The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Da var snøen ankommet, og jeg personlig møter den med glede. Selv om dette betyr at jeg må gå på skitur sammen med familien. Det er helt greit å få litt snø, men jeg føler ikke at vi trenger så utrolig mye. Det er tross alt kaldt nok i nordnorge fra før av. Nå er det på tide å sette bort tøyskoene, og heller finne fram bootsene. 

Så er det jo også lurt og skaffe seg en vinterjakke, for dem som ikke har det. Som i mine øyne ville vært litt rart, med tanke på at vi bor i Norge. 

Nå skriver jeg så utrolig usakelig igjen. Jeg er bare så trøtt! 

Også må jeg begynne å jobbe med Halloween kostyme mitt. Stress ass!

Kostymet må nok være vinterinspirert. Og da er det jo bare dømt til å bli kult! 

Ikke sant? Jeg vet du er enig! 

Dagen idag har vært helt normal. Så jeg velger å ikke blogge om hva jeg spiste til frokost og hva jeg skrev ned i boka i mattetimen. Fordi kjenner jeg ungdommen rett, så er ikke det noe man ønsker å lese om.

Håper dere har hatt en fin vinterdag, og hvis dere er så heldig at dere fortsatt har sol og varme, nyt det! 

 

 

 • 2

  Nå har jeg virkelig fått et nytt idol! 

  Hun er bare så råå!

  Så for å hedre mitt nye idol, så måtte jeg jo bare lage en sangvideo! 

  Haha, jeg er bare så utrolig dårlig å synge... Men det er bare så gøy! 

   

 • 0

 • 9

  Så sykt kvalmende egentlig...

   
 • 1

  Gud, så deilig det er å bare ha en helt vanlig rolig lørdagskveld. Det har jeg ikke hatt på lenge! Derfor var det med stor glede at Marta og Amalie kom å besøkte meg. Det var meget koselig, men vi fant dessverre ikke noe å finne på. Så vi konkluderte med å bare slappe av og spille Geni. Det kom jo ikke akkurat som noe sjokk at Marta ble den smarteste av oss.


  Elsker lørdager! 

  Hva har du bedrevet idag? 


 • 1

  Kjære gud som jeg elsker skoledagene mine! 

  De er bare så perfekt, fordi jeg har tidenes sykeste klasse. Den er bare helt feilfri! Så er det bare helt fantastisk når noen i klassen får et raserianfall. Det er bare så morsomt!

  Måtte bare ha noe å blogge om idag, så da tenkte jeg at jeg bare like godt kunne blogge om klassen!

  MEN
 • 2

  Nå er sommeren definitivt over, men selv om årets norske sommer har vært mer sjenerøs med regndråpene enn solstrålene, så har sommeren blitt tilbrakt i lykkerus. 

  Vi har selvsagt all grunn til å glede oss over tiden vi går i møte. Vinteren er mystisk og spennende på mange måter, og bloggens ekstentriske produktivitet er bare begynnelsen på et nytt interessant kvartal. 

  Dette skal bli et spennende år. Med både en ørliten presentasjonsangst og noen kilende sommerfugler i magen så skal jeg lage denne bloggen spektakulær. Jeg skal gjøre mitt ypperste for å lage en blogg stappfull av spennende stoff, gode tips, artikler, og inspirerende tekster som skal gi deg ekstra lyst til å stikke innom så ofte som mulig!  Jeg ønsker deg en nydelig vinter. Vi snakkes! 
 • 2

  Hei igjen! Dere må bare få øynene opp for dama med den karakteristiske trutmunnen og dådyr øyneneNemlig Lana Del Rey.  Iforbindelse med hennes nye sang "Ride", tenkte jeg å dele denne nydelige musikkvideoen. Lana synger av egne erfaringer og hun synger dypt, bare hør nøye etter i begynnelsen.

