The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

You know

Even if the whole world turns their back on you

You will always have yourselfSeul.

 • 2

  Husker fortsatt den dagen jeg lagde denne! 
 • 1

  Kjære verden

   

  Når du har fullført dagens tyngste rutine

  Legg deg ned, føl deg komfortabel med deg selv

  Du lever

  Du puster

  Du har en fremtid

   

  Nå er jeg kommet meg hjem fra søndags intervall treningen, som er den absolutt tyngste treningen i uken. Utrolig godt å bli ferdig med den. Føler meg alltid helt fantastisk etterpå. Vi var veldig heldig med været, for engangs skyld her oppe i Nord. Så det var meget godt å trene ute idag. 

  Nå kan sesongen starte! Nå er jeg klar! 

  Prêt!


 • 0

  "Turn you face towards the sun, and the shadows will fall behind you"

  Nydelige Amalie Skarstad

 • 4

  Dette tror jeg må være det absolutt kvalmeste jeg noen gang har gjort! Kan ikke tro at jeg faktisk gjorde det... Spyr nesten bare av å tenke på det! Haha, gode tider altså! 

  Har faktisk ikke drukket tran siden den gangen... Uff, så mye man ødelegger i ungdomstiden!

 • 2

  Etter gårdagens grusomme kveld, har denne dagen bare gitt meg gode vibber! Dagen begynte med et herlig besøk av Pernille, som fortalte fine historier om hvordan gårdagen var. Etter det var det bare å løpe for livet, med tanke på at vi hadde 10x300m! Det er en sykt tung trening, og når man er ferdig kjennes det ut som man skal dø. Deretter hadde jeg en kort visitt innom Stamina, der jeg trente sammen med Charlotte. Det var ikke særlig mye trening, siden hun også fortalte om alt hun hadde opplevd igår. (Blir nesten litt deprimert igjen av å skrive dette.) Etter den lille treningsøkten dro jeg for å trene sammen med Streetstars! Vi holder på med en så sykt kul dans! Det blir kjempe bra. 

  Nå skal jeg vandre opp til Stordalen og se på en håndballkamp!

  Idag er livet herlig! 

 • 5

  Til alle som føler seg utrolig ensom idag, dere er ikke alene! Jeg tror aldri jeg har hatt en så kjedelig og ensom lørdag som dette noen gang! De fleste er ute og har det kjempe gøy, mens jeg ligger inne på rommet mitt og råtner! Herlig liv tenker jeg. 

  Jeg tror jeg er nødt til å komme meg litt mer ut og møte nye mennesker, og få meg litt flere venner! Uff, nå føler jeg meg som tidenes taper... 

  Sykt kjedelig liv, så surleppa er på plass! 

  Prøver å finne på noe å gjøre... (tenker hardt)

  Men det er absolutt ingenting å finne på! All kreativitetet og idéene mine er brukt opp! 

  Fuck dette, jeg gjør lekser! 

  Eneste fine med dette er at jeg slipper å ha tidenes hangover imorgen, og da kan jeg gi 100% på alle treningene mine! Jaja, da kommer det sikkert noe godt ut av dette...

  Har du hatt en fin lørdagskveld? 

   

 • 4

  Dagens fineste antrekk går til nydelige Synnøve Thorbjørnsen!

  Nå nærmer det seg varmere tider, så det er på tide å få frem skinnjakken og skinnvesten! Våren bugner av klær og tilbehør i det myke, blanke skinn materialet.

  Hvis du enda ikke har en skinnjakke, er det en lur investering denne våren! Den trenger ikke å være i svart, men kan være i alle vårens fagre farger! 

  Tights og bukser med dramatiske mønstre er også veldig i skuddet nå for tiden, og de er skikkelig heftige! Sort og hvit er en av de store trendene denne våren, og med å velge en tights som både er mønstrete og sort/hvit er en fulltreffer. 

  Synnøve har valgt å bruke en oversized grå genser, som gir antrekket både kontraster og dimensjoner.

  Veldig flott gjennomført! Nydelige Synnøve! 

   

 • 2

  Heisann! 

  Nå er vi så mett at vi kunne spydd tacoboller hele gjengen.

  Etter skolen kom Eric og Amalie til meg siden vi skulle lage middag å slappe av. 

  Selvfølgelig måtte jeg stå for matlagingen siden både Amalie og Eric er udugelige når det kommer til akkurat det. Eric skulle skjære opp salat, men det endte med at han la hele salathodet i en bolle. 

  Nå ligger Amalie å ruller på gulvet mens Eric sover, fint selskap..

  Det er så vanskelig å få tid til å være sammen med venner på hverdager, fordi alle har forskjellige timeplaner og treninger osv. Derfor er det alltid koselig å få gjort slike ting i en så stressende hverdag.  Utrolig koselig. Takk for meg!

  -Pernille Stensland 

   

 • 0

  @ericalberto

 • 4

  Grå og trist dag. Jeg vil ha helg. 

     Gi meg sommer og ferie!

