The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

2

Å ha et hotellrom helt for seg selv, kan man vel trygt si er noe helt for seg selv. Er så utrolig godt å så god plass til bare meg selv. 

I skrivende stund ligger jeg bare å slapper av, og det føles veldig bra. Denne helgen har jeg vært på noe som så fint heter Barentskampen. I år ble det arrangert i den svenske byen Skellefteå. Der de beste fra Nord-Norge, Nord-Sverige og Nord-Finland konkurrerer mot hverandre. 

Veldig alvorlig ungdom. 

Barentskampen er en veldig tøff konkurranse med tanke på at det er fra 15år og oppover. Så man kan fint måtte konkurrere mot noen som er opp til 7 år eldre enn seg selv. Denne helgen var det ikke så mye jeg hadde mulighet til å delta i, med tanke på at jeg kjente en liten ulumskhet i låret sist helg. Så jeg var for det meste bare tilskuer. Men det var nesten like gøy å bare se på denne gangen, siden Norge gjorde det så bra! Spesielt i løpsøvelsene! Utrolig rått! 

Helt fantastisk å se Yngvild smile som dette etter siste etappen på en kjempende 4x400m. Er veldig spennende å løpe 4x400m stafett fordi da kan alt skje! Og når man vinner føles det usedvanlig godt at man har klart det som et lag.

Vi vant alle stafettene både på herre og dame siden. Det var veldig morro! 

Helgens Supermann må uten tvil være Jostein Kvikstad. Ikke bare var han en strålende motivator, men han var desidert den personen med flest øvelser. 

Hvis jeg husker riktig så var han med på 110mh, 100m stafett, 400m, 400mh, 400m stafett, kule, diskos, spyd og lengde. Og han kjempet seg til medalje i 6 av dem. 4 gull og 2 sølv.

Helgens fighter!

Finfin helg med strålende mennesker! 

Nå ser jeg frem til en rolig, men treningsfylt uke fremover hjemme i Bodø.  

  • 4

  Frappuccino. Den nydelige smaken av en iskald frappuccino servert på Starbucks etter en slitsom helg er alltid himmelsk. 

  Jeg har hatt en kulturrik, spennende og inspirerende helg i Russland. Det er første gangen jeg har vært i Russland, og jeg var så heldig å få reise dit fordi det skulle avholdes et stevne der. 

  Stevne befant seg i en by som heter Vyborg. 

  Det var en veldig fin by, jeg fikk dessverre ikke muligheten til å se så mye av den, fordi det var alltid noe annet som skjedde. Men fikk sett ganske mye. 

  Jeg ble veldig overrasket over den usedvanlige varme temperaturen der borte. Jeg hadde forventet at det skulle være norsk temperatur, men det viste seg å være tilnærmet syden temperatur. Utrolig deilig.

     Veldig flotte landskap. 

  Var så heldig å bli kjent med noen fra Hviterussland. De var utrolig hyggelige, men det var litt vanskelige å kommunisere med dem da.  

  Er så gøy å reise rundt å møte på forskjellige nasjonaliteter. Det er én av mange ting som er fantastisk med idrett. 

  Og ja, mens vi snakker om idrett. Jeg må jo fortelle hvordan det gikk på stevnet. 

  Jeg deltok bare på 100m og 200m. Jeg klarte å vinne 100m, men jeg måtte desssverre stå over finalen på 200m siden jeg kjente noen ulumskheter på baksiden av låret. Men jeg må si meg svært fornøyd med å vinne 100m.   Sexy beast...

  Var en ubeskrivelig følelse å stå på seierspallen og høre nasjonalsangen bli spilt for meg. Da fikk jeg enda mer lyst til å fortsette!   Nå begynner boardingen! Vi snakkes!

 • 3

  Ja, jeg er i live og jeg nyter sommeren helt optimalt! Nå sitter jeg og drikker en smoothie i leiligheten til onkelen min i Sveriges hovedstad. Akkurat nå har jeg ferie, men det å vedlikeholde formen er ikke akkurat noe ferie. Mens andre kan nyte solfylte dager på stranden, så er jeg nødt til å løpe 8x300m. Slitsomt å være idrettsmann. Men det er verdt det! 

  Sommeren startet med Lillehammer for godt over 2 helger siden. Sist helg var jeg i Gøteborg og der konkurrerte jeg i noe som heter Världsungdomsspelen. Der konkurrerte jeg ikke i så mange øvelser som jeg gjorde på Lillehammer, men jeg var med på 200m. Der klarte jeg å kjempe meg til en andreplass og fikk ny pers! -Veldig glad for det! 


   

  Veldig fornøyd med sommeren så langt! 

  Nå til helgen går turen til Russland, der jeg skal konkurrere mot russere. Det skal bli veldig spennende!