  Jeg elsker denne dama.
 • 1

  Hei! Mitt navn er Simone Brattli og jeg har kjent fantastiske Eric siden barnehagen og vi har gått på samme skole i 10år. Jeg er da så heldig å få lov til å gjesteblogge på Eric sin blogg ett parr ganger i uken. Jeg står oppført som "moteredaktør", men siden jeg ikke er noe spesielt god på mote og slikt så tenkte jeg blogge om noe annet. Han har trossalt to andre som blir å gjøre den jobben mye bedre enn meg ;) Uansett, jeg tenkte jeg skulle være "youtube redaktør." Å da tenker du sikkert at jeg blir å poste videoer av folk som driter seg ut... men nei. Skal poste ny musikk, gammel musikk, tutorials, folk med virkelige talent osv. Kommer med et innlegg allerede ikveld, så stay tuned :D

  Et ganske gammelt bilde av meg og Eric!

   

  Noen spørsmål/tips?
 • 1

     Verdens beste Eira! 

  Jeg gir Paranormal Activity terningkast

   

  Skynd deg på kino! Dette vil du ikke gå glipp av! 

 • 3

  Jeg er nok ikke den eneste der ut som tenker at å øve til en stor prøve ikke lar seg gjøre (merk: rim) uten mat. Desverre kan jeg ikke si det ble mye øving, men maten denne gangen falt i god smak, nemmelig pannekaker med sjokoladelinser. Bildene er tatt fra tumblr, så pannekakene i oppskriften er vanlige norske pannekaker.

  Du trenger:

  Egg

  Sukker

  Melk

  Mel

  Smør

  Sjokoladelinser

  Lag pannekakerøre ved å vispe egg, tilsette sukker og deretter melk, mel og smeltet smør. Røren lagde vi uten oppskrift, så her må du ta i bruk fantasien. Kan avsløre at vi brukte 2 egg, resten er opp til deg. Når du skal steke tar du først litt røre i pannen og vrir litt på stekepannen for å fordele den før du kaster på en liten håndfull sjokoladelinser og tilsetter mer røre Dette for at sjokoladebitene ikke skal feste seg i pannen etter du har snudd den. Stek videre slik du vanligvis vill ha gjort.

  Håper de faller i smak!
   

 • 13


 • 1


  Ifølge David W. Cannell, senior visepresident for forskning og utvikling hos Redken Laboratories, ble pomade opprinnelig laget av mineralolje og ble brukt til å stelle håret og formidle glans. I dag har mange typer pomade en vann base for enklere distribusjon og fjerning. Vannbasert pomade er en av mine favoritt produkter. Det er mykere, det ikke fettete, og det gir håret definisjon og glatthet. Pomade er mye mer kremaktig enn voks, så det kan være veien å gå hvis du har krøllete eller tykt hår.

   

  Joico Brilliantine Pomade

  Ikke et så meget populært valg hos menn, det er en grunn til at hårskum er knyttet til kjøpesenter-rotte Valley Girl utseendet på 80-tallet. Det er skummende og omslutter hårstrået med kjemiske forbindelser kalt polymerer, noe som resulterer i et fyldigere utseende. Selv om menn ikke er på jakt etter at håret skal se så mye tykkere ut, er noen hårskum spesielt formulert for å tykne fint hår med virkemidler som ris protein og rosmarin-gjør den perfekt for hårstrå som har begynt å tynne seg opp på toppen.

   

  Joico Body Luxe

  Også kalt glans, lakk eller utjevnings væske, den har en glatt konsistens og brukes til å redusere krøll og statiskhår, og gi mykhet og glans med silikon og ulike oljer. Det anbefales å bruke serum på lange, krøllete eller sprø hår- mekanismene kan myke opp håret. For en rask shine fix, ha noen dråper i vått sjamponert hår og deretter skyll det ut.

   

  Fremfor alt, husk alltid: Den typen produkt du velger bør bestemmes av hårets lengde og tekstur. Hvis du har kort, fint hår og vil ha det til å stå opp, bruke voks eller sterke geler. Lengre hår gir deg flere alternativer, avhengig av hvor fyldig du vil at den skal se ut. For tynt hår, unngå tyngre produkter, som kremer og ikke-vannbaserte pomades, som da vil tynge håret. Aldri bare klaps produkt i håret, ha litt i håndflaten og gni hendene sammen, og ta gjerne fra baksiden av hodet og fremover. Og hvis du skru opp kunstverkt, ikke hold deg selv tilbake, det er et vaskbart lerret.

