The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

8

Er du den typen jente som sitter å drømmer om nåtidens ideal kropp? Men tror det er nok å bare spise en pære gjennom hele dagen og tro at du skal bli slank og fit? 

Vel, tro om igjen! For slik er det virkelig ikke! Det eneste du oppnår med å ikke spise gjennom dagen, er at du blir sulten og sur. Og hvem vil vel være sammen med noen som er konstant sur? 

Så jenter, og gutter, SPIS MAT! Det er maten som skal få deg gjennom dagen! Hva skjer når du skal dra og trene etter skoletid? Jo, du er alt for sliten til å gjøre det du egentlig skal gjøre og ender opp med å dra hjem uten å få noe resultat av treningen. Så, kjære søte deg, spis mat og kom deg ut av huset og få kroppen du drømmer om! Hvis det er noen som kan klare det så er det DEG!  

Jeg velger å gi dere en utfordring... Dette er noe jeg holder på med selv, og det er en veldig god måte å komme seg igang! 

La 30 dager av livet ditt gjøre bakdelen din til noe alle og enhver vil se på! Men husk at uansett hvordan type aktivitet du skal gjøre, så må du spise et godt og sunt måltid i forkant!

Lets get fit!

 • 1

  Høhø, nå får du igjen for at du dreit meg ut på bussen!  Jeg er en liten snik fotograf, watch out!    Don´t mess with me! 

 • 6
  Jeg har tidligere prøvd å skaffe sponsorer til bloggen, men uten lykke. Så plutselig i dag kom jeg over noe som heter sponsetblogg.no! Og de har allerede gitt meg en sponsor og jeg venter i spenning på flere oppdrag. Det var utrolig lett og jeg har troen på at dette kommer til å gå i riktig retning. Blogg er jo ikke noe jeg tar så alt for seriøst, men det er en utrolig morsom hobby. Og da er det litt greit og få litt igjen for det arbeider man legger i bloggen sin! Så sjekk ut sponsetblogg.no, og få igang bloggen din for fult!


  Har du registrert deg på http://sponsetblogg.no?
 • 7  Helgens fineste antrekk går til nydelige Vilde Bjørnsen. 

  Ved første øyekast kan kanskje dette se ut som en helt ordinært hverdags bekledning. Men hvis du studerer selve helheten av antrekket, så legger man merke til at Vilde har tenkt på de små detaljene. 

  Hun har valgt å jobbe med kontrastene. 

  Hun har tatt på seg en lys denim skjorte og ved å ta ikle seg en grå hettegenser, gir hun skjorten en highlight effekt. Det er en veldig fin detalj. Sammen med det nydelige blonde håret hennes og skjortens lyse nyanse, bidrar det til å gi henne et veldig ungt uttrykk! 

  Vilde har også tatt seg råd til å kjøpe noen nydelige Dr. Martens sko. Disse har vært meget inn både i høst og i vinter, og kommer sikkert til å være skoene du vil se mye av i sommer også. De passet meget godt til dette antrekket.   Det som satte prikken over å-en, var denne mini vesken. Den har en nydelig brunfarge som kan minne om fargene på mange av Mulberry veskene. Denne detaljen var nok den jeg likte aller best! Dette ga antrekket et chic uttrykk! Veldig godt gjennomført! 

  Nydelige Vilde! 

 • 1

  Det er faktisk helt greit å komme seg hjem til kjente trakter igjen, etter et ganske så langt treningsopphold i Spania. Og en heftig avsluttning med UM i Steinkjer i helgen. Hadde det som sagt veldig fint i Spania og jeg har mange morsomme og gode minner fra oppholdet. 

  Den dumme skaden i sprint musklene, satte en kraftig stopper for prestasjonene jeg kunne ha fått under årets innendørs UM, men jeg måtte bare være med på høyden. Der hoppet jeg meg til en bronse, og er veldig fornøyd med det! Jeg risikerte ikke å ta sjansen på å hoppe maks, så jeg satte skoene til side når bronsen var i boks. Men nok om det. 

  Her har dere en (meget dårlig redigert) video fra Spania oppholdet mitt! 

  Lovely! 

  Håper det ikke blir alt for lenge til jeg møter mine kjære friidrettsvenner igjen! 

   

 • 6

  Nå nyter jeg virkelig de siste timene av mitt nok så lange Spania opphold, det har vært en helt fantastisk opplevelse. Har hatt det kjempe hyggelig hver eneste dag. Jeg kommer virkelig til å savne alle de herlige folkene, og den gode stemningen. Har fått trent ganske så godt, men tror nok jeg har hatt litt for mye ferie. Jeg tror egentlig det var like greit, hadde trent veldig mye før jeg dro. Er så glad for at jeg endelig fikk prøvd go-kart, det tror jeg var feriens høydepunkt! Det var så utrolig morsomt. Forstår ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før (?).

  Så nå sitter jeg å sjabber med noen engelskmenn! De er så ekstremt morsomme!  Gud som jeg elsker å reise. 

  Gud som jeg elsker katter! De må være ett av verdens fineste skapninger! 

  Snakkes!

 • 0

  Livet er virkelig herlig når man menger seg med fantastiske mennesker!
  Nå er vi kommet til den sjette dagen av treningsleiren, og nå har jeg endelig fått meg nett. Jeg som hadde tenkt til å ha videoer hver dag og masse treningstips, men sånn skulle det altså ikke gå.

  Jeg har det veldig fint her nede, vi har vært litt uheldig med været da. Men alt er bedre enn været i Bodø, så jeg skal ikke klage. Igår og idag har været vært veldig stabilt og fint. Skal prøve å sette sammen en liten video, men kan ikke love noe. Er helt forferdelig tregt nett her! Men jeg skal prøve så godt jeg kan.  Nå skal jeg gjøre litt lekser og skolearbeid sånn at jeg ikke blir hengende så langt etter!