The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Det er ikke særlig vanskelig å kle seg litt bedre. Det eneste du trenger er to plagg som passer med hverandre. En basic genser litt i underkant av å være oversized, og en bukse som sitter godt. 

Idag var det Andreas som hadde kledd seg best etter disse kriteriene. Det som er nøkkelen for å fremheve silhuetten, er å bruke enten en litt stor genser og litt tight bukse, eller en litt mer tettsittende overdel og litt mer voluminøs underdel. Det kommer helt an på hva du vil få mest frem. Høsten har ankommet og da er det på tide å friske opp garderoben, så grip denne muligheten til å få kjøpt inn noe basic og maskulint! Å ta seg bra ut er slettes ikke så vanskelig, og det trenger heller ikke å være dyrt. 


Takk til Andreas som stilte som modell! 


 

 

 • 1

  God ettermiddag, solen skinner og humøret er på topp. Og det med god grunn, siden jeg besøkte mitt andre hjem idag, nemlig Lime Frisør.   Jeg har nå vært stamkunde der i en ganske god stund, og jeg er alltid så fornøyd med resultatene jeg får etter å ha vært der. Så er de heller ikke så overpriset slik som mange andre frisører.

  Det som sto på agendaen idag var å fornye strukturen på håret. Da mener jeg altså permanent sletting. 

  Dette må gjøres hver tredje måned, slik at jeg unngår å få afroen min tilbake. Den har jeg foreløpig lagt på is.

  Men jeg føler alltid det er litt skummelt å gjennomføre slike kjemiske prossesser, med tanke på at jeg har mistet håret mitt to ganger når jeg har lekt for mye med farlige stoffer. Men når jeg lar håret mitt ligge i hendene på profesjonelle, så føler jeg meg alltid litt tryggere.   Bestevennina er alltid på plass!   De flinke frisørene! 

  Hvis du er som meg og mangler fuktighet og glans i håret, fordi du farger og sletter det for mye. Så har jeg en olje jeg virkelig vil anbefale! 

  Joico K-Pak Color Therapy er bra for alt! 
  Denne kan du få kjøpt på tilbud på Lime, for deg som liker å spare litt penger, men fortsatt vil se bra ut! 
  Bare husk jenter og gutter, det har ingenting å si hvor fin kjole eller dress du har, hvis du ikke ser bra ut på håret. 

   

 • 4

  Gjennom de årene jeg har drevet med friidrett, har det etterhvert blitt en utrolig stor del av livet mitt. Både på godt og vondt. Denne vinteren har jeg fått opplevd den vonde siden. Jeg har slitt med skader, og når jeg har trodd de var borte har de kommet tilbake. Dette har selvfølgelig gjort store skader på motivasjonen og treningslysten. De siste månedene har jeg slitt utrolig med selvtilliten og ofte følt meg som tidenes taper. 

  Jeg hadde en fin progresjon helt fram til juli, da skaden begynte å komme litt tilbake! Men denne gangen nektet jeg å synes synd på meg selv, og la en liten knekk ødelegge så mye for meg. Så jeg bestemte meg for at jeg skulle gjøre det bra på UM, uansett hvor mye jeg måtte arbeide for det. Jeg hadde egentrening hver dag sammen med en av bestevennene mine. Jeg vil gjerne takke Charlotte, Mathillde og Pernille for å stille opp for meg og trene, det har gjort utrolig mye for motivasjonen min. 

  Jeg husker enda den siste timen min hos naprapaten. Jeg kan fortsatt høre klangen i rommet når hun sa: "Ja, jeg må vel si deg friskemeldt nå, da er det bare å begynne å sprinte igjen!". Og med ett var motivasjonen på topp igjen! 

  Litt etter litt begynte jeg å trene for fult igjen. Etterhvert kom det noen konkurranser jeg faktisk kunne være med på! Det føltes utrolig godt å endelig konkurrere igjen! Og sakte, men sikkert så nærmet UM seg. 

  Og denne helgen skulle det hele avgjøres. Hadde jeg trent nok? 

  Torsdags natt fikk jeg ikke sove. Bare tanken på at jeg skulle løpe en 400m neste dag gjorde at alle organene i kroppen knøt seg. 