 • 6

  Nå er jeg nødt til å fortelle om noe utrolig koselig som skjedde på skolen idag! Det var en helt vanlig dag. Jeg gikk rundt å var på utkikk etter dagens fineste antrekk og sånt, har forresten fått kjempe mange fine bilder av folk som sender bilder av andre med kjempe fine antrekk. Det er utrolig morsomt! Så kom jeg ned tilbake til klasserommet, så var det noen som hadde kommet med et utrolig koselig dikt til meg! Jeg ble utrolig overrasket, og jeg trodde det skulle stå masse rart, men det var kjempe bra skrevet. Og det var veldig koselig å få et sånt brev helt uten videre.  Tusentakk til Edvard og Brynjar! 

 • 1

  TFA

  Nå er jeg klar for en produktiv dag! Jeg føler at jeg er i et skikkelig jobb og studie humør. Kom nylig hjem fra skolen der vi hadde tentamen i Norsk hovedmål, og det gikk kjempe bra! Føltes det ut som iallefall. 

  Så dagen blir sammensatt av jobbing med fransk, treningslære, engelsk og selvfølgelig trening! Dette blir bra. Er sykt godt med dager som dette! Der du føler at du har plass til masse ny kunnskap, og er motivert til å jobbe litt. Slenger med et bilde jeg lagde etter jeg var ferdig med dagens skriveøkt! 

  Skal prøve å få igang mitt nye treningsprosjekt som jeg skal kalle "Lets get fit!". Det kommer nok til å ta en liten stund, men jeg tror det kommer til å bli veldig bra. For oss alle! 

  Nå er det bare å begynne på studiene. Vi snakkes!

 • 1

  Da var jeg kommet hjem til min kjære seng! Det har vært en veldig hard og tung helg i Oslo. Jeg glemte å blogge om hvor jeg skulle i helgen, men jeg dro på en Satsingssamling for friidretten! Det var en kjempe fin opplevelse å være sammen med så mange som er så god. Det var utrolig morsomt å bli invitert på noe sånt. Veldig inspirerende! 

  Råeste Andreas Thorkildsen! 

  Var så heldig å møte på Kristin Gjelsvik! Hun er bare så nydelig! Hun har bare så vakker personlighet! 

  Det har vært en kjempe fin helg, og jeg har fått mange nye impulser! Så får vi se videre hvordan ting skal gjøre og blir gjort! 

  God natt! 
 • 4

  Jeg trenger din hjelp til noe! Jeg har ikke vært så veldig god til å blogge i det siste, og det beklager jeg og alt det der! Men jeg har virkelig ikke følt at jeg har hatt noe å blogge om. Så får å få igang litt skikkelig blogging, så trenger jeg litt hjelp fra dere!

  Da setter jeg størst press på "Dagens fineste antrekk"! Det er ikke alltid jeg ser hvem som skiller seg ut, fordi jeg klarer dessverre ikke å være overalt til enhver tid. Så om dere kunne ha sendt meg et lite snapchat bilde med engang dere ser noen som skiller seg ut, så skal jeg prøve å være der på sekundet. (Det kommer nok ikke til å skje, ved mindre det faktisk er i nærheten. Haha.) Men jeg vet hvor viktig det er å gi mennesker komplimenter, og jeg føler at "Dagens fineste antrekk" gjør akkurat det!

  Så hver så snill å hjelp meg med å gjøre noen andres dag enda litt bedre!   Hadde satt stor pris på om du kunne hjelpe meg! 
 • 1

  Nå var det virkelig på tide at solen og varmen kom til Bodø! Etter den grusomme teltturen som var på mandag til tirsdagen, så trodde jeg at alt om sol og sommer aldri ville komme! Men nå som det er kommet litt varme, så ser jeg litt lysere på det! 

  Dagen så langt har stort sett bestått av skole, cupcakes baking og nå skal jeg ta meg en liten høneblund før jeg drar på trening!   Jeg er så fornøyd med den nye linsen min! Synes kvaliteten på bildene mine ble sykt mye bedre! 

 • 5

  Nå er det snart på tide og komme seg i loppekassa, men før den tid så må man jo ha litt kveldsmat. Samtidig som vi studerer litt psykologi og leser litt fransk! Koselig å studere med noen som satser så mye på skole som Pernille. Hun er så inspirerende! Jeg prøver iallefall å holde følge med henne, men det er litt vanskelig. Hun må jo bare være den beste skole eleven i verden!  

  Mmm, masse kaviar! 

 • 14

  Nå er jeg kommet hjem fra dansetrening og jeg lærte meg noe helt nytt idag! Det var helt sinnsykt godt å endelig lære seg noe skikkelig kult! Jeg skulle egentlig bare ta en "areber flikkflakk" så ble det plutselig bare til en araber backflip! Så sykt morsomt! 

  Er så glad for at jeg begynte på Streetstars! 

  Elsker livet! 

 • 1

  Denne helgen har vært en av be beste på lenge. Den begynte med at jeg fylte 17år på fredagen og fikk kaker og godsaker servert på skolen. Det er så fantstisk ha så gode venner som jeg har! Jeg er så glad i dem!  Videre så måtte jeg jo feire den, da var det en liten bursdages feiring med mine aller nærmeste. Det var utrolig koselig! 

  Nå må jeg pakke til en telt tur vi skal ha med klassen. Det gledes...

  Vi snakkes!