har ventet i flere uker på denne dagen! 

  Er litt dumt at Lady Gaga, dronningen av pop, ikke skal ha noe opptreden, men det blir likevell en fantastisk kveld med mange andre fantastiske artister! 

  Jeg er skikkelig utslitt etter en deilig time med bodybalance på SHOT sammen med Charlotte! Det var kjempe koselig! 

  Så nå er det bare å sette seg i god stolen, ta på seg god trusen og se på EMA! 

  Ha en fin aften folkens! 
   

 • 0

  Nå er det snart helg! Kan nesten ikke vente. Gleder meg til å bruke 3 dager på å bare ligge i sengen å se på tv, og selvfølgelig spise en god dose meg pringles! Nam....

  Men nå må naturfagslæreren bli ferdig å snakke! Vi har egentlig et ganske spennende tema, vi har om batterier og sånt! Veldig interessant egentlig! 

  Nå gjør vi et forsøk, der vi skal finne ut hvordan forskjellige stoffer reagerer med hverandre.

  Bare 10 minutter igjen! 

  Hva skal du i helgen?

 • 3
 • 3

  Nemlig den ukentlige muffins kvelden hos Amalie! Like koselig hver onsdag. Det er så godt å komme til varme muffins rett etter trening! Og selvfølgelig så spilles det Mario Kart, verdens beste spill uten tvil!   Elsker dette spillet!

 • 3

  Nå er jeg skikkelig god og mett. Noe jeg sjeldent blir, faktisk. Jeg er en skikkelig matelsker! 

  Anyway. Nå har jeg kommet meg trygt hjem fra Mathilde, der vi hadde en kjempe koselig tacokveld! Det er så hyggelig at Mathilde tar seg tid til å stelle i stand en liten sammenkomst!   Men til noe helt annet enn mat!

  Nå er valget i USA i inne i sluttfasen! Jeg er så spent, dere har ingen anelse! Vet jo at det er Obama som leder og alt sånn, men er så redd for at noe skal endre seg! 

  Han fortjener så sykt å bli gjennvalgt! Han var en kjempe god president, og USA trenger en mann som han! - Er dere ikke enig? Det vet jeg at dere er! ;) 

  GO OBAMA! GO BLACK DOMINATION!

 • 8

  Er du ikke enig? 

  Jeg ser ikke poenget med å gjøre noe du selv hater eller misliker, bare fordi noen mener du må gjøre det! Du må ta initativ til å gjøre noe som gjør deg glad og lykkelig! 

  Jeg har valgt og holde på med friidrett. Fordi det er noe jeg elsker av hele mitt hjerte! Og selv om treningene kan være ganske så harde for å holde seg på topp, så er det alltid lov til å ha det litt morro!

  Også må du selvfølgelig spise sunt. Det er en hovednøkkel til en god fremdrift! Alltid ha med deg mat på trening, ellers blir du slapp og kjedelig! 

  VANN! -Trenger jeg å si mer! 

  Uten vann er det intet poeng å trene, det er helt klart! 

  Så veien til suksess er å ha det gøy mens du gjør det du elsker, enkelt og greit! Men ikke la ablegøyene ta overhånd på treningen, da får du ingen fremgang! Ha heller en helt perfekt balanse! 

  Dette funker iallefall for meg! 

  Hva er din oppskrift på suksess? 

 • 3

  Nå har Bodø fått en ny gutteblogg, nemlig ADEK

  De er kanskje uerfarne når det kommer til blogging, men de skrriver både humoristisk og bra. Så jeg anbefaler dere og ta en titt!    Skynd dere og se! 

 • 3

  Bounjour mes amis! 

  Nå holder jeg på og dø av kjedsomhet i fransken, vi må repitere det samme hundre ganger. Jeg vet at den eneste måten man lærer noe på er å pugge som bare det, men man kan vel gjøre det på en morsom måte! 

  Men jeg skal vel egentlig ikke klage, jeg skal vel være gald for at je gi det heletatt har mulighet til å gå på skolen...

  Heftig med web kamera kvalitet! 

 • 5

  For dere som ikke vet det så ble jeg mor for noen måneder siden. Høhø

  Neida. 

  Men nå har jeg vært så flink og holdt på med matte helt til nå, og jeg kan si med hånden på hjertet at jeg er helt utslitt! Hvis læreren ikke blir fornøyd med resultatet så kommer jeg til å bli så lei meg.

  Skole altså... sykt tungt! 

 • Stikkord:
  1

  ...all the sluts to the yard.  Heisann folkens! Nå har jeg kosekveld med barbiene. Mens resten av Bodø sannsynligvis fester ræva av seg, sitter vi inne og drikker milkshake og ser Iron Man. Englebarn. 

  Sunn!

  Når Iron Man er ferdig skal vi sette på den gammle klassikeren Shrek! 

  Ha en fin lørdags aften! 

   

 • 2

  I will eat your soul! 

   

 • 2

  Da var jeg våken og klar for å oppleve en ny dag. Og jeg starter dagen med en nydelig frokost.   

  Hadde en nydelig aften igår kveld, sammen med fantastiske mennesker, god mat og dunkende musikk. Alle hadde kledd seg ut, og det på veldig kort varsel. Og det er bare så morsomt når det er "dress up", fordi da vet man aldri hva man kan forvente å se. Selv om jeg hadde klart og brent opp mitt andre kostyme, så tror jeg nok at indianer kostymet gjorde mer suksess. 