  Under oppvarmingen hadde jeg mistet all nervøsitet og var ekstremt gira. 

  Dessverre endte løpet med et fall etter 250 meter. Det var utrolig trist for min del, fordi jeg hadde nok klart å få en palleplass der. Så det var veldig kjipt. Men så klarte jeg å hoppe meg til en bronse i høyde, var ikke helt fornøyd med høyden da. Men jeg var nok ikke helt fokusert heller. 

  På lørdag var det forsøk på 200m, og jeg klarte å sikkre meg en finaleplass. Jeg klarte også å sikkre meg ny pers, 22.03! Jeg synes det var litt dumt at jeg var så nær å komme under 22, men jeg satset på at jeg kanskje skulle klare det i finalen. Så etter en god middag var det bare å ta seg et isbad og komme seg i seng og gjøre seg klar til finalen. 

  Merkelig nok så våknet jeg søndagsmorgen uten antydning til nervøsitet. Jeg hadde jobbet så godt jeg kunne, og hvis det ikke var godt nok så var det ikke det. 

  Når jeg gikk ned i blokken klarte jeg bare å tenke på arbeidsoppgavene mine, det var alt som gjaldt nå! Når skuddet gikk fant jeg frem mitt indre beist, og kjempet meg til en gull medalje og ny pers som endelig var under 22! 

  Vinnertiden var 21.96.

  Foto: Erik Lund  Foto: Erik Lund

  Jeg vant kanskje ikke noe verdensmesterskap, men jeg gikk over en barriere i livet mitt. Så ja, jeg begynte å gråte.


  Den tiden som ikke ble brukt til å konkurrere, ble selvfølgelig brukt til å være sosial! Er alltid så godt å være med friidretts folk, jeg vet jeg skriver det hver gang, men jeg kan ikke få sagt det nok. Vi stilte ikke med så mange fra klubben iår, dessverre, men vi fikk en kjempe koselig helg fremdeles.

  Takk for en sesong med opp og nedturer! Nå begynner hardkjøret mot en ny sesong, etter en litt lang pause selvfølgelig! 

  Takk for meg! 

 • 1

  Heisann alle gode mennesker! Nå er jeg i ett sprudlende humør! Jeg har akkurat ankommet hotellet i Lillehammer. Jeg elsker dette hotellet, alt med det er så gammeldags. Føler at jeg har kommet til en helt annen tidsepoke. 

  I helgen er det UM, Norges ungdomsmesterskap, som står for tur. Det blir veldig godt å møte friidrettsfolkene igjen, men jeg kjenner også at det skal bli veldig godt å bli ferdig med denne sesongen. 

  Helgen består bare av 3 øvelser, dessverre. Men det skal både løpes og hoppes. 400m, 200m og høyde er det som skal utføres. 

  Jeg tror dette er mitt første UM med så få fra klubben med. Vi stiller faktisk kun med 4 personer. Det er litt trist, det er så mange som er plaget med skader og slikt. Men vi skal ikke la det legge en demper for helgen. Vi kommer nok til å få det kjempe gøy uansett! 

  Nå er jeg nødt til å løpe og få i meg litt mat. Har vært en veldig lang dag.


  Skal oppdatere imorgen!

 • 1

  Etter å ha begynt en helt ny hverdag, har ikke bloggen blitt prioritert og har dermed ikke vært så oppdatert. Har hatt så mye annet å tenke på! 

  Etter sommerferien har det vært veldig travelt både på skolen og på fritiden. For dere som ikke vet det så har jeg byttet skole! Jeg følte ikke for å gå idrett stort lengre, og byttet heller over til studiespesialisering. Føler at det var et riktig valg, og jeg stortrives her! Jeg har en veldig fin klasse med mennesker som er bestemt på å bli noe i livet.

  Jeg blir helt satt ut når jeg sitter og hører dem snakke om fremtiden og de forskjellige politiske partiene, og ting som virkelig er viktig! Det er en av de store forskjellene fra idrett, der virket det ikke som alle var så interresert i samme ting som meg.

  Kort sagt, jeg liker meg veldig godt her! 

     Ser deg snart igjen!