The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

2

Nå har jeg plassert den utmattede rompen min ned på en stol på Gardermoen. Jeg er så usedvanlig sliten etter helgens konkurranse i Lillehammer. Denne helgen klaffet det meste. Kanskje fordi jeg var sammen med klubben denne gangen. Det er alltid mye bedre å reise sammen med klubben, spesielt når man har en så koselig klubb som det jeg har! 

Denne helgen deltok jeg på høyde, 200m, 400m og 110m hekk! Det var meget morsomt å være med på så mye, men man kjenner i ettertid at det kanskje kan ha blitt litt for mye. Men uansett så fikk jeg gull i høyde (1.87), så fikk jeg fjerdeplass på 200m (22.43), gull på 400m med ny pers (50.08!!) også fikk jeg tredjeplass på 110m hekk (14.99). 

Jeg vil si meg veldig fornøyd med helgens resultater både for meg og resten av klubben! 

Det neste som står for tur nå er VU-spelen i Gøteborg nå til helgen. Det blir saker! 

Søtere jenter skal du lete lenge etter!

 • 2

  Da jeg ankom banen idag, så var jeg så nervøs at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var først gangen siden skaden min at jeg skulle løpe en 100m. Jeg følte at alt kunne gå galt, og at strekken skulle komme tilbake. Under oppvarmingen roet nervene seg litt, og jeg var ganske giret på å løpe. Jeg løp forsøket og kom meg til finalen. 

  I finalen hadde jeg ingen antydninger til nervøsitet, så jeg fikk en helt grei start og ble nummer 5. Jeg kan faktisk ikke forvente noe annet, med tanke på at de andre har fått trent mye mer enn meg i vinter. Så jeg vil egentlig si meg fornøyd. 

  Men etter 5 timer med avslapping og en liten høneblund, så var jeg super klar til 400m! Det var min første individuelle 400m, så jeg var veldig spent på hvordan jeg skulle takle det. Når starteren blåste i fløyten før start, trodde jeg at jeg skulle svime av. Og det var såvidt at jeg ikke meldte meg av, men så var det bare å komme seg i blokken. 

  Når skuddet hadde gått visste jeg egentlig ikke hvor fort jeg var nødt til å løpe, men jeg holdt et godt tempo de første 200 meterne. Jeg var helt sikker på at jeg kom til å ende på en 4.plass, med tanke på at det var veldig mange gode i heatet mitt! Men så ser jeg i sidesynet mitt at jeg passerer en av dem, og da fikk jeg litt panikk. Da tenkte jeg med engang at jeg hadde løpt alt for fort, og at jeg kom til å stivne om noen få meter. Men det skjedde heldigvis ikke, og jeg presset meg gjennom melkesyreh******, og klarte å komme meg inn i mål på tiden 50.48. Og det var godt nok til å sikre meg gullmedaljen. 

  Ble veldig positivt overrasket over dette løpet og jeg føler at det bare kan gå bedre nå videre i sesongen. 

  Råeste Johan!

  Nok en herlig helg i hovedstaden er nå over, og reisen hjem til Bodø skal bli deilig. Gleder meg til å legge meg i min egen seng. 

  Borte bra, men hjemme best!

   

 • 2

  Det var virkelig godt å være tilbake på friidrettsbanen etter en lang vinter med mye skade. Det beste med friidretten er jo selvfølgelig folkene, så det føltes veldig godt å møte dem igjen. Hadde heldigvis ingen øvelser idag, så da fikk jeg god tid til å gjøre andre ting! 

  Imorgen så skal jeg delta i 100m og 400m, og jeg er eksepsjonelt spent på hvordan det går i begge øvelsene. Med tanke på at jeg ikke har konkurrert skikkelig etter skaden min. Derfor er det bare å tenke gode tanker og komme seg i seng. God natt kjære menneske!

  Håper du får en fin lørdagskveld!