   

  Joico Silk Results

   

   


 • 0

  Hei godtfolk!

  Ja, jeg sa at jeg skulle oppdatere om hvordan det gikk med kampene i helgen, men jeg følte virkelig ikke for å gjøre det.

  Det har seg altså slik at vi måtte vinne 2/3 kamper for å komme inn i bringserien. Vi vant bare 1, noe som vil si at vi røk ut av bring. Det var en forferdelig skuffelse som ingen hadde regnet med. Det tok litt tid før jeg i det hele tatt forstod at vi ikke var med, og etter det andre tapet var det mange skuffende fjes og noen tårer som trillet. 

  Vi ble enige om at vi hvertfall skulle vinne den siste kampen på søndag før vi skulle snakke om hva som skal skje videre i sesongen. Alt var jo lagt opp til at vi skulle være med i bring. På søndag spilte vi mot Bekkelaget, det var en bra kamp, og den vant vi med god margin.

  Nå skal vi snart ha et møte der vi skal diskutere hva vi skal gjøre denne sesongen og hvilke mål vi skal sette oss. Det er viktig at vi kommer oss opp igjen, og får vist hvor gode vi egentlig er. 

  Nok om det. Vi bodde på et utrolig fint hotell midt i Oslo (Clarion Hotel Folketeateret) rett ved Karl Johan og det var veldig sentralt. På fredag var det utrolig koselig, vi dro ganske tidlig på fredag siden vi skulle shoppe. Ble litt starstrucked når vi gikk rett forbi Lidolido når vi gikk ut av bikbok, sto sikkert å stirret i 1 time for å se om det var han, og dama sto å så rart på oss... flaaut. Det komiske var at når vi skulle på butikken på kvelden så hadde han konsert rett utenfor hotellet vårt, så vi tok like godt en liten tur for å se. Vi var der sikkert i 5 sekunder for vi skulle bare ta bilder å legge ut på instagram.

  Lørdag spilte vi 2 kamper, som vi tapte, men etter vi hadde spist og dusjet var det egentlig ganske god stemning på laget. Vi hørte på musikk, laget litt videoer og snakket utover kvelden, men vi måtte legge oss ganske tidlig, siden vi skulle opp å spille kamp på søndag. Etter kampen, splittet vi oss litt siden vi er så mange, så noen dro på T.G.I Fridays, mens noen dro på Egon. Etterpå dro vi til flyplassen for så å dra HJEM.  Det er alltid så godt å komme hjem til sin egen seng etter man har vært på sånne turer, love.

  Nå er det bare å trene masse å se framover!

  Her er noen bilder fra helga:

   


  i kampen mot Haslum.


  stygge Ankenes-kampen...

   

   

   

 • 10

  Det du trenger er:

  ♥ mixmaster

  ♥ vanilje iskrem

  ♥ sterk kaffe/espresso

  ♥ sjokoladepulver/sjokoladesaus

  ♥ isbiter 

  ♥ krem til toppen

  ♥ et glass  Til 1-2 porsjoner tar du:

  1 glass med isbiter oppi mixeren.

  En kopp med sterk kaffe, som da er litt nedkjølt. Så må du la det stå litt, før du tar heller i 2 kuler vaniljeis.
  Så heller du i sjokoladepulveret. Du bestemmer helt selv hvor mye pulver du vil ha, men kanskje ikke lag den for søt.


  Så mixer du sammen alt, heller det opp i et stort glass og topper det med krem. Jeg personlig synes det er kjempegodt å ta litt sjokoladesaus eller sjokoladestrøssel på toppen! Det er ekstremt enkelt egentlig, og MYE billigere! 

  Ha det gøy med pengene du sparer! 

 • 0

  BØR den tjueførste-århundrets gentleman ha en signatur duft? Det er et åpenbart argument mot det: Hvis du må begrense deg til ett, hvordan kan du velge mellom Jean Paul Gaultier, Terre d´Hermès eller Burberry Brit? Men på en annen side, hvis du har en hverdags duft, vil folk begynne å registrere når du er borte, men enda viktigere, de vil huske deg. Duften selv er utgangspunktet, selvfølgelig.


