The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

If you are catching the sun

You are permitted to have fun • 1

  Det var ikke mye denne helgen som klarte å slå det øyeblikket Pink tok meg i hånden og så meg i øynene! Det var magisk! Både jeg og Mathilde var så heldig å få ta på henne! Det var en eventyrlig helg, men det ble dessverre ganske mye stress for å rekke alle plassene vi skulle i tide. Så jeg fikk ikke mye tid til blogging heller, men det er jo minnene oppe i hodet som gjelder. 

     Jeg hadde en utrolig fin helg sammen med Mathilde! 

  Tenkte jeg skulle lage en liten film, men nå er jeg så utslitt etter alle dagens gjøremål. Så det får heller bli imorgen! 

   

 • 0

  God morgen alle sammen!

  Nå sitter jeg og Mathilde å spiser en herlig frokost på United Bakeries!

  Etter frokosten skal vi ta oss en liten tur til Karl Johan for en liten shoppingtur, før vi tar turen videre til Tusenfryd! Det blir herlig!

 • 0

  God ettermiddag i stuen! Har du hatt en fin dag? -Jeg håper på det! 

  Nå er jeg akkurat ankommet Oslo. I skrivende stund sitter jeg å drikker en iskald frappuccino med herlig karamell smak, mens jeg venter på at flyet til Mathilde skal lande. Får lykkerus bare over å tenke på hvor fornøyelig denne helgen kommer til å bli!

  I Bodø har temperaturen falt litt og det ble litt dårlig vær, men da er det bare å rømme til der varmen er. Her nede er det strålende sol og en deilig temperatur. 

  //VougeMan// //FrappuccinoCaramel//

  #Pumped

 • 1

  Fjerde skoledag med herlig sommervær og lite teori. Det var en liten volleyball turnering som stod for tur idag, og det passet jo bra med tanke på det fine været. 

  Herlig!

 • 4

  Nå er det bare noen få dager igjen til sommerferie, og du vet hva det betyr! Badebukse, bikini og lettkledde klær! Da er det vel godt å være stolt over kroppen sin? Så ta en siste innspurt fram mot sommerferien, og gjør denne 30 days Crunch utfordringen. 

  Du vil selvfølgelig ikke sitte med en knallhard six-pack etter disse 30 dagene, men hvis du kombinerer dette med litt jogging, sykling og annen aktivitet, så skal du se at resultatene kommer fort. 

  Hvis du vil gjøre disse 30 dagene enda litt bedre, så kan du gjøre øvelser som Crazy Ivans og Toe touch på de dagene det står "rest". Dette er veldig gode øvelser for mage og overkropp! 

  //Crazy Ivans//

  //Toe Touch//

  Håper dette var til litt hjelp og motivasjon, og så ønsker jeg deg lykke til!

 • 0

  Nå er det vel en god stund siden Twitter ble inn, men som vanlig var jeg visst den tregeste av alle. Men nå har jeg endelig fått meg Twitter. Jeg hadde blitt veldig glad hvis du kunne følge meg! 

  Jeg heter Eric Marhaug. 

  Takk for det. 

 • 1

  Wow, på bussen idag fikk jeg øye på dagens råeste sko! Det var skikkelige sommersko. 

  Så nydelige! 

   

 • 0

  Soyamelk er det nye! Det er helt fantastisk. Jeg leste nylig at et glass soyamelk om morgenen er veldig lurt, siden da får du igang metabolismen. Metabolisme er stoffskifte. Så når du drikker soyamelk vil stoffskiftet i både hud og hår gå mye fortere. 

  Den inneholder også ekstremt lite fett og den har attpåtil stor mengde med vitamin B12 som er kjempe viktig for huden. 

  Her ser du noen andre matvarer som hjelper deg med metabolismen!   I tillegg til å være veldig sunn, så har den også en nydelig smak av vanilje! Virkelig verdt et forsøk! 

 • 3

  I aktivitetslæren idag var vi så heldig at vi kunne ha utegym. Selvsagt hadde jeg tatt på meg helt feil bekledning! Jeg tror jeg holdt på å krepere av varme. Hadde nesten ikke pusterom i antrekket. Var så og si en kondomdress! Men humøret var likevell på topp, siden vi spilte basketball! Det er ekstremt morsomt å spille basket.   Nå skal jeg snart blogge litt om trening igjen! Det blir bra!

 • 1

  Denne naturfagstimen var annerledes og veldig fornøyelig. Det var en konkurranse om å få vannets temperatur til å stige. Dette ble utført ved hjelp av en solfanger. Det var atskillig bedre å gjøre noe praktisk istedenfor å jobbe teoretisk på klasserommet. Jeg og min gruppe var dyktig nok til å vinne. Vi vant én kjeks. Men nok om det. Her er noen av de praktfulle bildene fra vår naturfagstime.    
  Ha en videre solfylt og strålende dag.

   

 • 1

  Nå er den skikkelige varmen truffet Bodø. Den følelsen når solen steker på kroppen er dessverre ikke noe vi får mye av oppe i nord, så når vi har sjansen er vi nødt til utnytte den til det maksimale. 

  Hvis du er så heldig og har like fint vær som oss, så er det veldig viktig at du får i deg rikelig med væske! Det beste er å drikke vann! Det både renser og er godt! 

  Ha en videre fin sommerdag!

