The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Da var det nok slutt på sommeren for oss her oppe i nord, men jammen har det vært deilig. Gleden av å omringes så mange herlige mennesker gjør noe spesielt med sjelen. Nå som regnet og skyene ankommer, blir det vel spørsmål om hva man skal fylle hverdagen med. Kanskje jeg skal ha en countdown til jeg skal inn i militæret? Det kunne vært gøy. Jeg tror jeg skal gjøre det. Nå skal jeg dra og spise møsbrømlefse.  • 1

  Jeg husker enda det første året jeg ble ringt opp for å delta i Barents kampen. Det var et spennende øyeblikk, men jeg takket likevel nei. Årsaken til det var at jeg var alt for ung. Synes jeg selv da. I de senere årene har disse konkurransene vært høydepunktet i sommerferien og det er alltid like euforisk å konkurrere som et lag. I år, som for tre år siden, ble stevne lagt til Oulu i Finland. Arenaen er spektakulær og løpe-dekket er 10/10. Dessverre ble vi plaget med kraftige regnbyger og særdeles variabel vind. Så det var ikke optimalt for noen nye personlige rekorder.

  Iår tok Barents kampen en ny twist og inviterte flere idretter. Så hele konkurransen ble som ett mini OL. Her stilte ungdommer opp både i bueskyting, svømming, bowling, volleyball osv. Derfor var det en god blanding av forskjellige mennesker å se.

  Jeg har i det siste begynt å sette mer pris på ting jeg opplever, og av en eller annen grunn ga denne turen meg en ekstra liten gnist. Jeg var glad i flere dager etter jeg var kommet hjem!

  Er ikke så mye mer å skrive, så jeg slenger bare inn noen bilder.

  Landene som konkurrerte mot hverandre var Finland, Norge, Sverige og Russland.

  En flott gjeng med spreke ungdommer.

 • 1

  Nok en herlig sommerdag her oppe i nord er brukt til å steke de vitamin-D fattige kroppene våre. Når man bor så langt nord må man utnytte hver dag solen skinner gjennom skyene og når graderstokken viser et tosifret tall. Ja, det er ikke mange dager i året, men jammen er det fint å bo her oppe på de dagene! Hvis du ikke har opplevd nord-norge på sommerstid, så er det bare å kladde det ned på en "bucket-list". Jeg kan være din guide da 😎 Just let me know.

 • 1

  Ikveld feirer vi min flotte venninne Silje Antonsen aka Clueless og det er ladet for en finfin kveld med gode folk.

  Ha en fin lørdag alle sammen ❤

 • 0

  Vel, nå er det vel både uker og måneder siden jeg har oppdatert bloggen sist, og det er rett og slett fordi jeg har hatt andre ting å fokusere på. Men jeg kan meddele at alt er helt topp og livet smiler. Siden jeg ikke går skole nå, så nyter jeg en ekstra lang sommerferie før det bærer inn i militæret i oktober! Så dagene her oppe i nord nytes godt for tiden. Jeg tenker at jeg bare legger ut noen innlegg om hva som har skjedd i det siste siden sist jeg oppdaterte.