  Din nye signatur duft bør være noe du føler deg komfortabel i, og noe som gir deg positive reaksjoner. Få et par prøver og prøvekjør dem for en dag, den rette vil gjøre at folk liker å være i nærheten av deg og du bør få kommentarer til den effekten. Prøv Rêve en Cuir av Scent Bar for eleganse, Monsieur de Givenchy for retro storhet, eller Thierry Mugler sin B * Men for noe som er moderne kult.

  Når du har avgjort én, så må du mestre påførningen. Du vil kun ha en kort spray på toppen av hver underarm, en på halsen, og en ned på baksiden av skjorten (før du knappen opp, trekker kragen tilbake og tar sikte nedover). Spill med volumet til du får det riktig, og husk at duften verken skal være kvelende eller umulig å oppdage. Med tiden vil du ha din egen usynlig ID og en ting mindre å tenke på.

 • 0
 • 1 • 1
  Disse har jeg definitivt ønsket meg lenge! I henhold til at de kostet kr. 2075,- , så har jeg virkelig spart lenge! Gleder meg til å bruke dem i helgen, da det er meldt et strålende vær! 
 • 4

  Det er alltid like godt med ferie! Spesielt når det er brukbart vær. Med det til takke, så har jeg tilbrakt dagen min sammen med Charlotte, på kafè og i byens handlegater.
  Det ble ikke noe stor handel idag, men jeg tok meg råd til å kjøpe en sjampo og en balsam som skal få håret til å vokse fortere!
  Nå tenker du sikkert; "Herregud Eric, du bruker penger på så mye drit!"
  Og det kan jeg ærlig innrømme at jeg gjør, men jeg liker å teste ut nye ting! Hvorfor forholde seg til standard protokoll, når man kan gjøre så mye mer?
  Men tilbake til teama.
  Charlotte hadde tidenes kuleste vest fra Chanel! Den var sykt fin!


  Den er kjøpt på Chance Elysee i Paris, og hun fikk den til kr. 1599, da det var 40% rabatt! For et røverkjøp! 

  Den knøtta vet hvordan hun skal bruke pengene sine! #CashMoneyFlow

  Resten av kvelden skal tilbringes i Case De Marta! Det blir kjempe koselig! 

  Nå skal jeg ta en forfriskende dusj, og prøve den nye hår samlingen! 

  Ha en fin fredagskveld! 
 • 3

  Hei alle lesere! 

  Nå er det høstferie/langhelg og da passer det fint med litt kake og baking! Jeg ble spurt om å blogge fordi Eric hadde fått det for seg at jeg er flink til å lage mat, eller "sånne usunne ting" hvis jeg skal sitere han. Så først ut er denne Cappucchinokaken!

  Det du trenger er:

  Til kaken:

  225g smør, romtemperert ( + litt til formen)

  250g hvetemel, siktet

  2ts bakepulver

  1ss kakopulver (+ til dryss, hvis du vil)

  225g sukker

  4 egg, vispet

  3ss pulverkaffe, oppløst i 3-4ss varmt vann

  Sett stekeovnen på 180 grader. Smør og kle bunnen av en lav ca28 x 18 cm form . Sikt mel, bakepulver og kakao i en bolle. Tilsett smør, egg, sukker, kaffe og rør godt sammen - enten med en håndmikser eller en visp til det er jevnt. Ha deigen i kakeformen og glatt ut overflaten. 

  Kaken skal stekes i 35-40 minutter, da skal du se at den er ferdig. Avkjøl kaken i formen i ca 10min, før du velter den over på rista. Fjern bakepapiret og la den stå mens du lager glasuren.

  Til glasuren trenger du:

  115g hvit sjokolade

  55g mykt smør

  3ss melk

  175g melis

  Ha sjokoladen, smøret og melken i en bolle og hold bollen over en kaserolle med kokende vann. Rør til sjokoladen har smeltet. Ta bollen vekk fra varmen og tilsett melisen, rør til glasuren er jevn. Det kan godt hende at den må tilpasses med enten mer melis eller melk. Smør glasuren over kaken - dryss litt kakao over. 

  Da er det bare å forsyne seg!

