The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

3

Hei dere! Helgens begivenheter fant sted i den nydelige byen Lillehammer. Der ble det årlige arrangementet Veidekkelekene holdt, som da er et fiidrettsstevne for dem som skulle være i tvil om det. Dette var mitt første stevne i år, og alt jeg kunne delta i var høyde. Det var litt kjipt da, men jeg plukket med meg en sølv-medalje da. Så det kan jeg være fornøyd med. Det kilte selvfølgelig i magen når jeg så sprinterne løpe ned på helt fantastiske tider, å tenke at jeg kunne ha vært en av dem. Men sånn er det. Jeg får bare trene godt fremover, så får jeg vel løpt med dem før eller siden. 

Jeg tror jeg skriver dette hver gang jeg har vært i Lillehammer, men jeg bare elsker å reise dit, det er en helt fantastisk by. Kanskje det er der jeg kommer til å enda opp etterhvert? 

Det var helt surrealistisk å måtte si hade til Vilde for et helt år. Blir så rart å trene uten henne, selv om det bare er ett år det er snakk om. Gleder meg allerede kjempe mye til å møte henne igjen! #minfavoritthekkeløper

Håper dere nyter sommeren. Det gjør iallfall jeg!

 • 1

  Selv den mest kresne mann vet at når håret er slitt, er det kunn én ting å gjøre. Klippe det. Men før du finner frem saksen, la meg presentere Joico K-Pak Split End Mender!

  Med fokus på skadet og kjemisk behandlet hår vil dette herlige serumet redusere slitte tupper og unngå at nye oppstår. Håret ditt vil få den fuktigheten det fortjener og vil etterlates vakkert og glatt. 

  (Modell: Sigve Steensen)

  Bruk: Ha Split End Mender i håret etter sjamponering og tørking med håndkle. Arbeid deg gjennom håret, med fokus på tuppene. Style som vanlig. 

  Hvis du sliter med veldig skadet hår, anbefaler jeg å bruke hele serien fra Joico K-Pak. Du kan lese om de produktene i dette innlegget HER.  Dette produktet kan du få kjøpt på Lime Frisør!

  //Annonse

 • 3

  Under mitt siste opphold i hovedstaden var jeg så heldig å få bli fotografert av den profesjonelle fitness-fotografen John Andresen . Dette var en veldig positiv og fin opplevelse. John er en veldig dyktig fotograf, så hvis du har tid og lyst, så anbefaler jeg deg til å ta en tur innom. 

  Hvem vet, hvis det ikke går som det skal med idretten, kanskje jeg skal bli undertøysmodell?  • 1

  Hei dere! Nå er det alt for lenge siden jeg har oppdatert bloggen. Men det skyldes at jeg har hatt så alt for mye å gjøre i det siste, og dermed har bloggen blitt ned prioritert. 

  Jeg har slitt veldig med en forferdelig influensa som jeg aldri blir frisk av, det irriterer meg grenseløst. Men det stoppet meg selvfølgelig ikke fra å dra til Oslo og se Miley Cyrus! Det var en fantastisk opplevelse, og jeg var så heldig å oppleve den sammen med en gjeng flotte folk. 

  Gleder meg allerede til neste konsert!   (Må ses i 720p!

  Jeg er ikke helt i form til å skrive så vanvittig mye idag, men jeg tenkte at en oppdatering var på sin plass. Så kommer jeg tilbake med mer når formen er på topp igjen. La oss håpe det blir veldig snart! 

  Nå tenker jeg at jeg skal komme meg i seng! 

  Ha en videre fin kveld!