The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

God Jul kjære dere! 

Nå er jeg endelig ferdig med alt av julebakst som skal stå så fint til pynt resten av julen, siden jeg lever så sunt. Haha, dagens lille vits. I morgen skal jeg ha en velfortjent kveld med kaker og feit mat. Det er jo bare i denne tiden man kan spise så mye man bare orker. Min favoritt tid for å si det mildt. 

 Håper alle har en fantastisk tid med kjente og ukjente. 

Husk at dette er tiden der alle fortjener kjærlighet og vennlighet. 

 • 2

  //Klikk på bildet for å komme til hjemmesiden//

 • 0

  Igår hadde vi avslutning med klubben, og da var det dansing som var månedens "ukjente sport". Det var veldig gøy å presentere noe nytt for dem, selv om noen av dem hadde gått på dansing før. 

  Men det som var det absolutt morsomste var at de ga alt, selv om ikke koreografien satt helt inne! Helt fantastisk! 

  (Filmen må ses i full HD!)

  Koreografi: Kristine Imingen

  Etter dansingen dro vi og spiste et velfortjent måltid på Orion, der vi feiret Jostein Steffensen som hadde bursdag.   Har hatt et utrolig fint år med friidrett på lik linje som med dansen. Og jeg gleder meg til å gå inn i det nye året som skadefri og full av motivasjon! 

   

 • 2

  Sist tirsdagen var det endelig på tide å vise frem den episke konklusjonen av alt det harde arbeidet frem mot denne dagen. Det har gått mye tid til øving på koreografi, synkronisering og riktig "attitude". 

  Å si at jeg har vært en smule nervøs, er ikke å ta for hardt i. Spesielt siden jeg hadde så mange forskjellige roller, blant annet at jeg skulle være medlem av Spice Girls. Men alt i alt så var det utrolig gøy, og jeg kommer virkelig til å fortsette med dans. 

  Har fått så mange gode venne i løpet av den korte perioden jeg har gått på dans, og det setter jeg utrolig stor pris på! Gleder meg masse til å begynne på et nytt semester etter jul, men nå skal jeg ha fokus på skolen og nyte juletiden.   Det kommer video litt senere! 

   

 • 0

  Da var det på tide å komme med noen nye treningstips. Som vanlig er det Jostein Kvikstad som presenterer øvelsene. Det han går igjennom idag er stabiliseringsøvelser.

  Ha en god treningsfylt uke! Så kommer det flere treningstips snart.