The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Jeg er så glad for at klubben har begynt med "Aktivitets lørdag", det er så utrolig godt å få litt variasjon i treningen. Det er spesielt gøy å prøve nye ting, selv om denne gangen så hadde vi turning, og det var kanskje ikke så utrolig fremmed for meg da. 

Gleder meg allerede til neste gang! 

Da er det ballsport som står for tur. 

 • 3

  Piskende vindkast og skremmende minusgrader kan være utfordrene for håret ditt. 

  I vintertiden er det viktig å passe på at håret får nok fuktighet. Slik at du har håret i behold når sommer solen kommer tilbake. 

  Dette er de fire produktene jeg anbefaler: 

  Joico Smooth Cure Shampoo

  Joico Smooth Cure Conditioner

  Joico Moisture Recovery Treatment Balm

  Joico Smooth Cure Leave-In Rescue Treatment

  1. Først vasker du håret med Joico Smooth Cure Shampoo som er en sulfatfri shampoo som skånsomt vasker håret og etterlater det sunt, mykt og glansfult. 

  Hvis man bruker en sulfatfri shampoo blir ikke håret strippet for de sunne oljene, og det er mye mildere mot både hår og hodebunn. Hvis du farger håret mye, kan en sulfatfri shampoo bevare fargen lengre. 

  Dersom du bruker en god mengde stylingprodukter i håret, anbefaler jeg å bruke en shampoo som rengjør håret skikkelig. Og heller bruke en sulfatfri shampoo en til to ganger i uken. 

  Bruk: Ha shampoo i vått hår. Masser til det skummer. Skyll godt ut. Gjenta om nødvendig. 

  2. Så er det over til balsam. Dette trinnet kan man velge å hoppe over hvis man bruker en hårkur etter shampoo. Siden både balsam og hårkuren lukker skjellagene. 

  Joico Smooth Cure Conditioner er en balsam som i likhet med shampooen er sulfatfri. Balsamen gir håret fuktighet og gjør det krusfritt, den gir også håret mindre volum og glatter ut håret. 

  Bruk: Påfør i nyvasket hår. La virke i 1 minutt. Skyll grundig. 

  3. Den intense kulden som vi kan oppleve i vårt hellige land, kan trekke ut alt av fuktighet som er i håret. Derfor må vi trosse naturkreftene og gi håret den pleien det fortjener. 

  Nøkkelen til dette er å ta seg tid til å bruke de riktige produktene. Min favoritt er Joico Moisture Recovery Treatment Balm. Denne hårkuren er en fuktighetskur for deg med tykt og massivt hår. Kuren både beskytter og gir elastisitet til håret, som etterlater håret mykt og gir liv til tørt og uregjerlig vinterhår. Kuren består av fettsyrer som omega-6, omega-9 og andre fettsyrer. Den mykgjør håret og gir glans.

  Bruk: Ha i nyvasket og håndkle-tørket hår. La virke i 3-5 minutter. Gre gjennom håret og skyll grundig. 

  3. Det siste du gjør før du begynner med varmebehandlinger som føning og sletting er å bruke Joico Smooth Cure Leave-In Treatment. 

  Denne behandlingen er varmeaktiverende som beskytter håret, motvirker krusete hår og tilfører rikelig med fuktighet. Håret er beskyttet gjennom hele dagen, og det føles pleiet og deilig å gre fingrene gjennom.

  Den lukter forresten helt himmelsk!

  Bruk: Påfør i fuktig hår. Føn tørt.  

  Nå er både du og håret ditt klar for å nyte de kalde vinterstundene. 

  Image and video hosting by TinyPic

  Tusentakk til min nydelige bestevenninne Charlotte som var modell! 

  Alle produktene kan du få kjøpt hos Lime Frisør til en god pris! 

 • 1

  Jeg kan med hånden på hjertet si at 2014 startet med ett skudd! Vi var så heldige å få være med på Idrettsgallaen 2014, siden Bodø Friidrettsklubb var så heldig å vinne Grasrotprisen 2013. I den anledning fikk vi reise til Oslo for å motta denne prisen. I tillegg til det fikk vi være med på både vorspiel og nachspiel sammen med mange av Norges idrettskjendiser og statsråder. Det var litt av en opplevelse, som jeg sent vil glemme. Det var også en stor inspirasjon å være sammen med så mange anerkjente mennesker. Det ga meg motivasjon til å gjøre det bra i idretten min, men også å gjøre det bedre på skolen. Slik at jeg er sikret en god utdanning og dermed en god fremtid. Det tror jeg er en solid plan. 

   

   Dette var en vanvittig start på året, og en utrolig avslutning på juleferien. Så nå er jeg veldig klar til å begynne med både skole og skikkelig trening. Håper alle har hatt en fantastisk ferie, og er like ivrig som meg til å begynne på skolen. 

  God natt.