The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

4

Sverige, slalom, gode venner og magisk stemning er vel den beste måten å oppsummere en av de beste helgene på lenge. Hemavan var stedet livets landevei førte meg denne gangen. Årets første russetreff befant seg nemlig her. Man kan trygt si det har vært en fest fra vi lukket bildøren og pakket ut til vi redde opp sengen og kjørte hjem. Så var det også veldig deilig å stå slalom igjen, det har jeg ikke gjort på flere år. Men jammen er det tungt å stå slalom, jeg er virkelig imponert over dem som har det som sin hovedidrett.

Jeg klager ofte over at jeg bor i en alt for liten by, men når jeg ser på det i et litt større perspektiv så ser jeg at det egentlig er en drøm! Alle kjenner alle og man skaper da et mye bedre samhold! Jeg er så utrolig gira på resten av 2015!


Nå skal kroppen restitueres til de grader! 

#homespa

 • 2

  Joico K-Pak Smoothing Balm er din bestevenn når du drar fram rettetangen og skal gjøre deg klar til dagens utfordringer. Ved både å beskytte mot varme og miljøet rundt deg er dette et produkt som tar ting på alvor. Ved bruk av keratin og silikon vil denne balmen etterlate håret ditt mykt og fuktighetsbestandig. 

  Bruk: Ha en jevn mengde i håndkletørt hår. Gre gjennom for en jevn fordeling, og legg spesielt vekt på områder meg skadet hår. Siden det er midten av hårfestet og tuppene som er de vanskligste delene å rette ut er det greit å ha mest fokus på dem når du fordeler ut produktet i håret.

  Dette produktet vet hvordan det skal tilfredsstille deg, og er for kvinner som tar håret sitt på alvor. 

   

  Takk til nydelige Charlotte som var modell.

 • 2

  (Videoen må ses i full HD)

  Wow. 2014 har virkelig vært et vanvittig helskrudd år! Jeg kan ærlig innrømme at dette har vært det beste året mitt som ungdom. Det er nok mest grunnet at jeg fylte 18 år, har skaffet meg sertifikatet og rett og slett bare er mer fri. Dette året har vært fylt med mennekser og opplevelser jeg vil ta med meg resten av livet. Dessverre var nok ikke 2014 mitt beste idrettsår og det skyldes dårlig trening/skader og lite motivasjon gjennom vinteren 2013. Men det ble fort endret da en helt ny trener stappet med motivasjon og treningsglede dukket opp. Selv om friidretten ikke gikk som planlagt, fikk jeg tross alt oppleve å ta bronse i Cheer-Hiphop sammen med Crystal Crush Crew. Konserter har også vært en stor del av dette året. Artister som Miley Cyrus og Lady Gaga var kanskje de som satte mest preg på musikkøret mitt. Særlig siden disse konsertene innebar reise og opphold i Oslo sammen med gode venner. 


   

  Jeg håper av hele mitt hjerte at 2015 blir tilnærmet like bra som 2014!

  Håper du har hatt et like fint år som meg. 

  Og før jeg glemmer det; GODT NYTTÅR! 😄 😍