The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

2

I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen, eller Oslo Lufthavn som det nå heter. 

Jeg hadde en utrolig fin stund i Italia, men jeg klarte ikke helt å være tilstede mentalt siden jeg har hatt så alt for mye å tenke på i det siste. Det var utrolig kjipt siden opplegget og alt var utrolig bra. Men jeg hadde likevel en utrolig fin stund, selv om jeg kanskje kunne ha nytt stunden litt mer. 

 Jeg kjenner allerede et savn til stedet vi var på. Været og omgivelsene var så deilige! 

Det kommer heldigvis flere turer. Gleder meg allerede! 

 

 

 

 

  

 

Denne helgen har jeg vært på besøk hos min gode venninne Eira, som er så heldig å ha flyttet til Oslo. Har vært utrolig koselig! Mens jeg har vært i Oslo, har det føltes ut som jeg også bodde der. En veldig rar, men spennende følelse. 

Jeg fant ikke så mye å bruke pengene på i Italia, bortsett fra mat og godsaker. En god del godsaker, for å si det mildt. Så det var ganske greit å ha en helg i Oslo sånn at jeg fikk svidd kortet litt.

 Må nok leve på havregrøt og sukkererter resten av uken da. Har nok bare godt av det egentlig. 

 

Men nå skal jeg gå gjennom alle de forskjellige duftene på DutyFree, så skal jeg komme meg på flyet hjem. 

Skal bli godt å komme hjem til sengen sin. 

 

Vi snakkes. 

 • 2

  God aften mine kjære. Nå er dagen snart omme her i Italia, men jeg kan ikke akkurat si at temperaturen har planer om å synke av den grunn. 

  Det er utrolig herlig å kunne trene i så godt og varmt vær. I forhold til hvordan tilstanden er hjemme. Det siste jeg hørte var at det hadde kommet en del snø, og det blåste kald vind. 

  Kan ikke akkurat si at jeg savner det.    Som jeg sa så er treningsforholdene her nede helt fantastiske, både ute og inne. 
  Vi har fått innblikk i hvordan man skal kunne trene for å kunne bli best, og selv om øktene var relativ harde, så er det godt å kjenne at det er tungt arbeid som gir resultater. Jeg kan trygt si at denne turen har gitt meg mye motivasjon og pågangsmot til å fortsette treningen, selv hjemme i kulden.

   

  Er utrolig sliten nå, så det eneste jeg har i tankene nå er å komme meg i seng! Ha en videre fin aften.

 • 9

  Er du lei av å betale mye penger på å reparere ditt slitte hår? 

  Er du lei av å bruke 20 minutter eller mer på å føne håret tørt? 

  Vel, det er vel alle. 

  Men her er løsningene jeg anbefaler. 

   

  1. Først begynner du med en shampo fra Redken All Soft, den vasker vekk alt av oljerester og andre styling produkter. Samt at den gir håret fuktighet siden den inneholder både olje fra avokado og oliven.

  Bruk: Ha sjampoen i vått hår. Så masserer til det skummer. Skyll godt ut. Gjennta om nødvendig.    2. Etter sjampoen bruker du en hårkur fra Joico som heter Joico K-Pak Intense Hydraton Treatment som gir en super boost når det kommer til fuktighet. K-Pak er til farget og kjemisk behandlet hår. Det ytterste skjellag kontrolleres og dermed forsegles hårfargen lengre. Kult ikke sant? 

  Bruk: Begynn med å massere inn kuren helt ut i tuppene. La den virke i 3 minutter. Skyll godt ut. 

  3. Etter den første kuren begynner du på kur nummer 2. Dette er en kur som faktisk er blitt kåret til den beste kuren 13 år på rad! Da må den jo være bra! Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment er fantastisk for skadet hår. Jeg føler iallfall at håret blir mye enklere å style, det blir mer glansfult, sterkt og sunt. Frisørene sier også at det er K-Pak Reconstructor som har det høyeste innholdet av Quadrimine-komplekset av alle produktene i Joico familien. Ikke det at jeg forstår hva det betyr, men hvis du vet det så kan du fortelle meg det, sånn at jeg kan elske dette produktet enda litt mer! 

  Bruk: Først masserer du kuren inn i håret helt ut i tuppene. La virke i 5 minutter. Skyll nøye. Tørk med håndduk. Avslutt med balsam for å lukke skjellagene, siden proteinkuren åpner skjellagene. Det er veldig viktig at du bruker balsam etter proteinkuren. 

  4. Hvis du er som Mathilde som får et eksemplarisk volum når du føner håret, og kanskje ikke har den beste tiden om morgenen siden du har en buss å rekke. La meg presentere løsningen, nemlig KMS Free Shape Quick Blow Dry! Denne sprayen reduserer tørketiden med opptil 50%, og den kontrollerer frizz og beskytter håret mot varmebehandling. Etterlater håret sunt og glansfult. Så denne bør du investere i om du har en hektisk morgen, men likevel vil ha rent hår. 

  Bruk: Spray i vått hår. Gre gjennom. Skal ikke skylles ut.   5. Når du har fønet håret ferdig kan du enten slette det eller la det være. Det er opp til deg! Vi valgte å slette det, siden Mathilde har så mye volum. 

  6. Som avsluttning bruker vi håroljen fra Joico, siden den passer like godt som stylingprodukt som olje. Den gir håret vitalitet og et flott, glansfult hår.   Tusentakk til nydelige Mathilde som var modell! Alle produktene kan du få kjøpt på Lime Frisør til en god pris!