 • 0

  You know

  When you feel happy

  Appreciate it 

  And show others that you are 

  Happy

   

  Du vet de dagene du kjenner at du er i lykkerus fra du våkner til du legger deg. De er de beste dagene uten tvil! Først ble jeg vekt av en nydelig frokost. Så tok vi turen til Fauske, der vi var invitert i en konfirmasjon. Det er veldig godt å få møte hele familien på ett og samme sted. Det var nydelige Cathrine Skår som ble konfirmert. Synes det er så fantastisk med konfirmasjon siden det er så utrolig mye kake! Kake er himmel på et fat. 


  Etter konfirmasjonen hadde jeg bare noen få minutter på meg til å rekke bursdagen til kjære Pernille! Det var veldig godt å være med folk jeg ikke er så ofte sammen med! Stemingnen var veldig fin og rolig! Det var veldig godt å bare ta det rolig.  For noen nydelige jenter! 

   

 • 0

  Da var det luket for å feire Norges nasjonaldag! Dette er en dag jeg liker veldig godt, men den er selvfølgelig fylt med mye stress og mye som skal skje. Det er utrolig godt at alle blir så samlet og alle kan gratulerer hverandre med dagen. 

  Dette året var Bodø ekstremt heldig med været, og det sies at klokken fire idag så skal det faktisk være helt vindstille. Når man bor i Bodø er dette nesten et mirakel. 

  Gleder meg masse til å fortsette feiringen sammen med mine kjære. Nå skal jeg skifte til konkurranse drakten min, så skal jeg vise meg litt fram i borgertoget. Du får ha en videre fin dag! 

  Gratulerer med dagen! 

   

 • 1

  Det beste sportsutstyret du kan kjøpe, etter min mening, er fra Casall! Alle produktene deres har en ekstremt god kvalitet og det er i flott design! 

  Har utrolig mye fra den serien, og jeg har lyst på enda mer. 

  Fikk en medisinball idag, som jeg har lengtet lenge etter å få i hus. 

  Nå skal jeg komme meg i toppform!

  Tok meg også råd til å kjøpe noen løftehansker. De var veldig behagelige.

  Nå kjenner jeg at sesongstarten begynner å nærme seg og da må kroppen være i toppform. 

  Har en følelse på at dette blir en bra sesong! 

 • 3

  CAT

  Har du hatt en fin langhelg? 

  Det har iallefall jeg! 

  Ser ikke at jeg orker å skrive noe menigsfylt og dypt innlegg ikveld. Nå skal jeg legge meg! 

 • 1

  Hva er vel bedre enn en varm solskinnsdag? 

  Finnes det virkelig noe bedre? 

  Ja, å tilbringe den sammen med din bestevenn!   Nå er jeg klar for en herlig langhelg, har mange fine planer. Gleder meg stort!

 • 6

  Hei kjære! 

  Nå begynner vi! 

  Jeg tenkte jeg skulle begynne med å vise dere hvordan man kan forbedre spensten sin på best mulig måte. Dette er flotte øvelser som man kan gjøre når man har tid. Jeg anbefaler å sette av 90 minutter til spensttrening, siden du trenger litt god tid til å varme opp og gjøre kroppen klar i forkant.   Dette er ting som er lette å gjøre siden man har god spenst!  Sett igang å tren spenst, så klarer du også dette på 1-2-3! 

  Lykke til! 

 • 0

  You know

  The worst person that you can lie to

  Is yourself

  //Fotograf Amalie Skarstad//

 • 0

  "Kulde må være noe av det værste som finnes! Å dø en kald vinternatt, må være den værste måten å dø på."

  Men nok om det! Nå er jeg kommet hjem fra frøken Amalie som feiret bursdagen sin igår! Det var utrolig koselig. Det er så godt å være sammen med folk man kan være seg selv med 100%! 

  Amalie hadde laget en nydelig Mexicans rett. Den var himmelsk! Hun er skikkelig flink på kjøkkenet. 

  Elsker smeltet ost på mat! Det må være det beste som finnes! 

  Etter en ganske lang natt med mye dansing, utrolig mye snakking og god steming, fikk vi oss en god natts søvn. 

  Så våknet vi til et dekt frokostbord. Da hadde Mathilde ryddet så og si hele stuen, og Amalie hadde satt ut mat og laget rundstykker. Hun er en kjempe flink vertinne.    Etter en herlig frokost så var det rett på trening. Det var den regelmessige søndagstreningen som er så sinnsykt tung! Var ikke helt i form idag, så klarte ikke å gi hundre prosent. Men ja,ja. 

  Tilfeldigvis var det en fotball kamp rett rundt hjørnet som vi måtte få med oss. Når det er kjenninger på banen, synes jeg at fotball faktisk er litt interessant. Men det å sitte ute i flere timer når man bor i nord, når det er kaldt og rått er helt grusomt. Er enda litt forfrossen.   Men jeg ser på helgen som vellykket, og nå skal jeg avslutte den med å være med min kjære Pernille og bake litt cupcakes! 

  Ha en videre fin søndag! 

   

 • 2

  Dette er helt uten tvil det absolutt nydeligste kunsverket jeg har sett i hele mitt liv! 

  Dette ville vært en helt fantastisk opplevelse å se live! Jeg fikk skikkelig inspirsjon til å lage noe kreativ bare ved å se på denne. Den var veldig trist, og den fikk meg til å tenke på hvor grusomt krig og sånt egentlig er. 

  Dying seems less sad than having lived too little.