  Følg med på bloggen for flere oppskrifter!
 • 0

   

   

   

 • 0

  Hvis du liker/elsker/forguder filmer som  "The Notebook", "Dear John" eller "The Last Song" kommer du bare til  like/elske/forgude "The lucky One". "The lucky one" er en film basert på en novelle. En fantastisk novelle som er skrevet av Nicholas Sparks som f.eks har skrevet "Message in a Bottle", "A Walk to Remember", "The Notebook", "Dear John" og "The Last Song"


  Skuespillere: Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Jay R. Ferguson, Riley Thomas Stewart

  Sjanger: Drama 

  Etter tre tjenesteoppdrag i Irak bestemmer den amerikanske sersjanten Logan Thibault (som blir spilt av Zac Efron) seg for å finne den ukjente kvinnen fra fotoet som var på hans lykkeamulett under krigen.

  En helt vidunderlig søt film! Zac Efron, som alltid, ser HELT fantastisk ut!


  Terningkast: 5 

  Anbefales på det sterkeste!!

    

   

 • 1

  Heidu!

  Som dere sikkert har fått det med dere så er det noen personer som er Erics små hjelpere her på bloggen!
  Jeg har vært med på mange av videoene til Eric, både fra den andre bloggen og tidligere. Jeg skal da komme av og til med noen musikkinnslag her, og du tenker sikkert 
  hvorfor vi gjør dette. Kan ikke han blogge selv? For det er vel det dere helst vil lese om? Grunnen til dette, og dette er det jeg tror og har forstått.. Det er for å ikke få ensformige innlegg, rett og slett kryddre bloggen til Eric litt med mye forskjellig!

  Selv om jeg ikke går i klasse sammen med Eric lengre er han forsatt min nummer 1!  Det å se tilbake på gamle videoer og få kommentarer om det fra andre mennesker 
  er litt flaut i grunnen, men det bringer tilbake så mange morsomme og koselige minner, og det er så absolutt verdt det. Er ikke redd for å drite meg ut akkurat! ;)

  Nok prating, here we goooooo..

   For å bytte sang, klikk NESTE!

   

   
  Bloggpia96 
  Har brukt tiden min på dette istedenfor å gjøre noen innleveringer så jeg synes du burde si hva du synes!
  Dette var noen av mine favoritter!  Hva synes du om musikken, eller evt om de små hjelperne til Eric?  • 1 • 3

   What to Expect when you're Expecting

  Hvor mange ønsker egentlig å se en romantisk komedie om graviditet i et samfunn der selvdyrkende mennesker blir stadig eldre før de setter barn til verden? 


  For TV-fitness guruen Jules og dansestjernen Evan blir en overraskende graviditet en strek i regningen. Wendy, derimot gleder seg sammen med mannen Gary, mens Garys far gjør sin unge trophy-wife Skyler gravid. Holly vurderer å adoptere et barn, mens Rosie og Marco får en overraskelse, allerede før første date.


  Skuespillere: Cameron Diaz, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Jennifer Lopez, Brooklyn Decker, Chace Crawford, Rodrigo Santoro, Dennis Quaid, Joe Manganiello, Matthew Morrison, Chris Rock,Ben Falcone

  Sjangre: Drama, Komedie, Romantikk

   

   Filmen forsøker å berøre de fleste sider av en graviditet, som frykten, gleden og alle de andre ambivalente følelsene som følger med.

  Alle som har barn vil kjenne igjen elementer fra egne opplevelser, mens de som har det til gode, vil få en liten Hollywoodsk forsmak på hva de har i vente.

  • bra film

   - underholdene og fornøyelig

  • morsom, rørende og søt film (man ler samtidig som man får tårer I øyekroken og sir  "tnååååååå!"), haha! 