 • 5

  Jeg er nødt til å ha verdens beste venner! Orket ikke å blogge om dette igår da, men mine kjære klasse venner hadde laget en overraskelses avskjedsfest for meg. Siden jeg skal bytte skole til nesteår. 

  Mathilde hadde fikset sånn at alle var gjemt seg inne på rommet hennes, også sto det bare tre fat der så jeg trodde det bare skulle være meg, Charlotte og Mathilde. Men så kom hele hurven løpene ut av rommet hennes, og jeg ble helt sjokkert! Det var en utrolig opplevelse og jeg kommer til å savne dem kjempe mye. Men den overraskelsen var minneverdig for livet. 

  Lykkelig!

  Tusentakk! Dere er best!

   

 • 3

  Jeg blir så utrolig glad når folk tar seg tid til å kommentere på innleggene mine! Spesielt når det er kommentarer som dette! 

  Det betyr så mye å lese slike ting, da får jeg lyst til å fortsette med det jeg holder på med. 

  Tusentakk Sara!


   

  Nå sitter jeg på flyplassen og venter på at vi skal stige på flyet. Det er jo selvfølgelig forsinket, men da får jeg god tid til å se Revenge. (Beste serien noen gang!) 

  Orker ikke å kjøre igang en photoshoot på flyplassen når jeg er helt alene...Haha! God helg! 

 • 0

  De fleste har vel tatt sine siste eksamener og er vel egentlig klar for sommerferie. Det er vel også et godt antall som har tatt sommerferie allerede, og da synes jeg det er så utrolig unødvendig at vi må komme på skolen i kanskje 1 time for så å dra hjem igjen, fordi vi ikke har mer å gå gjennom. Jeg som bor så langt unna skolen må jo opp halv syv hver dag for å rekke skolen, og da er det litt irriterende at vi da drar hjem igjen 1 time etter at vi har begynt. Da synes jeg heller bare vi kan få lov til å være hjemme. Dette ble et sutrete innlegg, men jeg er så sliten og trett. 

  Men så er det jo alltid noe morsomt som ligger rett rundt hjørnet. I helgen skal jeg ned til Oslo for å delta på et stevne, og jeg gleder meg utrolig mye til å møte alle de herlige folkene igjen!   (Dette bildet beskriver veldig godt hvordan det er i hodet mitt nå...Helt skurrete.)

   

 • 8

  Jeg har fått smaken på det fruktelige liv. Jeg hadde en periode der jeg spiste cupcakes og iskrem nesten hver dag! Dette har jeg lagt bak meg. Fordi det rett og slett la seg på baken. See what I did there? Men helt alvorlig, så føler jeg meg utrolig mye bedre nå. Unødvendig sukker er ikke noe jeg trenger i min hverdag, og det er vel egentlig svært få som trenger det. Hvis vi tenker oss litt om. Frukt har en deilig naturlig søt smak, som er mye bedre enn alle de kunstige stoffene som godteri er laget av. Utfordringen med dette er å klare og holde seg til dette over en lengre periode. Men hvis du først er igang, så merker du fort at det ikke er noe vanskelig å holde seg unna søtsakene.   En herlig fruktsalat er én av mange varianter man kan finne på å lage med frukt. Det er så utrolig lett og alt du trenger er:

  ♣1 banan

  ♣En håndfull med blåbær

  ♣Noen få jordbær

  ♣Litt drikkeyoghurt

  Så enkelt er det å lage en sunn variant av en iskrem skål.

  Δ Dette er selvfølgelig min mening, har kanskje du en annen? Δ

 • 3

  Det var jeg ferdig med norsken for dette året. Vi hadde vår absolutt siste fremføring i norsk. Jeg og Charlotte avsluttet  med et smell! Haha, bokstavelig talt. Vi gjennomførte fremføringen veldig bra og vi fikk en 6´er! Vi ble utrolig glad for det. Vi hadde jobbet veldig hardt på denne oppgaven, så det føltes godt å få igjen for det!   Feirer med litt frosten yoghurt! Livet er på topp!

