The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

7

Vil bare si tusen takk for alle de fine ordene jeg har fått det siste døgnet! Det betyr så utrolig mye for meg og for hvordan jeg har håndtert det som er blitt gjort.

Det var en stor lettelse å få det sagt, spesielt uten å få noen negative tilbakemeldinger om det!

Vil også takke den flotte journalisten som skrev et nydelig intervju om meg! Det gjorde dagen helt perfekt! 

Du kan lese saken HER.

Alt dette har gitt meg livsgleden tilbake, og jeg er mye mer motivert til å fortsette med det jeg elsker! 

Igjen, tusen takk! 

Jeg har troen på menneskeheten! 

 • 20

  Hei nære og fjerne. Nå er det på sin tid at jeg forteller litt om meg selv. 

   

  Jeg har gjennom årene viet mitt liv til friidrett, og det siste året har jeg funnet en ny livsglede innen dans. På friidrettsbanen holder jeg et relativt høyt nasjonalt nivå, mens dansen er noe jeg gjør mest som en hobby. Idretten har tatt meg med til steder jeg aldri ville ha dratt av meg selv, og jeg har møtt forskjellige mennesker som gjennom årene har fått en god plass i hjertet mitt. Jeg kan nå sitte og se tilbake på mange fantastiske minner jeg allerede har opplevd gjennom disse to idrettene, og jeg ser frem til mange fler. Jeg kom til Norge når jeg var 1år gammel, og har levd sammen med min mor og far i den trivelige byen Bodø.

  Jeg har hatt en helt fantastisk oppvekst, og jeg står i evig takknemlighet til mine foreldre som adopterte meg til dette flotte landet med så utrolig mange muligheter.  

  Og før jeg glemmer det, jeg er homofil. 

   

   

  Da var det gjort. Nå vet du det, og du får selv velge hvordan du vil reagere. Men ut fra mitt perspektiv så er ikke dette noe man skal miste nattesøvnen av. Med så mye elendighet og grusomme scenarier som skjer i verden hver dag, så skal det at jeg elsker noen av samme kjønn som meg selv bli sett på som verdens undergang? Nå setter jeg dette helt ut på spissen, men jeg tror du forstår argumentet mitt.
  Gjennom livet mitt har jeg alltid vært annerledes, og jeg har alltid vært vant til å skille meg ut. Men selv om jeg ikke alltid har passet inn så har jeg likevell blitt godt behandlet og respektert for den jeg er. Jeg kan med håndet på hjertet si at jeg aldri har følt at noen har hatt noe i mot den jeg er. I min oppvekst har jeg alltid vært hensynsfull mot andre mennesker, og i den forstand har jeg vært opptatt av hva andre synes om meg. Men det siste halve året har jeg imidlertid lært at man ikke skal bry seg så mye om hva andre mener om deg, eller la meg si det på godt nord-norsk; Æ drit i det, æ gjør som æ vil. 

   
  Hvis du skulle føle at du er i samme situasjon som meg og trenger noen å snakke med, så er det bare å ta kontakt. Det er en stor lettelse å ha noen å snakke med. 

   

  Mitt håp er at dere etter denne siste opplysningen om meg forstatt kan se på meg som den gamle Eric Alberto Marhaug. 

   

  Og med det var katten ute av sekken, og jeg går videre i mitt liv og gleder meg til det. 

   


 • 1

  Nå nærmer sommeren seg, og da er det på sin plass at vi kommer oss ut i solen. Og hva kan vel da være bedre enn å ha en kald god smoothie i hånden? 

   ♥

 • 2

  Heisann, nå er det på tide å trekke vinneren for konkurransen jeg startet for noen uker siden. Sjekk videoen for å se om du vant! 

  (Se videoen i 1080p)

  Hvis du ikke vant denne gangen, så har du alltid en bedre sjans neste gang!