The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Endelig åpnes dørene for en ny kultur i lille Bodø. Med de tre nye merkene Njork, Fogg Gildeskål og EBEN i spissen var det igår duket for en herlig motevisning i ekte rå Nord-Norsk stil. Det er særdeles beundringsverdig at noen fra Nord-Norge har organisert dette. Jeg mener at det ikke er noe grunn til å sette drømmene og ambisjonene sine på vent selv om man bor i en liten by. Jeg sitter nå igjen med en lettelse over at ting faktisk er mulig i min egen hjemby. Det er en god følelse, og en god start.  • 4

  Rekruttering: Har du en HipHop-danser inni deg som vil ut? Du kjenner at du har ett begjær etter å røre på kroppen din til forskjellige rytmer, og du føler du har talent! Da er du kanskje den vi ser etter! Vi vil veldig gjerne gjøre gruppen vår større, slik at vi kan ha bedre sjanser på konkurranser. Har du lyst til å prøve deg? Ta kontakt da, vi kommer til å elske deg og ta deg med inn i familien med åpne armer! 

  Det er så fantastisk godt at vi alle er samlet igjen! Vi er som en liten familie, som har det helt magisk sammen. Når jeg våkner på morgenen og vet at jeg skal på trening med denne gjengen, så er det nødt til å bli en bra dag. 

  For deg som vurderer å bli med, ikke la deg skremme av bildene! Vi er egentlig helt normale ♥

 • 2

  Når jeg ser tilbake til når jeg startet på dansing, så kunne jeg ikke akkurat sett for meg at vi skulle bli leid inn til å opptre på åpninger av nye butikker, men det gjorde vi altså idag! CrystalCrush var nemlig så heldig å få danse igang åpningen til butikk-kjeden ONLY. Det er veldig gøy at vi faktisk blir invitert til å gjøre slike ting! 

  Og nå er alle endelig samlet igjen, dette skal bli en kjempe bra dansesesong!