 • 0

  Etter den usedvanlig pinlige seansen jeg måtte gjennomgå på skolen i dag, så måtte jeg få ut sinnet jeg hadde over meg selv over til litt hard trening. Jeg må forresten bare le av de fantastiske kommentarene dere skrev på det forrige innlegget, der fikk jeg meg en virkelig god latter. Haha! Anyway. Nå kommer jeg fra en kjempe tung, men bra trening med Mathilde, og er helt utslitt etter at hun viste meg hvordan hun gjør bakkeløpstreningene sine!

  Føler at jeg har prestert bra denne dagen, og håper jeg kan prestere like bra imorgen! 

  Ha en god natt!

  #Jeg velger idrett, ikke alkohol.

  Dagens hashtag.

 • 17

  Dette er det absolutt pinligste jeg vet om. 

  Klarte jo selvfølgelig å sprekke buksen på skolen. Det er så grusomt å gå med et stort hull mitt i skrevet. Karma altså. Karma.

  FML

 • 3

  Alt for lite å gjøre på en søndagskveld.

  Er så utrolig glad på søndager...

 • 0

  Nå er jeg svært nylig kommet hjem fra Amalie! Vi hadde en kjempe koselig liten fajitas aften, og avsluttet kvelden med å se The Grudge. Herrefred for en dårlig film det er! Men man får opp pulsen iallfall. 

  Det var veldig trivelig, jeg fikk møtt noen jeg ikke har vært sammen med før, og det er jo alltid like gøy! Sliter dessverre med utslitthet og er derfor veldig vanskelig å være i supergodt humør hele tiden, og da er det ikke alltid like fornøyelig å være sammen med meg. Derfor blir jeg så glad når jeg blir invitert på slike ting som dette.   Kjempe nydelige jenter! 

  God natt!

   

 • 1

  Da var det endelig over. 48 timer med hard jobbing fram mot denne viktige dagen. Søvnløsheten har virkelig tatt knekken på meg denne gangen. Men det får så være. Jeg er bare utrolig glad for at 11 års studie med engelsk  faktisk har lønt seg for meg. I dette øyeblikk sitter jeg å venter på karakteren som skal summere alle disse årene med engelsk. Siden dette i mitt tilfelle er et avgangsfag. Dette var 1 av 3 trekning, og jeg kom opp i engelsk muntlig. Jeg håper nå på at jeg ikke kommer opp i enten naturfag eller matte.   Charlottes lykkebamse var selvfølgelig med på denne dagen. Bambus har i mange år hjulpet Charlotte på tunge veier. 

 • 6

  Beste crewet!

  Det var helt utrolig morsomt at vi fikk så mye applaus! Var virkelig inspirerende til å fortsette med nye koreografier og finne på masse nytt! Gleder meg til å fortsette! 

   

 • 1

  Nå ligger jeg godt og komfortabelt i sengen min og tenker på hvor god denne dagen faktisk har vært! Skoledagen var helt grei, skjedde ikke noe spesielt. Orker ikke å snakke om den! 

  Men etter skolen var det rett til Stordalen for å ha en forestilling sammen med mine kjære dansere i StreetstarsCrew! Jeg har vært ganske så nervøs for denne dagen ganske lenge, men det viste seg å være forgjeves. Fordi det gikk mye bedre enn jeg kunne ha drømt om! Vi utførte rutinen vår helt perfekt, og til publikums ekstase! Det var helt rått! 

  Det kommer en video imorgen! Nå er jeg bare nødt til å legge meg!   ♥God natt♥

 • 2  Fight for what you love and believe in! 

 • 0

  Nå er det vel ca 68 fahrenheit her i Bodø og livet kunne ikke blitt bedre. (Selvfølgelig kunne det det. Jeg kunne eid en stor yacht og stekt meg på dekk utenfor en karibisk øy, sammen med mine kjære. Mens vi ble servert eksotiske drinker og eksklusiv mat.) Men jeg får la drømmer være drømmer. 

  God Sommer!