The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Etter gårdagens russe-kickoff kan jeg virkelig si at jeg gleder meg til russetiden! Jeg tror det kommer til å bli mye morsomt fremover. Men som en satsende toppidrettsutøver, så må jeg være litt tilbakeholden når det kommer til fyll og lange netter. Men jeg føler allerede at vi som ungdomsgruppe kommer til å få et mye bedre samhold enn vi har hatt før. Og at alle er sammen med alle. Derfor er jeg faktisk litt glad for at Bodø er en såpass liten by, det gjør det lettere å kunne bli kjent med alle. 

Russegruppen min er den kuleste noen gang! 

#A$$KABAN2015

  • 0

    Det er så deilig at solen skinner gjennom vinduene på høstdager som dette. Det gjør noe med humøret, og da orker man å pynte seg litt ekstra. Selv om det er bare skole. Er det en årstid som gjør meg glad, så er det høsten!   • 0

    Nå er det nøyaktig en uke siden vi satt på flyet og gjorde oss klar til en langhelg i Oslo. Jeg kjenner idag at det tar på å være på langtur. Men gjett om det var verdt det! For en fantastisk tur vi hadde. Altså for de som ikke forstår, så var jeg med mine kjære bestevenner Mathilde og Marta på Lady Gagas verdensturné ArtRAVE. Det var en vanvittig konsert som jeg gjerne kunne ha opplevd en gang til. Selv om det var late dager så fikk vi gjort en god del, og selv om vi var sliten så var stemningen på topp! 

    Er så gøy å være på konsert! Ser allerede fram til neste ♣