The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Jeg kan nesten ikke beskrive hvor utrolig bra denne uken har vært! Det har vørt tilreisende fra Tromsø, Bodø og Bergen her nede, og vi har hatt litt av en 17.mai feiring 🎉 Kan virkelig si at det er noe annet å feire nasjonaldagen i hovedstaden enn i lille Bodø. Så det var et høydepunkt! Så var jeg så heldig å få besøk av mine to bestevenner fra hjembyen, så vi fikk feiret litt bursdag og fikk litt etterlengtet kvalitetstid sammen. For å avslutte denne utrolige uken var jeg på Hans Zimmer konsert på lørdag og det er en musikals opplevelse jeg aldri har vært vitne til. Helt amazing! Så det satt punktum på denne månedens beste uke.

 

Så denne uken blir å ta igjen litt tapt trening og litt rensing av systemet. God plan 👌 Håper dere alle hadde en fin 17.mai feiring!

  • 0

    Da var endelig jeg også bosatt i Oslo! Dette har jeg hatt lyst til så alt for lenge, så det er godt at det endelig har blitt en realitet. Tiden fremover vil gå til ekstremt mye trening og jobb, da jeg har et sterkt ønske om å komme meg tilbake til friidrettsbanen og gjøre det bra! Mange tunge timer i vente, men jeg ser virkelig fram mot det.

     

    Har mye morsomt i vente, så denne tiden skal jeg ta imot med åpne armer!