  Terningkast: 5

 • 11

  Burgunder er in i høst! Du kan dra på høst-shopping eller finne gamle klesplagg i klesskapet ditt i burgunder. Om du ikke har noe i burgunder eller ikke har mye penger å shoppe for kan du alltids assessoriere plaggene dine med for eksempel skjerf i burgunderfargen. Så må det nevnes at sort og hvit også er en trend i høst!  Om du har lyst til å skille deg litt ut og samtidig vil følge moten, da kan du gjøre som meg. Her har jeg valgt å forholde meg til sort/hvit stilen med en bukse som skiller seg ut fra mengden. Om du skal bruke at slikt plagg er det lurt om resten av plaggene du bruker er roligere, hvis ikke kan det bli for mye. Du kan også skille deg ut med å bruke dyriske kjennetegn i plaggene dine, men gå for en dyrevennlig variant! Gå høsten i møte med en knallfarget fuskepelskåpe eller la fuskepelsen bare være en liten del av antrekket ditt. Tips: Bruk farget fuskepels for å sprite opp et av høstens mange antrekk.   Sort dominerer på catwalken, men får selskap av grå, mørkeblå og burgunder - som jeg sa tidligere. Stilen behøver ikke å være over dramatisk og trist av den grunn. Et blyantskjørt eller en feminin kjole bryter med det harde uttrykket. Tips: Velg om du vil mikse de mørke fargene, eller om du går for en ton-i-ton stil i samme fargenyanser.

  Motevideo med Eric kommer snart! • 0

   

 • 0

  Nå går jeg snart tom for utfordringer jeg FAKTISK kan gjøre! Så hvis du vil se meg gjøre flere utfordringer, skriv det på en kommentar på dette innlegget! 

 • 0

  Haha folkens, for real? 

 • 0

  Heisann folkens!

  Denne utfordringen er nok mest rettet mot gutter!

  Jeg fikk som utfordring å lage min egen "pocket pussy", og vise hvordan jeg lagde den! 

  Dette tror jeg må være den rareste utfordringen så langt.

  Utrolig pinlig, men sånn er det når man skal være en kontroversiell blogger...

  Lovely! 

  Håper denne videoen var forståelig, og kanskje du kommer til å få bruk for den! 

   

 • 2  Kontaktinformasjon for Eric Alberto Marhaug

  Epostadresse: ericmarhaug@hotmail.com 

  Facebook: Eric Marhaug

  Youtube: Eric Marhaug

  Twitter: Eric Marhaug

  Instagram: ericalberto 

  Snapchat: ericalberto

   

 • 0

  Wææ, nå er det bare to dager igjen, så kommer "MY PIECE OF ART" filmen! 

  Og nedtellingen forsetter med en ny utfordrings film!
 • 0
 • 0

  Idag gjorde jeg noe kjempe skummelt på skolen!

  Jeg besvimte med vilje!

  Mange av dere tenker sikkert "SO HARDCORE", men det var faktisk noe av det værste jeg noen gang har vært med på!!

  Jeg legger kun ut dette sånn at dere får se hva som skjer, og hvor galt det kan gå hvis du mister kontroll! 

  Jeg gjorde heldigvis ikke det da! 

  Men dette "kule" trikset kan være kjempe farlig!

   

  Jeg legger ut to videoer!

  Dette er ikke "fake"!

  WARNING: Veldig sterk ordbruk!

  SCARY SHIT! ALDRI GJØR DETTE! DET ER IKKE VERDT KONSEKVENSENE DU KAN FÅ!!!

  LOV MEG DET!!

  : )

   

 • 0

  Hei folkens! 

  Nå skal jeg vise dere en av mine andre inspirasjonskilder, sist gang var det Eira Eide

  Denne personen har utrolig mange kvaliteter!

  Han holder på med friidrett, der han løper lange slitsome løp! 

  Jeg ser virkelig opp til han, at han gidder å løpe så langt.

  Også er han kjempe flink på piano også er han ekstremt kreativ!

  Han er en utrolig morsom og vennligsinned! 

  Men det jeg synes er den største kvaliteten hans, er gitar ferdighetene og sangstemmen!

  Føler meg ekstremt priviligert som har muligheten til å trene sammen med denne personen! 

  Denne gangen er det Jostein Steffensen jeg snakker om!

  Nå skal jeg vise dere en video der han spiller og synger "Heart of Life" !

   

  Sykt stolt! 

   

 • 0

   

  Det er rart hvor lett det er å slenge dritt.

  Det er rart hvor vanskelig det er å se.

  Der er rart hvor lang tid det tar å skjønne.

  Det er rart hvor ofte det skjer.

  Det er rart hvor godt man kan se på seg selv.

