The Foundation of Alberto - hits
Hjem Om meg Kontakt

0

Følelsen av å gå i vanlige klær igjen og ikke se rødt over alt er skikkelig merkelig, og styret med å finne ut hva man skal ta på seg nå er kjedelig. Nå er det bare å konsentrere seg om den siste innspurten og eksamene så kan jeg iallfall glede meg til en lang ferie. 

Kos deg med videoen ❤ 

 

 

 • 1

  Jaja, da var det over og nå er følelsene nok så blandet. Det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner, men det er trist at jeg ikke kommer til å oppleve dette på nytt igjen. Vennskap, samhold og felles glede er noen stikkord som kan beskrive disse 17 dagene veldig godt. Nye bekjentskaper er noe som hører med i russetiden og jeg vet at jeg har fått nye venner for livet. Russetiden har vært som et langt friminutt, der de faste reglene var litt nedtonet og alvoret med eksamen var gjemt i gledesrusen. Vemodig at fellesskapet vi har opparbeidet oss vil smuldre bort litt etter litt nå som vi nå drar hver vår vei, men minnene vil vi ta med oss for alltid. Nå er det bare å begynne å glede seg til reunion.   

  Må vel slenge sammen en video, men det kommer imorgen. • 2

  Jeg hadde sett fram til denne tiden, ikke bare med tanke på at vi skulle feste og slå oss litt mer løs enn hva vi gjør til vanlig, men fordi vi alle skulle være venner og respektere arbeid og innsats som er blitt lagt til grunne for at man skulle få en fin russetid. Både busser og vogner har lagt ned utallig mye tid og arbeid for å komme i mål. Derfor er det så vanvittig trist at det natt til idag er blitt gjort umåtelig med hærverk på mange av bussene og vognene. Oppførsel slik som dette hører ikke hjemme i en tid som dette, og egentlig aldri for den skyld. Jeg håper faktisk at det viser seg at det var en ikke-russ som gjorde disse handlingene, og ikke en medruss. Det vil gjøre saken mye verre. 

  Dessverre har det også forekommet en god del tyveri i løpet av hele oppholdet vi har hatt i campen, noe som også er helt uanstendig og dumt. Dette var ikke det jeg hadde gledet meg til og det trekker veldig ned på hele oppfatningen rundt russetiden. Og det blir bare for dumt. 

  Under kan du se noen av skadene som er blitt gjort:

  Selv om dette gjør at vi som russ ikke er like gira lengre så må vi prøve å riste dette av oss, og nyte de siste dagene. Ikveld har russebussen Clique invitert oss på fest på nattklubben G og det tror jeg kan bli ganske så bra. 
 • 0

  Okei, nå kjører vi på med kravene som er gjort til nå: 

  Ett av de første var "ståkuka" 2015. Dette baserer seg på at man skal kle seg ut hver dag i 5 dager og hver dag er det et nytt tema. I år hadde vi 1. Pysjdag, 2.Styggdag 3.Emodag, 4.Kjønnskifte og 5.Grilldress. Slike ting som dette er rett i blinken for meg, siden jeg bare elsker å kle meg ut! Det er så gøy, så derfor måtte jeg jo dra den ut hver dag. Så det var virkelig en morsom uke og et kjempe lett krav.  • 1

  Midt i en travel russefeiring, faktisk dagen etter meksikanskaften, fikk jeg anledning til å feire to av familiens konfirmanter. Jeg kan ikke si at jeg var hundre prosent optimal, men jeg klarte likevel å nyte denne sammenkomsten. Det blir for liten tid til familietreff, i og med at stort sett alle bor utenfor Bodø. Det er alltid en koselig stund å være med disse flotte ungdommene, og jeg skulle ønske jeg fikk møtt dem litt oftere. Speisielt Maria og Jens, siden det er dem jeg ser absolutt minst til. 

  Ellers i russefeiringen skjer det ikke så mye mer enn bare festing, og jeg kjenner nå at det er godt at det bare gjenstår syv dager. Så fra neste mandag av (18.mai) skal jeg bare drikke vann, spise salat og biff til jeg blir clean and lean igjen! Og selvfølgelig vitaminvann, drømmen. 

  De neste syv dagene vil det bli intens blogging, og alle kravene jeg har gjort til nå vil bli lagt ut. Jeg gleder meg, ikke. 

  Jeg elsker familien min 😂 ❤ 

 • 3

  Jeg kan rett og slett si at "elgvakta" var et mareritt, og det tror jeg mange av mine medruss kan si seg enig i. Å innta alkohol mens man skal være opp i 12 timer var virkelig ikke stas. Men dette er tross alt tradisjon og må gjennomføres for å bli eliteruss. Når sant skal sies så var lærerne veldig forståelsesfull når det kom til akkurat dette, og lot oss ha en veldig avslappet dag på skolen. Vi elsker snille lærere. ❤ 

  Det var også veldig greit å komme seg i seng på onsdagen og sove i over 12 timer, det kjente jeg at kroppen trengte. 

  Dagen idag var fylt med stråler av sol og varme, og dager som dette har vi ikka mye av i mai her oppe i Bodø. Så det er magisk! Imorgen er det duket for meksikans aften, og da er det ingen hemmelighet at flere kommer til å slå seg løs 😍 !  #Tequila

   
 • 2

  Wow, kan jeg begynne dette innlegget med. WOW. Etter en helt vanvittig helg med mine kjære medruss, sitter jeg nå og storkoser meg over at dette skal vare i hele 13 dager til. Stemningen er god mellom alle og været er med oss. Ikke alltid, men hva kan man forvente av Bodø. 

  Videre så kjenner jeg at dette kommer til å ta skikkelig på, men det er utrolig gøy uansett. Men jeg må likevel ha i tankene at jeg faktisk er en toppidrettsutøver, og jeg skal prøve å få en god sommersesong. Derfor kan jeg ikke ha hæla i taket hver eneste dag. 

  På bloggen videre denne tiden skal jeg skrive om hva som skjer i russetiden og veien til å bli eliteruss, så dette kan bli utrolig gøy! Følg med videre.