The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

1

Jeg orker ikke å beklage meg for dårlig blogging. Jeg har så mye annet å tenke på enn å oppdatere en nettside hver dag... Men siden jeg tenkte jeg skulle blogge litt idag, så skulle jeg bare fortelle hva jeg gjorde igår. 

Vel, igår var jeg sammen med den beste gjengen! (Merker at ganske mange av innleggene mine går ut på at jeg har vært sammen med "den beste gjengen".) Vi hadde en kjempe koselig stund sammen på Bjørk, der vi spiste oss god å mett. Jeg gjorde iallefall det, tror ikke jeg har spist så mye mat på lenge... Alle de andre ble jo så mett etter bare noen få biter av pizzaen de hadde bestilt. Så jeg endte jo opp med å spise restene til alle de andre, pluss at jeg spiste min egen sushi. Så jeg kan trygt si at jeg fikk mye for pengene! 

Var en helt vidunderlig aften! 

Nå skal jeg lage cupcakes sammen med selveste Mathilde! Vi må lage en god del til imorgen som vi skal ha med på skolen! 

Ønsk oss lykke til, det trenger vi! ♥

 • 2

  Nå har jeg vært å kjøpt meg det største fremskrittet siden vaffeljernet, nemlig MUFFINSJERN! Det er bare tidenes genistrek! Det passer helt perfekt til meg som lager muffins så utrolig ofte, og det tar mye mindre tid. Ikke bare tar det mindre tid, men muffinsene blir akkurat like pene, kanskje enda litt penere. 

  Utrolig morsomt å finne sånt på butikken. Den er kjøpt på Elkjøp! 

  Hvis du liker å bake muffins like mye som jeg gjør, løp og kjøp denne fantastiske oppfinnelsen! • 5

  Nå kjenner jeg at julestemningen smyger seg innpå! Spesielt når man lager pepperkakehus. Det er så gøy! 

  Iår var alle "de beste" samlet sammen, og vil prøvde iallefall å lage et fint hus. Men jeg hadde ikke forventet noe bedre enn det resultatet vi fikk.   Jaa... Kreativt....

   

  Nå er det bare 2 uker til jul! Gleder meg kjempe mye!

 • 1

  Med tanake på at jeg ikke tenkte på bloggen i det hele tatt under konserten, så har jeg faktisk ikke tatt noen videoer! Så jeg kommer bare til å legge ut videoer andre har tatt!

   

  Government Hooker 

  Bad Romance 

  Americano 

  Marry The Night 

  The Edge of Glory 

  Scheiße

  Hun er bare best! Så herlig stemme og så sykt show! 

 • 0

  Hjemme bra, men borte best. I mange tilfeller er det kanskje andre veien, men når jeg er sammen med mine kjære friidrettsvenner så ønsker jeg at det aldri tar slutt! Det er så herlig å være sammen med dem. Det er så flott å kan ta et avbrekk fra Bodø engang iblant. Spesielt når jeg drar ned til østlandet og får høre den nydelige dialektet der, nydelig! Må virkelig få flyttet til Oslo snart, det hadde vært så bra! Men nå reiser jeg hjem fra Oslo for denne gang! 

  Kommer virkelig til å savne både Juliane, Lilliane og Ingrid kjempe mye! Love you guys ♥

  Kommer videoer fra konserten, og en video fra helgen snart!

   

 • 2

  Nå har jeg endelig kommet til kjære hjemmet til Ingrid Nicolaisen. Er helt utslitt i beina etter all gåingen i byen både idag og igår, så det er godt å komme til et hjem med en god sofa! 

  Dagen idag var egentlig helt rolig, var på shopping på Grünerløkka og fant så mange fine vintage klær på Fretex! Det er faktisk så mye fint på Fretex, det er utrolig morsomt! 

  Etterhvert måtte vi ta farvel til Juliane, som selvfølgelig var meget trist. Men så møtte vi på Ingrid da, og det var kjempe koselig! 

   
 • 0

  Hei alle sammen! På grunn av utrolig mye å gjøre har det blitt liten tid til baking og laging av desserter, men nå som det nærmer seg jul må det bli litt mer av det. Denne kaken har jeg spist siden jeg var liten, og i anedning avslutningen på årets Operasjon Dagsverk tok jeg meg tid midt i tentamensøvingen til å lage denne.

  Det du trenger er:

  2 dl olje (f.eks solsikke eller soya)

  revne gulrøtter (ca 1 liter)

  4 egg

  3,5 dl sukker

  4 dl hvetemel

  2 ts bakepulver

  2 ts kanel

   

  Dette gjør du:

  Riv 6-8 gulrøtter, enten med rivjern eller med en slik maskin, og hell oljen over.


  Visp egg og sukker til eggedosis. Bland mel, bakepuver og kanel og sikt etterhvert melblandingen inn i eggedosisen. Når du har fått en jevn røre rører du inn gulrøttene og oljen.Til slutt heller du blandingen i en form med smurt bakepapir. Den stekes på 175 grader i ca èn time.
  Til ostekremen trenger du:

  200g Philadelphia ost

  100g myk margarin/smør

  1 ts vaniljesukker

  melis

  Kjør osten, smøret og vaniljesukkeret sammen. Tilsett melis til du synes kremen er søt nok.  Pynt hvis ønskelig! Kaken blir bedre hvis den står i kjøleskapet minst en dag. 

   
   

 • 0

  Nå har jeg fått meg en god shoppingsrunde i storbyen etter den råeste konserten jeg noengang har vært på! Det var helt og holdent magisk! Hun vet virkelig hvordan man lager et show, det skal hun ha! Det morsomste var nok å være sammen med Lilliane og Juliane! Juliane tok helt av, med skriking og roping! Det var helt konge altså! Først så sto vi faktisk helt fremst, men så måtte vi flytte oss veldig langt bak fordi det kom så mange høye mennesker 

  Nå har jeg tidens gangsperre fra all hoppingen, og jeg har sykt vondt i halsen på grunn av all syngingen og ropingen! Men det er sånn det skal være! Åh, jeg er så lykkelig! 
  Sykeset avsluttningen! Scheiße tok kaken altså, det var helt rått! 

  Det kommer mer om konserten og om dagene i Oslo etterhvert, men nå er jeg så sliten at jeg bare må legge meg! 
 • 4
  Nå er det like før jeg kreperer! Klarer nesten ikke å vente til imorgen! 

  Imorgen er dagen jeg har ventet på i mange måneder! Da er nemelig tiden kommet for å reise ned til Oslo å se verdens beste kvinnelige skikkelse, Lady Gaga! 

  Kommer til å bli en helt fantastisk helg sammen med to helt fantastiske mennesker! Kommer til å blogge kjempe mye fra hovedstaten, om konserten og kanskje om alle de ville kostymene folkene har tatt på seg! 

  Blir så bra!

  Stay tuned!