  Vi holdt det ikke gående så utrolig lenge. På fredager er nok de fleste så utslitt etter en hard uke.   Hadde en helmaks kveld!

  Hvordan var din fredag?

 • 0

  GJETT HVA SOM HAR SKJEDD! - BARE GJETT!

  Kostymet som jeg har jobbet med i to dager nå, tok fyr!! Åhh! Hvorfor hater Gud meg? Hva har jeg gjort galt? 

  Nå spør du sikkert hvordan jeg klarte å få kostymet mitt til å brenne opp... Og det er en ganske enkel forklaring. Det har seg slik at jeg hengte den på en lampe i taket over en ovn. Så gikk det en stund så begynte den å brenne. Veldig morsomt liv jeg har...

  Men heldigvis så hadde jeg en reserveplan! 

  Haha, jeg er alt for syk i hodet. Nå har jeg kledd meg ut som høvdingen av planeten Fenix Peroxide. 

  BØY DEG FOR MEG!

  -Neida, bare tuller! Ingen trenger å bøye seg for meg. Thih.

  Bedre update senere! 

 • 4

  Nå har jeg endelig kommet hjem fra Kicks. Det har vært en super koselig dag sammen med skjønneste Sarah Finstad. Og nå vet jeg at det faktisk ikke er så lett og jobbe i et parfymeri som folk kanskje skal ha det til! Når det er rush med litt eldre mennesker som kommer, blir man fort litt lei av å stå og forklare.  Det tyngste med et parfymere, er det kundene ikke kan se. Det som skjer på bakrommet! Der skal alt sorteres etter merket og størrelse! Sykt tungt, men veldig morsomt egentlig. 
  ^En fantastisk liten juliegave! Den koster bare 99kroner! Løp og kjøp! 

  Er så glad for at vi har denne dagen, sånn at man har muligheten til å gjøre noe som faktisk betyr noe. Setter stor pris på og jobbe for en god sak. 

  Hva gjorde du idag? 
   

   

 • 1

  Nå har jeg jobbet med det fordømte kostymet i hele kveld, og det blir bare ikke bra!! Og det er ikke i nærheten av å bli ferdig, og imorgen er dagen jeg skal bruke det! Dette lover ikke bra. Jeg har nok sannsynelig tatt for mye vann over hodet, men jeg ville virkelig at det skulle bli bra. 

  Nå kan jeg ikke legge meg før jeg er ferdig, fordi jeg kan aldri gå til sengs uten at alt er på plass. Og jeg som må tidlig opp imorgen for å gjøre ett godt førsteinntrykk på jobben jeg skal søke på. 

  Hater å være fastlåst med idéer. 


 • 1

  ...når du har hatt en sinnsykt god trening!

  Nå er jeg kommet hjem fra trening og er bare helt utslitt, og det tror jeg må være tidens beste følelse! Jeg tror nok at torsdags treningene må være den absolutt beste treningen. Det er liksom så mye som skjer på den. Var litt kjedelig idag siden vi var så få som hadde anledning til å trene. Jeg kommer ikke til å skrive opp hva jeg gjorde, men jeg skal heller vise dere det på en video senere! -Høres ikke det bra ut? 

  Haha, det er bare så gøy og leke kjendis! Det hjelper litt på motivasjonen! 

  Nå skal jeg jo selvfølgelig lage meg en nydelig muskel smoothie, også skal jeg fortsette med jobbingen på kostymet! 

   

   

 • 1

  Da var snøen ankommet, og jeg personlig møter den med glede. Selv om dette betyr at jeg må gå på skitur sammen med familien. Det er helt greit å få litt snø, men jeg føler ikke at vi trenger så utrolig mye. Det er tross alt kaldt nok i nordnorge fra før av. Nå er det på tide å sette bort tøyskoene, og heller finne fram bootsene. 

  Så er det jo også lurt og skaffe seg en vinterjakke, for dem som ikke har det. Som i mine øyne ville vært litt rart, med tanke på at vi bor i Norge. 

  Nå skriver jeg så utrolig usakelig igjen. Jeg er bare så trøtt! 

  Også må jeg begynne å jobbe med Halloween kostyme mitt. Stress ass!

  Kostymet må nok være vinterinspirert. Og da er det jo bare dømt til å bli kult! 

  Ikke sant? Jeg vet du er enig! 

  Dagen idag har vært helt normal. Så jeg velger å ikke blogge om hva jeg spiste til frokost og hva jeg skrev ned i boka i mattetimen. Fordi kjenner jeg ungdommen rett, så er ikke det noe man ønsker å lese om.

  Håper dere har hatt en fin vinterdag, og hvis dere er så heldig at dere fortsatt har sol og varme, nyt det! 

   

   

 • 1

  Gud, så deilig det er å bare ha en helt vanlig rolig lørdagskveld. Det har jeg ikke hatt på lenge! Derfor var det med stor glede at Marta og Amalie kom å besøkte meg. Det var meget koselig, men vi fant dessverre ikke noe å finne på. Så vi konkluderte med å bare slappe av og spille Geni. Det kom jo ikke akkurat som noe sjokk at Marta ble den smarteste av oss.


  Elsker lørdager! 

  Hva har du bedrevet idag?