The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Her kan dere se dansen vår fra NM!

#crystalcrushcrew

 

 • 1

  Lørdagen startet veldig bra. Når vi hadde fått i oss frokost var det sminking og hår (mest for jentene) som stod for tur. Cheer-NM er virkelig et stort arrangement, og det er så mange mennesker overalt. Flere av oss ble ganske overveldet av alle cheerleaderne som sprang rundt. 

   

  Vi som alle de andre utøverne måtte gjennom akkreditering først med oppvarming og gjennomgang av dansen, nervene var virkelig i høyspenn da vi gikk ut. Følelsen av å stå på matta var virkelig magisk, og så mye adrenalin som gikk gjennom kroppen. Idet man går på er det nesten som du går av med engang, alt skjer så fort, men samtidig i slow motion. 

  Men etter en utrolig bra utført dans var vi alle utslitte og kunne virkelig ikke vente til å få vite resultatet. Så mange timer med trening måtte jo virkelig gi oss muligheten til å kjempe om en pallplass! 

   

  Vi var alle i god stemning, pyntet og pene da vi fikk middag på en fantastisk cheergalla, og endelig skulle vi få vite resultatene. 

  Vi selv følte, og hadde hørt av andre deltakere at vi hadde gjort en utrolig bra jobb. Det kom derfor som et sjokk da vi var ett av de første navnene som ble ropt opp, og derav ikke ble kvalifisert videre til dag 2. 

  Etter nøye lesing av score-sheetene kom det da frem at to av våre kuleste triks ikke var lov og trakk oss ganske langt ned. 

  Det var en god del tårer iløpet av den kvelden, men samtidig kunne vi ikke være så skuffet heller. Vi deltok i kategorien cheer hiphop, mens vår stil er ren hiphop. Da vi fikk sett de andre lagene danse forstod vi at vi rett og slett ikke var på rett arena. Disse danserne var fantastisk flinke til å lage show, men det var ganske lite fokus på selve hiphop'en, noe vi hadde som hovedfokus. 

   

  Men herlighet for en helg! Selv om resultatet ikke ble som ønsket så har vi virkelig storkoset oss! Vi har virkelig vokst på denne opplevelsen, hele crewet. Selv om vi kom langt ned på resultatlista, så var dette en av de største opplevelsene vi har hatt som et crew. 

   

  Vi går videre etter denne helga med hodet hevet og masse ny erfaring og inspirasjon. Og kjempe mye stort i vente! Pluss at jeg må gratulere så mye til North Nova som stakk av med hele to førsteplasser. Både junior og senior! Gratulerer!

  Videoen av dansen vår kommer imorgen 😍 

   
   

   

 • 2

  Da var jeg på reisefoten igjen og denne gangen med mitt fantastiske dansecrew. Vi nyter den lille tiden vi har i hovedstaden før vi setter oss på toget til Tønsberg og NM i cheerleading og cheer-hiphop. Dette blir utrolig spennende og vi er alle utrolig gira. Det skal bli en glede å møte alle de andre danserne og cheerleaderne. Er det noen som har god spirit og god sportsånd så er det dem.

 • 0

  Da skal vi snart ut på matten igjen. Representanter fra Latin-Amerika, Asia og Europa er alle samlet i dansecrewet Crystal Crush Crew! Nå er vi flere enn noen gang og rutinen vår sitter som ett skudd. Vi er vanvittig gira og håper vi får en fantastisk tur til Tønsberg! 

  I fjor stakk vi av med en tredjeplass med bare 4 stykker, så blir spennende å se hva vi kan klare i år. Men ingenting er sikkert. Man skal aldri ta ting på forskudd.

  Men send oss gjerne noen gode vibber på lørdags ettermiddag, og sjekk ut teaseren vår!    Oh yeah!

  #Crystalcrushcrew

 • 0

  Wow, tiden har virkelig gått fort i det siste. For knappe 3 uker siden satt jeg på en solseng og lot kroppen suge til seg litt ekstra vitamin D. Men nå må jeg ta til takke med norsk vår sol, noe som egentlig ikke er så ille. Må vel komme meg ut å ta noen vårbilder snart. 

  Spaniaturen var noe jeg hadde sett fram til veldig lenge, og det ble en kanon bra tur. Vi var kjempe heldig med været og vi var en flott gjeng med sunne og friske friidrettsungdom. Dette var da altså en treningsleir som skulle gjøre oss klar til ungdomsmesterskapet i friidrett. Forfulgt av uhell som jeg er i friidretten, fikk jeg dessverre ikke vist meg fram i Ulsteinvik. (Plassen der UM befant seg i år.) Dette er nå tilbakelagt og jeg ser kun fremover. Og denne gangen mener jeg alvor! 

  På samme linje som i fjor så var fjellturen et av høydepunktene. Ellers er dette totaltsett et veldig bra opplegg for friidrettsungdommer i nord. Noe vi kan se frem til gjennom en lang høst og treningsvinter. En av de store motivasjonene er at under oppholdet så er man sammen med ungdom som deler samme lidenskap og interesse. 

  Videre kan jeg se fram til norgesmesterskap i Cheer-HipHop som går av stabelen allerede førstkommende helg i Tønsberg. Det gledes! 

  Gleder meg til flere opplevelser med disse herlige folkene. #fiesta