The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Dagens fineste antrekk går til Amalie Nylund.

Noe av det fineste jeg vet om, er når unge damer kler seg sofistikert! Dette klarer Amalie med glans.

Med en nydelig kontrast av sort og hvit i den øvre delen av antrekket, har hun allerede klart å få et elegant og voksent uttrykk.

Ved å bruke en høytlivs bukse, får man fort litt lengre ben. Dette kler Amalie veldig godt! Det er alltid nydelig med lange ben! 

Ved å bruke et brunt belte, har Amalie klart å forme en myk overgang fra det lyse til det mørkeblå.

Et pent og søtt antrekk, til en kjempe søt jente!

 
 • 3

  Har du noen gang hatt på deg en kjempe deilig t-skjorte på en kald vinterdag? Du sitter nede i kafeteriaen og aner fred og ingen fare. Så kommer det en litt fortumlet blondine og heller et helt glass vann over deg, og du er helt gjennomvåt. Nå er du nødt til å gå resten av dagen med en fuktig t-skjorte og du risikerer å bli syk. 

  Men ikke nå lengre. La meg introdusere deg for Ashley Marc Hovelles nye vanntette t-skjorte! 

  Denne t-skjorten benytter en ny type teknologi som absorberer fuktighet fra væske. Den er laget i 100% bomull og kan helt greit vaskes i vaskemaskinen!

  T-skjorten kan du få kjøpt her.

 • 1

  Livet er virkelig herlig etter en time på Shbam! Den følelses man kjenner når man har gjennomført en god treningsøkt, er bare helt formidabel. Var sammen med kjære søte Bettina, og det var virkelig på tide at vi fant på noe sammen. 

  Nå er jeg kommet hjem og det er på tide å sette seg ned å jobbe litt med lekser, skolen kommer alltid først. Så skal jeg jobbe litt med blogg design og "Vårens trender del 2". 

  Nydelige Bettina ♥

 • 6


  Mer om vårens mange trender kommer snart!

   

 • 3  Dagens fineste antrekk går til Frida Agathe Ørnesmo.

  Med en helt vanlig grå genser, klarte Frida å få et chic utrykk med å utstyre seg med nydelig tilbehør og en burgunder bukse.

  Selv om antrekket er ganske enkelt, så har hun likevel tenkt på alt. Hun har ikke tatt alt for mye assesoarer, men har holdt seg til det som passer. 

  Liker veldig godt at neglene passer til buksen. Et meget gjennomført antrekk.

  //Bukse Vera Moda //Genser Bik Bok // Smykke Bik Bok //Armbånd og ringer Gina Tricot

 • 3


  Pastell som grønt og rosa er på vei inn! Sarte rosa lag og en grønn kajal gjør deg klar til 2013.

  Escada blomstrer 

  Årets vårduft fra Escada er noe som mange har glade forventninger til, og merket skuffer sjelden. Eller hva jenter? 

  I vår byr Escada på kirsebærblomster i form av duften Cherry in the air- en hyllest til det vakre vårtegnet som kirsebær blomstringen er. Fruktige blomsterdufter er en sterk trend for 2013, og Cherry in the Air er ikke noe unntak!

  ♣Escada Cherry in the Air EdT 30 ml kr 370.

   

   

   


   

  McCartneys kajal

  Under vårsesongens visninger var det særlig én makeup som skilte seg ut- den fra Stella McCartney. I vinter gjorde hun suksess med de blå øyenvippene som modellene var utstyrt med, og du kan regne med gjennomslag for vårens makeup- en grønn kajal innenfor den nedre vippekanten. Bruk blå, grønn eller turkis kajal for å få et lignende resultat som passer til dine egne farger.  For å gjennskape denne looken, kan du bruke en kajal fra MAC eller fra YSL.

  ♣MAC Powerpoint Eye Pencil Navy Stain kr 160.


  ♣YSL Eye Pencil Waterproof Amazon Green kr 196.

   

  Kos deg med vårens nye trender, og utforsk hva som passer deg best! 

 • 0

  Nå er jeg kommet hjem fra en kjempe koselig weekend i Trondheim! Jeg skulle egentlig være med på et stevne i Steinkjer, men jeg måtte stå over øvelsene på grunn av en strekk i låret. Håper virkelig jeg er god igjen til neste helg, da turen går til Haugesund og innendørs Norges Mesterskap. Denne helgen ble bare en kosetur for meg da, men det var egentlig like greit.


  Kommer video senere, men er så trøtt og sliten nå! 

  Ser deg senere, vakre menneske.