  Det er rart hvor vanskelig det er å unnskylde seg.

  Der er rart hvor lett de godtar unnskyldingen.


  Mobbing... æsj, jeg hater virkelig det ordet!

  Jeg har alltid lurt på hvorfor folk mobber, og hva de skal oppnå med det?

  Er det status? Det må jo være status! Jeg skjønner iallefall ikke den formen for status da!

  Vet dere hva jeg ser på som status? Å ha oppnådd noe i livet! 

  Enten utdanning, idrett eller for de veldig heldige, internasjonal suksess!

  Jeg ser ingen grunn til å få noe status fordi man rakker ned på andre, jeg synes det er mobbeofrene som skulle ha fått status for å holde ut hver eneste dag!

   

  Den absolutt værste formen for mobbing er jo selvfølgelig den fysiske, men den verbale kan nesten såre enda mer!

  Jeg blir bare så irritert på folk som mobber, og spesielt de som mobber på grunn av utseende!

   

  Det er jo ikke deres skyld at de er født som de er, og ikke ligner på deg!

  Vi er 7 milliarder på jordkloden, og hadde det ikke vært utrolig kjedelig hvis alle var helt like?

  Det er det som er så fantastisk med denne planeten, at vi alle er forskjellige!

  Men selv om vi er forskjellige, så synes i hvert fall jeg at alle mennesker er like mye verdt!  

   

   

   

  Det værste med mobbing er jo når det ender opp med selvmord!

   

  Jeg synes vi burde tenke oss om før vi kommenterer hva andre folk gjør eller har gjort, hvordan de ser ut eller går kledd.

  Gi andre mennesker ros, for at de tørr å gå uten sminke på skolen, at de tørr å gå i klesstilen de synes er kul!

  Gi dem ros!


  Jeg pleide ikke å være særlig modig, men noen har gjort meg modig!

  Så nå skal jeg være modig for dere!

   

  Ikveld så vil jeg at du skal glemme alle dine usikkerheter! 

  Jeg vil at du skal avvise alt eller alle som har fått deg til å føle at du ikke passer inn, eller fått deg til å føle at du ikke er god nok, eller pen nok, eller tynn nok, eller at du ikke kan syng eller dans godt nok! 

  Eller fått deg til å føle at du ikke er smart nok, som om du aldri kunne vunnet en Nobelsfredspris!

  Da skal du bare husk at du er en forbanna superstjerne og du var født sånn her!

   

  La denne kvelden bli frigjøringen av alle dine usikkerheter og redsler!

   

  Jeg drømmer fortsatt om at iallefall én person kan ha troen på meg.

   

  Så når du forlater denne bloggen, så skal du vite at iallefall én person har troen på deg! 

   
   

   

 • 0

  Hei folkens!

  Nå skal jeg vise dere min absolutt største inspirasjonskilde! (Nei! Det er ikke Lady Gaga.)

  Det er faktisk en av mine bestevenner!

  Hun er den mest fantastisk og snilleste personen jeg vet om!

  Hun er så hjelpsom og forståelsesfull.

  Hun pusher meg alltid litt ekstra når vi er på trening, og hun pusher meg også når jeg har litt dårlig selvtilit!

  Denne jenta er også et musikalsk geni, og hun er helt enestående på piano! 

  Hun pleier og spille foran hundrevis av folk på konserter, og jeg blir bare så inspirert, at hun virkelig tørr det! 

  Jeg er så veldig stolt av å ha en sånn bestevenn! 

  Det er selvfølgelig Eira jeg snakker om! 

  Nå skal jeg vise dere en video der hun spiller "River Flows In You." (Jeg pleier alltid å gråte en skvett når hun spiller den...)

  Den er helt fantastisk! 

  Hun er helt fantastisk! 

  Kjempe stolt! 

   

 • 0

  Hei folkens! 

  Det er noen som lurer på hvordan jeg trener, så da tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan!

  Dette er da fra styrke treningen min, som jeg har på tirsdag og fredag.

  Jeg skal lage flere videoer fra andre treninger, men jeg tenkte jeg skulle begynne med denne!  

  Hvis du har spørsmål eller utsagn, ikke vær redd for å kommentere!

   

 • 3