The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

4

Det merkes at det er sensommer her i norge, men nå begynner det å gå mot mørkere tider. Vi var såpass heldig at vi fikk en siste sommerdag og den ble brukt til litt epleslang. I egen hage da. Det er ikke fint å stjele vet du! 

 • 0

  Gjennom mine år som friidrettsutøver har det vært oppturer som har satt preg på den jeg er idag. Men med alle oppturer kommer det nedturer. Det er kanskje en klisjé, men livet er en berg-og dalbane i ekstremklasse. Suksess smaker alltid best hvis du har vært nede i lengre tid. Jeg vil ikke legge skjul på at jeg har vunnet en del gullmedaljer gjennom mine 5 år med friidrett, men helgens bronse føltes som alle gullmedaljene tilsammen. For ett år siden satt jeg og skrev ett lignende innlegg som dette og da hadde jeg troen på at alt kom til å gå rette veien med null skader og ett treningsopplegg som ville få meg til toppnivå. Det skjedde altså ikke. Jeg ble satt tilbake gang på gang, og det var ingenting som funket. Gjennom vinteren mistet jeg treneren min, og det var mange faktorer som gjorde at friidretten ikke var noe morsom lengre. Men jeg prøvde å holde motet oppe, men sannheten er at jeg vurderte sterkt å legge opp. 

  Men så, helt ut av det blå, dukket det opp en amerikaner. Denne mannen fra USA viste seg å være tidligere sprinter, og ikke bare det, han var også god i sin gullalder. Av ren tilfeldighet møttes vi på friidrettsbanen, og fra da av startet vi et samarbeid. På én måned pisket han meg i form og gjorde meg i stand til å starte der jeg så brått sluttet. Som magi har han fått meg til å fungere på friidrettsbanen igjen, og med en god dose "American Style" vil tiden fremover bli krevende, men også underholdene. Jeg vil derimot ikke ha for store forhåpninger, men vil heller ta til takke med det jeg opplever underveis.  • 1

  Hei dere.

  Nå er det år og dag siden jeg blogget sist, og det er rett og slett fordi det har skjedd så utrolig mye i det siste. Ikke misforstå, det har bare skjedd fantastiske ting som jeg har hatt lyst til å bloggen om, men har bare ikke hatt tid. Jeg vil gjerne oppsummere sommeren, men det tror jeg må bli i et annet innlegg.

   

  I skrivende stund sitter jeg på Oslo Lufthavn og venter på at vi skal dra videre til Haugesund. Hva skjer i Haugesund tenker du? Jo, det er duket for Norges ungdomsmesterskap denne helgen og Haugesund er destinasjonen det avholdes i år.

  Jeg gleder meg utrolig mye, men har ingen forventninger til prestasjonene mine. I og med at jeg nylig er blitt erklært skadefri, vil jeg ikke akkurat satse på noe norgesrekord for å si det sånn. Dette blir mer en tur for å sjekke formen og legge grunnlag for hva som skal være fokus i vintertidens treningsperiode. Treningene fremover vil nå bli utført med en tvist av «American Style».

  Jeg har nemlig fått meg en ny trener fra Amerika som virkelig vet hva han holder på med. Det er helt underbart. Så dette kan bli riktig så bra. 

   

  Har dere forresten fått med dere at det er VM i hestesport? I den anledning valgte jeg å la dagens antrekk bli inspirert av hestesportens ryttere.
   

   Viktig å hente inspirasjon der man kan finne det.